Sommerhus mh95421

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Feriehuset "Krapflgeusche" i Muhr i Salzburger Land er et ideelt udgangspunkt for familier og par, der er venner og elsker cykel- og bjergture samt vandreture i alpine hytter. Her kan du forvente skøn alpin sommer, betagende bjerge og drømmende vinterlandskaber kombineret med masser af plads og en stor have! Huset ligger i den smukke rekreative landsby Muhr og er omgivet af enge og alpine græsgange. Siden 2020 er regionen også et UNESCO-biosfærereservat. Skiområder såsom Katschberg eller St. Margarethen ligger kun få minutter væk i bil. Alle nødvendige faciliteter og butikker er placeret i Sankt Michael im Lungau og kan nås på mindre end 10 minutter i bil. Huset ligger på en 800 m² stor indhegnet grund, hvor børn kan lege udenfor, og din hund kan slippe dampen af hjertens lyst. En totalrenovering er udført med kærlig omhu de seneste år. Køkkenet er fuldt udstyret, og alle soveværelser og stuen har satellit-tv (inklusive streamingtjenester i stuen). Du kan parkere på ejendommen direkte ved huset.

Afstande

  Vand: 30 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Internet
Pejs
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(gulvvarme)(dobbeltsovesofa, Fjernsyn), køkken-alrum(gulvvarme)(spisebord, kakkelovn, elkedel, brændekomfur, komfur, kaffemaskine, opvaskemaskine , køleskab), badeværelse(gulvvarme)(bruser, håndvask, toilet, pissoir))

På 1. etage: (soveværelse(gulvvarme)(dobbeltseng, Fjernsyn), soveværelse(gulvvarme)(dobbeltseng, Fjernsyn), soveværelse(gulvvarme)(dobbeltseng, Fjernsyn))

veranda(sofahjørne), carport, grill, terrasse, have, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Brændekomfur

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Carport
Parkering

Tilgængelighed

4 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: 50505-000032-2022

Lignende boliger