Ferielejlighed nsdmk720

 • Ferielejlighed
 • 4 Sovepladser
 • 1 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Ferielejligheden er meget moderne, komfortabelt møbleret og imponerer med en vidunderlig beliggenhed ikke langt fra østersøstranden.

I det separate soveværelse er der en hyggelig dobbeltseng med en behagelig bredde på 1,8 m. Vinduet har insektbeskyttelse og skodder til mørklægning, så I kan finde en god nattesøvn her. Der er to sovepladser i opholdsrummet med tekøkken af ​​høj kvalitet, som inkluderer en kedel, mikroovn og emhætte.

Den fine balkon med strandkurvestol og en klar udsigt til skoven giver jer et dejligt sted til at spise morgenmad. Der står også almindelige havemøbler.

Der er desuden fire cykler og en trækvogn til rådighed.

Der er en ridestald kun 5 km væk, som er åben hele året rundt og giver jer mulighed for at ride på stranden. Det er også muligt at ride på pony for de små.

På grund af de mange udflugtsmuligheder i nærheden tilbyder lejligheden en perfekt kombination af afslapning og aktiv ferie. Området tilbyder et veludviklet netværk af cykel- og vandrestier til omfattende ture. En aflåselig cykelkasse er en del af ferielejligheden (cykeludlejning i Graal Müritz).

Kombinationen af ​​skov og havluft skaber et fantastisk klima, som er godt for krop og sind. Den fem kilometer lange, fine sandstrand, det 12.000 hektar store skovområde Rostock Heath og den opvokste mose med sjældne dyr og planter tilbyder masser af plads til hvile og afslapning.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 50 m
  Vand: 1500 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
0 Ekstra senge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
2 Sovesofa
0 Barneseng
0 Barnestol
Radio
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Gulvvarme: Over alt
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Havemøbler
  Privat parkering

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Lignende boliger

  nsdmk698
  nsdmk697
  nsdmk696
  nsdmk721
  nsdmk722
  nsdmk724