Sommerhus nsdmr395

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 2 Badeværelser

En oase af ro - den idylliske fiskerby Vieregge i det smukke Mecklenburg-Vorpommern!

Beliggende i den nordvestlige del af øen Rügen på Breetzer Bodden, venter den unikt designede Vieregge-feriepark kun 400 meter fra lystbådehavnen.

Det roligt beliggende dobbelthus har plads til 6 personer. Den rummelige stueetage er handicapvenlig. Den lyse stue er hyggelig såvel som behagelig og integrerer et fuldt udstyret køkken med spiseplads. Foruden filterkaffemaskinen er der også en kaffemaskine til rådighed her. På køligere dage kan du gøre dig godt tilpas foran pejsen eller bruge den fælles sauna. Massage kan bookes i havebyen Vieregge. I stueetagen er der et soveværelse med en dobbeltseng og et badeværelse med brusekabine. Efter anmodning kan en plejeseng bestilles mod et gebyr. Hvis du har ferie i mere end en uge, har du mulighed for at modtage en ekstra linnedpakke. Du kan også nyde dine måltider udenfor på terrassen.

En trappe fører dig til øverste etage med skrånende lofter og sovesale, der er udstyret med dobbeltsenge og en ekstra barneseng. Et lyst badeværelse med badekar afrunder faciliteterne. Et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler kan bruges gratis. Børn kan have det sjovt her med et klatreslot, en trampolin, en sandkasse, og de kan spille fodbold, basketball eller bordtennis.

Den fælles ejendom byder på forskellige steder at slappe af, herunder en hængestol med udsigt over det 15 m høje Grümbke observationstårn på Hoch Hilgor samt 3 grillområder, siddepladser med udsigt over bugten og masser af plads til individuelle fritidsaktiviteter.

Planlæg udflugter til den smukke havn i Sassnitz, en sejltur til den drømmende ø Hiddensee, eller prøv lykken med at fiske. Fiskekort fås fra havnefogten i Altefähr og Glowe.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 2500 m
  Vand: 800 m
  Andet vand: 34000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
3 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
DVD
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Brændeovn
Støvsuger
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Over alt
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Havemøbler
  Privat parkering
  Gynge
  Sandkasse
    Grund: Naturgrund/Anlagt have

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Lignende boliger

  mh91056
  mh91049
  mh91047