Sommerhus nsckp901

 • Sommerhus
 • 8 Sovepladser
 • 4 Soveværelser
 • 6 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Glæd jer til et forrygende ophold på den smukke ø Pag i dette rummelige feriehus, som byder på alt fra privat pool til sauna og jacuzzi.

Det ultralækre hus er perfekt til en ferie med en stor familie eller en gruppe venner. I kan se frem til topmoderne faciliteter fra 2021 og høj komfort overalt. Husets juvel er uden tvivl det lækre poolområde på den store tagterrasse, hvor I kan slappe af på en af ​​liggestolene, mens I nyder det vidunderlige klima. Hvis I ikke bare vil dase, kan I få sved på panden i fitnessrummet og derefter slappe af i spabadet eller saunaen. Sæt jer med dagens måltider på en af ​​terrasserne og afslut dagen med en grillmiddag eller et glas vin, mens solen går ned. Til små børn er der et legehjørne, og de lidt større kan spille bordfodbold, bordtennis, badminton eller fodbold.

Skulle I nogensinde have lyst til at forlade dette skønne feriehus, er I kun få meter fra restauranter, butikker og en dejlig strand.

I nærliggende Lun kan I beundre de gamle oliventræer, som er noget særligt for denne del af øen. Det ældste oliventræ er omkring 2000 år gammelt. Oplev også de smukke strande på Pags nordkyst, et rigt gastronomisk udbud og den velkendte Pag-ost, som blev anerkendt med en guldmedalje. Det kan også anbefales at besøge ostefabrikken og få en guidet tur.

Der er lagt op til helt fantastiske minder fra denne vidunderlige solferie på Pag.

Afstande

  Butikker: 250 m
  Restauranter: 150 m
  Vand: 150 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Ekstra senge
4 Dobbeltsenge
6 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Pejs
Sauna
Pengeskab
Tørretumbler
Støvsuger
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Over alt
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Udendørs pool
  Carport
  Udendørs spa
    Grund: Naturgrund
    Have: Indhegnet have
    Pool åben fra: April
    Pool åben til: Oktober

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Havudsigt
  Pool

  Lignende boliger

  nsckp900
  nsckp830
  nsckp829