Sommerhus nsd2044

 • Sommerhus
 • 4 Sovepladser
 • 2 Soveværelser
 • 1 Badeværelser

Velkommen til dette dejlig sommerhus tæt på vandet.

Husets hjerte er den hyggelige opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, så I kan nyde hinandens selskab mens nogle laver mad og andre slapper af med en god bog eller bare nyder udsigten til den grønne have og vandet ude i horisonten. Huset er lyst og indbydende med moderne indretning, og I vil helt sikkert føle jer godt tilpas her. Fra stuen er der adgang til de to lyse soveværelser og badeværelset med brusebad og gulvvarme. Skulle vejret indbyde til indendørs hygge, er underholdningen sikret med blandt andet TV, WiFi og chromecast.

Udendørs finder I en skøn, delvist overdækket terrasse, hvor I let kan samles om feriens måltider og nyde de lange sommeraftener. Den store have har masser af plads til leg og spil, og kan glæder jer til at tilbringe en stor del af ferien her.

Huset ligger kun få minutters gang fra en børnevenlig sandstrand med badebro. Her kan I få mange timer til at gå med at bade og bygge sandslotte i sommermånederne, eller med smukke gåture, hvis I kommer i de køligere måneder. Området er rigt på naturskønne kyststrækninger og idylliske veje, der fører forbi gamle herregårde og maleriske landsbyer. I bor cirka 15 km fra Middelfart og Bogense, som begge byder på mange historiske og idylliske oplevelser. Tag også en tur til Odense, hvor H.C. Andersens hus henfører jer til den tid, som den store eventyrdigters fortællinger udsprang fra. Er I glade for dyr, vil det være oplagt at besøge Odense Zoo, eller Vissenbjerg Terrarium.

Glæd jer til en sjov og afslappende ferie på Fyn!

Afstande

  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 3000 m
  Vand: 100 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
A/C
TV
Internet
Brændeovn
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Bad
  Isolering: Delvist

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Fryser
  Køleskab
  Brændekomfur
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
    Grund: Anlagt have

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Udlejes kun til ferieophold
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Havudsigt

  Lignende boliger

  nsd2032
  mh62319
  mh55525
  nsd2078
  nsd2079
  nsd2113