Sommerhus nsb4040

 • Sommerhus
 • 22 Sovepladser
 • 9 Soveværelser
 • 3 Badeværelser

Dette charmerende sommerhus ligger med den mest fantastiske udsigt over Ringkøbing Fjord i et naturskønt område ved Stauning mellem Skjern og Ringkøbing. Her er plads til helt op til 22 gæster, så I kan tage hele familien med. Huset har 9 soveværelser, hvoraf det ene er et familieværelse med både dobbeltseng samt køjeseng, og værelset har udgang til terrassen samt en dejlig udsigt til fjorden. I huset er der 3 badeværelser og en skøn wellnessafdeling med en lille pool på 8 m² samt en sauna. Køkkenet er veludstyret med bl.a. stort køleskab/fryser, 2 ovne, opvaskemaskine og meget mere.

I spisestuen kan der dækkes op til alle husets gæster. Her findes endvidere 2 opholdsstuer med tv og behagelige møbler. Fra terrassen kan I gå over i det store aktivitetsrum, der er indrettet både med billard, bordtennis, bordfodbold, dart, en lækker bar, brændeovn og varmepumpe, og der er god plads til, at I kan udfordre hinanden i forskellige turneringer. I tilknytning til aktivitetsrummet findes 2 gæstetoiletter. Huset omkranses af skønne terrasser og steder, hvor I kan nyde den storslåede natur og udsigt. På grunden ligger en sø, hvori der kan fiskes, og vil I gerne på jagt, så kan det aftales med ejer.

I området ligger Stauning Lufthavn med en udstilling af gamle flyvemaskiner. Det er også muligt at komme med på en rundflyvning i et mindre fly, så I kan se området oppefra. Også Stauning Whiskey skal nævnes, hvor der er mulighed for en guidet rundvisning. En tur rundt om hele Ringkøbing Fjord kan anbefales enten i bil eller på cykel.

Afstande

  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 3500 m
  Vand: 4500 m
  Andet vand: 100 m

Faciliteter - indendørs

22 Sovepladser
9 Soveværelser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
7 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
6 Køjesenge
2 Barneseng
2 Barnestol
DVD
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Sauna
Indendørs pool
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Støvsuger
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Delvis
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Kogeplade
  Ovn
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Gynge
    Grund: Naturgrund

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Lignende boliger

  nsb4037
  nsb4036
  nsb4035
  nsb4045
  nsb4046
  nsb4047