Sommerhus nsa3723

 • Sommerhus
 • 18 Sovepladser
 • 7 Soveværelser
 • 3 Badeværelser

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.

Dette luksuriøse sommerhus med swimmingpool er opført midt i det skønne sommerhusområde ved Houstrup. Huset er perfekt til den store familie eller flere familier, som ønsker at holde ferie under samme tag. Her har I mulighed for en gennemført ferieoplevelse, uanset om I er til afslapning eller til aktiviteter. I husets eget badeland kan I nyde godt af swimmingpoolen med vandrutsjebane, svømmetræner, stort spabad med plads til 4-6 personer og sauna. Er I til aktiv ferie, så har sommerhuset rigeligt at byde på, hvad angår indendørs aktiviteter. Aktivitetsrummet indeholder både billard, bordtennis og bordfodbold, og fra baren i hjørnet kan tilskuerne nyde en kølig drink. Det flotte, moderne køkken er stilfuldt indrettet og udstyret og har direkte forbindelse til stuen.
Udendørs kan I hygge jer på terrassen, som er delvist overdækket, og mens I nyder solen kan børnene lege på trampolin, gynger eller legetårnet med rutsjebanen. Terrassevarmeren gør det muligt også at nyde udendørslivet på de kølige sommeraftener.
Mod vest ligger Houstrup Strand, som er kendt for at have en af vestkystens mest børnevenlige strande, og byder på en skøn, bred og hvid sandstrand og et bølgende hav til badning. De høje klitter omkring stranden sørger for, at der er god læ på stranden. Nyd solen, gå skønne, lange ture i den utrolig smukke natur eller medbring jeres cykler; her er ruter for alle. Vestjylland er et populært feriemål både sommer og vinter - og dette er ikke uden grund. Tag f.eks. på udflugt til Legoland, Lysstøberiet ved Bork Havn, lege- og forlystelsesparken WOW-Park i Skjern. Prøv også en tur på Skinnecyklerne mellem Nr. Nebel og Nymindegab.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 5300 m

Faciliteter - indendørs

18 Sovepladser
7 Soveværelser
0 Ekstra senge
14 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
1 Barneseng
1 Barnestol
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Tørretumbler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Brændeovn
Støvsuger
Stereoanlæg
Fladskærms-TV
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Over alt
  Isolering: Ja

  Faciliteter - køkken

  Opvaskemaskine
  Kaffemaskine
  Mikroovn
  Fryser
  Køleskab
  Brændekomfur
  Emhætte
    Vand: Varmt og koldt

  Faciliteter - udendørs

  Grill
  Havemøbler
  Privat parkering
  Pool med modstrømsanlæg
  Gynge
  Sandkasse
  Rutsjebane
    Grund: Anlagt have

  Tilgængelighed

  2 Antal husdyr tilladt
  Ungdomsgrupper ikke tilladt
    Husdyr tilladt: Ja

  Udsigt

  Pool

  Lignende boliger

  nsa3711
  nsa3695
  nsa3613
  nsp42002
  nsp42043
  nsp42053