Sommerhus nsabu184

 • Sommerhus
 • 4 Sovepladser
 • 1 Badeværelser

Dette hyggelige lille feriehus i Burgenland er ideelt placeret, så I får en pause væk fra turistmængderne. Her kommer I helt ned i tempo, for maden tilberedes udelukkende på det lille brændekomfur - og I vil uden tvivl kunne smage forskellen uanset, hvad I kaster jer over af madlavningsprojekter. Efter en begivenhedsrig dag er det desuden oplagt at slappe af i den indendørs sauna, som varmes op med brænde.

Feriehuset er placeret i Neckenmarkt i Südburgenland midt i et vindistrikt. Derfor kan I glæde jer til nogle skønne, lange gåture i de omkringliggende vinmarker, hvor der ligger små kapeller og vejsidealtre langs stierne. En dræsinetur på den gamle jernbanelinje fører forbi ruinerne af Landsee-slottet og Franz Liszts fødested samt Oberpullendorf og kan ses som en noget anderledes form for turistkørsel. Området byder også på masser af cykelstier.

Bemærk venligst, at huset får strøm via solceller, så det er ikke muligt at tænde mange enheder på samme tid. Parkeringspladserne ligger 100 meter fra huset, så de sidste 100 meter skal klares til fods.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 3000 m
  Vand: 7000 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
0 Ekstra senge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Sovesofa
0 Barneseng
0 Barnestol
TV
Pejs
  Feriebolig: Sommerhus

  Faciliteter - køkken

  Kaffemaskine
  Køleskab
    Vand: Brøndvand

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
    Grund: Naturgrund/Anlagt have

  Tilgængelighed

  4 Antal husdyr tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Landskab

  Lignende boliger