Villa mh77286

  • Villa
  • 24 Sovepladser
  • 8 Soveværelser
  • 6 Badeværelser

Sommerhuset i Sila Piccola i Cosenza, i Parenti kommune, på grænsen til Catanzaro Sila kun 5 km fra Savuto-søen og 20 minutter fra Arvo-søen. Villa Paradiso dominerer en ejendom på over 60 ha, hvad der, uden tvivl, er de mest uberørte og ukendte skove og dale i Sila. Villaen er fordelt på 2 etager. I stueetagen er der en stue, køkken, 3 soveværelser med dobbeltsenge og 1 soveværelse med en enkeltseng, alle med eget badeværelse. Første sal er opdelt i to suiter, hver med en stue med dobbelt sovesofa, 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 badeværelse.
Helt omgivet af grønne omgivelser, omgivet af grænseløs skov, rig på kilder til rent vand, har den inde i en flok får og geder, der producerer en meget proteinmælk til rigdommen og variationen i urterne i bjerggræsarealerne, hvorfra man får unikke mejeriprodukter. for deres parfume og smag. Virksomheden åbner for sine besøgende med det skelnen at tilbyde vilde landskaber rige på græssende dyr i naturen. Til rekreative aktiviteter er der kraftfulde quads, der giver dig mulighed for at ride en smuk bane, som også kan rejses med moderne bjergcykler. Desuden er det muligt at tage korte ture på hesteryg med pik nic-områder. Sportsfiskeri praktiseres i selskabets dam, der er også et område på ca. 25 ha til hundetræning og sportsjagt.

Afstande

  Lufthavn: 50 km
  Vand: 45 km

Faciliteter - indendørs

24 Sovepladser
8 Soveværelser
7 Dobbeltsenge
6 Badeværelser
0 Etage nr.
4 Sovesofa
1 Lille dobbeltseng
TV
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Stue(Fjernsyn, pejs, sofahjørne), spisestue(Fjernsyn, spisebord), køkken-alrum(kogeplade, elkedel, brødrister, komfur, emhætte, kaffemaskine, espressomaskine, ovn, grill, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , fryser, køle-fryseskab, Saftpresser), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(halvandenmandsseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet, bidet))

På 1. etage: (Stue(sofahjørne), Stue(sofahjørne), soveværelse(dobbeltseng, dobbeltsovesofa), soveværelse(dobbeltseng, dobbeltsovesofa), soveværelse(dobbeltseng, dobbeltsovesofa), soveværelse(dobbeltseng, dobbeltsovesofa), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet))

vaskemaskine, have, havemøbler, solstole, grill, parkering, Haveskur, Pladegrill

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

5 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger