Sommerhus nsdmv457

 • Sommerhus
 • 4 Sovepladser
 • 2 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Det lille samfund i Ankershagen ligger mellem Müritz National Park og Penzlin i det smukke Mecklenburg-Vorpommern. Dette hyggelige stråtækte sommerhus inviterer jer til at nyde en afslappende og afslappende ferie. Området er præget af et fascinerende kuperet landskab og forskellige søer.

Der er plads til 4 gæster på to etager. Alle værelser er lyse og komfortabelt møblerede. I stueetagen er der en komfortabel stue med spiseplads, et lille køkken med keramisk kogeplade og et moderne badeværelse med brusebad. Der er også en kaffemaskine, en kedel, en brødrister og en bærbar bageenhed til din rådighed. En smal trappe fører jer til øverste etage med skråt tag, som giver jer to smukke soveværelser med enkeltsenge.

Start dagen med en afslappet morgenmad på terrassen, eller afslut den med en afslappet grillaften på ejendommen. En hængekøje er også tilgængelig.

Det venlige ejerpar har mange tip klar til udflugter i det omkringliggende område og giver jer gerne cykler. Naturelskere kan vandre her, svømme i forskellige søer, fiske eller se storke i Friedrichsfelde, nær Müritz National Park. Ankershagen er også kendt for sin høje og store stengrave fra bronzealderen. Anbefalede udflugter er et besøg på Penzlin Slot kun 10 km væk eller vandretur i fodsporene til den berømte arkæolog Heinrich Schliemann, hvis museum I kan beundre i Ankershagen.

Afstande

  Butikker: 7000 m
  Restauranter: 4500 m
  Vand: 3000 m
  Andet vand: 15000 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Enkeltsenge
1 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
DVD
Radio
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Kaffemaskine
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
    Grund: Delt grund

  Tilgængelighed

  1 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Sø og flod

  Lignende boliger