Sommerhus mh64170

  • Sommerhus
  • 15 Sovepladser
  • 7 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Velbeliggende sommerhus med swimmingpool, spabad, sauna samt diverse aktiviteter, velegnet til flere familier, i et attraktivt område kun ca. 100 m fra kilometervis af pragtfuld Vesterhavsstrand ved Langerhuse.

Stueetagen byder på en pragtfuld swimmingpoolafdeling med et af områdets største swimmingpools på hele 24 m² med tilhørende vandrutschebane samt et 2-personers spabad. Derudover er der badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Fra badeværelset er der direkte adgang til husets store 12-personers sauna. Huset har yderligere et badeværelse med gulvvarme samt bruseniche.

Smagfuldt, lyst køkken med moderne møblement, keramisk komfur, amerikaner køleskab, opvaskemaskine, emhætte, mikroovn, stor fryser på 200 liter samt biopejs. I forlængelse af køkkenet står et professionelt billardbord til fri afbenyttelse samt udgang til husets store terrasse med havemøbler samt gril.

Stueetagen råder også over fire soveværelser, heraf tre med dobbeltsenge og et med to køjesenge, samt gæstebadeværelse med bruseniche og gulvvarme.

1.salen byder på en kæmpe opholdsstue med god plads at boltre sig på, komfortabelt møblement, fladskærms-tv med både tyske og danske tv-kanaler, dvd-afspiller samt gratis internet. Der er brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk samt bordfodbold. Endvidere er der udgang til altan med havemøbler, hvor den fantastiske udsigt over klitterne/landskabet kan nydes eller hvor aftensmaden kan indtages, mens solen går ned over Vesterhavet. 1. salen råder også over tre soveværelser.

Uanset årstiden kan I altid få tiden til at gå i dette sommerhus, som også er energivenligt med to varmepumper, som mindsker strømforbruget. Der er en varmepumpe både i poolrummet samt i stueetagen. Til de mindste er der gynger, sandkasse, højstol samt barneseng. Derudover vaskemaskine og tørretumbler samt god mulighed for parkering ved huset.

Et af områdets bedst beliggende sommerhuse på en 2.500 m² naturgrund kun 100 meter fra det brusende Vesterhavet. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 100 m

Faciliteter - indendørs

15 Sovepladser
7 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Jacuzzi
Sauna
Indendørs pool
Børne højstol
Barneseng
Tøretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
Billiard bord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol, høj stol
7 Soverum: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1S+2K)+(2K), barneseng
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 200 - 249 l, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Billard, bordfodbold
Og: Terrasse, overd. terrasse, whirl-, swimmingpool, el-varme, luft/luft varmepumpe, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 2500 m2, komfortabel møblering, udsigt over klitter, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Sport

Fiskeri

Priser per uge

28. dec 2019 - 4. jan 2020 DKK 15770

Pris fra Kr. 15770 Kr. 15770

Lignende boliger

mh64063
mh63075
mh60962
mh6478
mh69506
mh7578