Sommerhus mh89485

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Midt i vandløbenes land: et tidligere palæ på ikke mindre end 350 kvadratmeter, som nu egner sig oplagt som sommerhus til en ferie med en klike eller en storfamilie. Det ligger i bydelen Golßen i Gersdorf, kun 25 km fra den smukke by Lübben i Spreewald. Dahme, en biflod til Spree, flyder omkring 5 miles væk, og der er små fiskedamme rundt omkring i området. Golßen er i øvrigt også hjemsted for det 100 år gamle produktionsanlæg for de populære Spreewald-konserves - først og fremmest selvfølgelig den syltede agurk! Hvert år i august finder Spreewald-agurkendagen sted her på det historiske eventyrmarked. Ellers kan du naturligvis også købe de regionale delikatesser på det ugentlige marked Golßer, som finder sted to gange om ugen.Aktiviteter i nærheden: Spreewald med sin enorme vandlabyrint byder på næsten 1.000 km åer til længere padleture, som hele familien kan tage på sporty og aktiv. Cyklister og vandrere tager den velkendte Gurkenradweg, som løber lige på kanten og er lige så interessant for skomagere og cykler.Ikke egnet til personer med nedsat mobilitet

Afstande

  Restauranter: 6 km
  Tog: 15 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
Radio
TV
Pejs
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(parabol), pejs, radio), spisestue, åbent køkken(spisebord, kogeplade(glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, køle-fryseskab), soveværelse(2x enkeltseng(80 x 180 cm), dobbeltsovesofa), soveværelse(dobbeltseng(180 x 160 cm)), badeværelse(bruser, toilet), badeværelse(badekar, bruser, toilet), legeværelse)

På 1. etage: (Stue(Fjernsyn(parabol)), soveværelse(dobbeltseng(200 x 180 cm)), soveværelse(2x enkeltseng, dobbeltseng(200 x 190 cm)), badeværelse(badekar, bruser, toilet))

sofahjørne, grill, varme(central), terrasse, have, havemøbler, parkering, barnestol, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger