Sommerhus nscdc742

 • Sommerhus
 • 8 Sovepladser
 • 4 Soveværelser
 • 4 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Glæd jer til en afslappende ferie med venner eller familie i dette rummelige og topmoderne feriehus med privat pool, sauna og fitnessrum.

Dette veludstyrede og stilrene poolhus ligger ved en stille bugt. Det tilbyder masser af plads til afslapning for mange gæster. Huset er moderne, komfortabelt og stilfuldt indrettet og imponerer især med sit vidunderlige udendørsområde, hvor I bl.a. finder flere terrasser med havemøbler og grill til hyggelige grillaftener. Spis jeres morgenmad herude og afslut dagen samme sted med et glas vin, mens I nyder havudsigten. Naturligvis kommer I til at tilbringe mange timer med at plaske rundt i den private pool med hydromassage og sole jer ved den fra liggestolene. I har også mulighed for at holde jer i form i husets fitnessrum og pleje krop og hud i sauanen. Ydermere er der et aktivitetsrum, hvor I kan konkurrere i billiard og dart. Ejeren sørger for 5 Brcko-cykler, 2 kajakker og 2 SUP'er til jer - her kommer I altså næppe til at kede jer!

Hvis I ønsker at tage på en spændende dagsudflugt, ligger byen Trogir 14,5 km væk. Den har imponerende og stemningsfulde bygninger helt tilbage fra renæssancen og i barok- og romansk stil. Dele af den gamle bymur står stadig intakte. Et højdepunkt her er St. Lawrence-katedralen med sit smukke klokketårn, som I kan komme op i toppen af og nyde en storslået udsigt fra. Naturligvis er der også dejlige strande i- og omkring byen.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 50 m
  Andet vand: 1500 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Sauna
Støvsuger
Trådløst
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Brændekomfur
  Emhætte

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Udendørs pool
    Grund: Naturgrund
    Pool åben fra: April
    Pool åben til: Oktober

  Tilgængelighed

  0 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Nej

  Udsigt

  Pool

  Lignende boliger

  nscdc738
  nscdc737
  nscdc719
  nscdj007
  nscdj008
  nscdj009