Sommerhus nsd75099

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 3 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Nyd panoramaudsigten i dette kæledyrsvenlige sommerhus.

Dette hyggelige feriehus kan rumme op til 6 personer, og familiens kæledyr er også velkomne her. Nyd i dette indbydende træhus en vidunderlig panoramaudsigt over havet gennem de store gulv til loft-vinduer, som samtidig lukker masser lys ind i køkkenet og stuen. I 2 af soveværelserne er der køjesenge.

Der er havemøbler tilgængelige på terrassen, så I kan tilbringe behagelige timer udendørs på den store naturgrund. Her kommer I meget tæt på øens fascinerende natur.

Det er ikke for ingenting, at en stor del af øen i Kattegat er under naturbeskyttelse. Besøg et imponerende morenelandskab eller den største lukkede lavlyng i Vesteuropa. I bor ikke mere end 400 m fra den smukke Sønderstrand, og I kan også fiske meget tæt på huset. I kan også tage en tur til fyret eller opleve Anholts ørken.

Feriehuset er velegnet til en dejlig ferie i enhver sæson.

Bemærk venligst: Hvis I har bestilt linned/cleaning kit bringes det til og fra huset af Campaya. Man kan bestille bagagetransport fra ankomststed til lejemålet ved Anholt Taxa. Det er også muligt at leje cykler, golfbiler og andet på øen til at transportere sig rundt med.

Der er færgeforbindelse fra Grenaa (med gratis langtidsparkering på havnen) og flyrute fra Roskilde. Tjek hvornår man kan rejse til øen før booking af sommerhus.
Øen er næsten bilfri, da der kun er få km asfaltvej. Der kommer dog firmabiler, og fastboende har biler. Turister kan på udvalgte afgange få bil med for priser fra 3200 kr.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 800 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
4 Køjesenge
0 Barneseng
0 Barnestol
Internet
Støvsuger
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Havemøbler
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Udlejes kun til ferieophold
  Udlejes ikke til institutioner
    Husdyr tilladt: Ja

  Lignende boliger

  nsd75082
  nsd75060
  nsd75052