Sommerhus nsd10212

 • Sommerhus
 • 6 Sovepladser
 • 2 Soveværelser
 • 1 Badeværelser


Sommerhuset i to plan er beligende tæt på Dråby strand, der er kendt som et godt fiske og badevand. På førstesalen findes to lyse værelser med udsigt til marker, havkig og Jernhatten. Nedenunder får I et naturligt samlingssted med åben forbindelse mellem køkken, spiseplads og lille tv-lounge. Det store gavlvindue lukker lyset indenfor og sørger for havkig og udsigt over den flotte natur, der bugter sig i klassisk bakkelandskab. Den charmerende brændeovn vil sprede både varme og hygge.
Til huset har man også en stor træterrasse, der løber omkring hele huset, hvor I kan følge solen og altid finde læ og en stor grund, hvor børnene kan lege frit, og hvor I kan udfordre hinanden i alt fra stangtennis til badminton.
Stranden er meget fremkommelig og ikke overfyldt og I har også kort afstand til en hyggelig iskiosk på campingpladsen. Området giver en masse muligheder for at være aktiv og nyde den skønne natur. Er I til en rask gåtur, er Jernhatten, som er en del af Nationalpark Mols Bjerge, et oplagt mål og har en skøn udsigt. Den lille gåtur kan gå til Dråby egnens højeste punkt, Karlsbjerg, hvor I her får en fantastisk udsigt over land, vand og øen Hjelm eller en hyggelig skovtur eller Geocaching i skoven ved Dråby Sø. I Sdr. Plantage, beliggende i Ebeltoft, finder i et 14 kilometer lang mountainbike spor af høj klasse, som kan opleves i det skønne naturrige terræn.
Der er kun ti minutters kørsel til Djurslands turistby nr. 1, idylliske Ebeltoft, med brosten og bindingsværkshuse. Her finder I også Fregatten Jylland og Glasmuseet. I kan også tage mod Ree Park Safari, som kun ligger 9 kilometer fra sommerhuset.Bemærk der er ingen tv kanaler i huset, men der kan streames via chromecast og eget tilbehør.

Afstande

  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 3000 m
  Vand: 900 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Brændeovn
Støvsuger
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Delvist

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Sandkasse
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Havudsigt

  Lignende boliger

  nsd10144
  nsd10107
  nsd10013
  nsd10367
  nsd10494
  nsd10520