Sommerhus mh69577

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette enestående sommerhus med egen tennisbane, spabad og sauna har god plads til 14 personer + et lille barn. Sommerhuset ligger direkte op til de fredede lyngklædte enge i Kongsmark, midt på Rømø, hvor der er en utrolig smuk natur med skønne vandrestier samt en hundeskov, hvor hundene må løbe frit.

Sommerhuset er lyst, velindrettet og yderst velholdt med moderne og komfortable møbler. Sovepladserne fordeler sig på 5 soveværelser og en stor hems. Huset er energivenligt og opvarmes med varmepumpe. Der er gulvvarme flere steder. Sommerhuset er et aktivitetshus hvor det er rart at være når I er mange, der vil holde ferie sammen. Der er to fuldt møblerede stuer, begge med TV og brændeovn. I aktivitetsrummet som ligger i forlængelse af køkken/alrummet, står poolbordet, hvor I kan hygge jer med et spil pool, bordtennis eller bordfodbold. Sommerhuset har ikke mindre end 3 badeværelser hvoraf 1 har spabad og adgang til 6 –personers sauna. Fra aktivitetsrummet er der direkte adgang til den overdækkede terrasse som ligger ved siden af den velplejede tennisbane med kunstgræs (medbring selv ketchers og bolde). Her finder i også fodboldmål og basketkurv. Der er i alt 4 terrasser, 1 i hvert verdenshjørne, så der er rig mulighed for sol det meste af døgnet. På en af terrasserne finder i et lækkert udendørs spabad til 5 personer, der kan benyttes hele året. På en anden terrasse er der bålplads hvor man efter en dag på stranden kan grille sig en pølse eller en marshmallow.

Lakolk Strand med fint hvidt sand ligger kun 1200 m. fra huset. Lakolk er den mest populære strand for børnefamilierne på Rømø. Her er lavvandet og ingen problemer med hestehuller eller voldsomme bølger. I den nordlige del af Lakolk strand er der et windsurfer område hvor der i godt surfer vejr er rig aktivitet på stranden.  Her findes også klitter hvis man ønsker at ligge lidt mere privat.

Rømø og Vadehavet med det berømte tidevand 2 gange i døgnet, danner grundlag for et helt unikt dyreliv. Ud over at være på UNESCO´s verdensarv liste, er vadehavet også Danmarks største nationalpark, og et af verdens 10 vigtigste vådområder. Her er rig mulighed for at opleve de mange forskellige fugle, sort sol, østerssafari, sælsafari.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 3000 m
  Vand: 1200 m

Faciliteter - indendørs

14 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Badeværelser
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, gratis trådløst internet, tv, kabel-tv, høj stol
5 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS), barneseng
1 Hems: (4O)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 140 - 199 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, fodboldmål
Og: Terrasse, overd. terrasse, garage, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 2500 m2, moderne møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Garage
Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Attraktioner

Badeland

Lignende boliger

mh69564
mh69547
mh65567
mh69607
mh69612
mh69928