Sommerhus mh81986

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Charmen ved dette feriehus i Torgiano i Umbrien-regionen i Italien er uimodståelig og skaber nostalgi for de perfekte somre og hyggelige vintre. Den er ideel til en familie eller en gruppe og tilbyder en swimmingpool, der deles med andre gæster, og aircondition, så du kan slå den brændende sol. Dine vintre er også taget hånd om, da der er en pejs at krølle sig sammen med, mens du ser tv i stuen og gratis varmeanlæg også. Perugia ligger kun 10 km væk fra dit ophold. Restauranter og supermarkeder i massevis i nærheden. Tjek dejlige udstillinger i vinhistorien kun 6 km væk på Vinmuseet. Madonna del Bagno er et arkitektonisk vidunder i 20 km. Monti Sibillini National Park i Italiens Apennine-bjergene ligger over en 2 timers kørsel, hvor du kan opdage udendørs aktiviteter, toppe op til 2.476 m, flora, fauna og mange middelalderlige bakketopbyer. Der er en gårdhave til neddypning i vintersolen og der Der er gratis WiFi på stedet. San Francesco d 'Assisi Lufthavn ligger 8 km derfra.

Afstande

  Restauranter: 11.6 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn, spisebord, pejs), åbent køkken(kogeplade, emhætte, ovn, køleskab, håndvask), soveværelse(enkeltseng, enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet, vaskemaskine))

patio, varme, klimaanlæg, have, havemøbler, solstole, grill, Parasol, swimmingpool(deles med andre gæster, udendørs), tennisbane, fodboldmål

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh81843
mh80853