Bungalow mh59673

  • Bungalow
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

På ejendommen af udlejer venter denne komfortabelt indrettede bungalow med terrasse. Smuk, familievenlig 2-værelse bungalow (30m², max 3 voksne + 2 børn) med terrasse, grill, gynge og have. Bungalowen har et fuldt udstyret åbent køkken. Soveværelset har en dobbeltseng, køjeseng og garderobe. Stue med sovesofa (til en person) TV og radio. Badeværelse med bad / toilet. Et hyggeligt opholdsstue på terrassen. Huset er perfekt som en base for at nyde skønheden i Norden. Centralt beliggende mellem de hanseatiske byer Wismar og Rostock og kun få kilometer til badebyerne Rerik, Kühlungsborn og Warnemünde. Flyve på promenader eller piers, slappe af i caféerne med udsigt over Østersøen eller behandle dine smagsløg med regionale fisk specialiteter. Til den naturlige strand i "Salzhaff", en lille flad Østersøbugt, populær blandt vandsportentusiaster og familier med små børn, er det kun 4 km. For montører er ikke egnet !! El og varme vil blive opkrævet på stedet i henhold til forbrug.

Afstande

  Strand: 4 km
  Butikker: 0.2 km
  Tog: 0.4 km
  Bus: 0.4 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
1 Sovesofa
Radio
TV
Internet
Pejs
Opvarmet
Bruser
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Bungalow
Stueetage: (åbent køkken(elkedel, brødrister, komfur(elektrisk), kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab), Stue/soveværelse(enkeltsovesofa, Fjernsyn(fladskærm), pejs, sofahjørne, radio), soveværelse(køjeseng, king size-seng), badeværelse(bruser(Walk-in-bruser), håndvask, toilet), varme)

terrasse, have(deles med ejer, indhegnet), havemøbler, grill, parkering, trampolin, Parasol, sandkasse, legeredskaber, bordtennisbord

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger