Ferielejlighed mh17328

  • Ferielejlighed
  • 2 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Lejlighed Riesling ... En lyst, rummelig loftsstudio stil lejlighed med originale funktioner plus smuk udsigt over de stejle vinmarker. Denne 55 m² lyse lejlighed ligger øverst i bygningen på loftet i huset og er velegnet til op til to personer. Og ligger inden for den historiske bindingsværksbygning i centrum af den traditionelle vinproducerende landsby Ellenz, som ligger ni kilometer fra borgbyen Cochem og lige over Mosel fra den maleriske landsby Beilstein.
.
De særlige forhold ved denne lejlighed er den imponerende strålebjælke og den oprindelige, bevarede trappe til galleriet, der ser ned over det åbne planlejlighed. Ovenfor i galleriet er der et opholdsområde med to store lænestole, der giver en kroghule udsigt til måske at nyde at læse den bog, du altid ønskede at afslutte eller lytte til nogle musik mens du nyder et glas vin eller en pensionær likør.
I sove / opholdsstuen er der for din komfort en 180 x 200 cm europæisk størrelse kingsize-seng, og stor garderobe er også placeret i lejligheden for rigelig opbevaring. Sammen med afslappende opholdsstue med to komfortable sofaer er et fladskærms-LED HD-tv med satellit- og USB-medieforbindelse også et stort privat brusebad med et brusebad komplet med et dobbelt brusebad, håndvask og toilet, gratis toiletartikler er også inkluderet som det er Hånd, Brusekabiner og sengetøj.
Lejligheden leveres også komplet med spiseplads med stort spisebord og fuldt funktionelt køkken, der er udstyret til at forberede morgenmad eller små måltider, eller hvis man lejer flere lejligheder i Zur Alten Weinkelter er der masser af plads omkring spisebordet for op til seks folk, for venner eller familie at blive med dig til at nyde en gang sammen. En velkomstfri flaske friskmalet filtreret kaffe og et udvalg af specialte te er tilgængelige for dig ved ankomsten med et yderligere valg, der kan købes under dit ophold.
Der er et udvalg af moselle vine og sekt ready kølet fra vores vin køleskab for at du kan nyde enten i din lejlighed eller på vores Weinkelter terrasse og ja! For de rødvin elskere har vi også et udvalg af røde vine ved stuetemperatur.
 
Zur Alten Weinkelter har tre andre lejligheder til rådighed, der alle sover op til to personer. Lejlighederne er alle placeret i samme bygning og kan rumme op til otte personer. Vi er en barnfri indkvartering så perfekt til par, venner eller små grupper en dejlig beliggenhed for en afslappende ferie pause.
 
Mosel-regionen er vidunderlig hele året rundt, selvom den vigtigste feriesæson er fra april til november og ikke at forglemme de mange vinfestes i løbet af juli, august og september.
 
Hvis du kan lide at gå, cykle eller fotografere og udforske fred og ro i Moseldalen, vil du være meget velkommen i vinbyen Ellenz. Vores lejligheder er tilgængelige hele året, især for det helt uden for højsæsonen og ikke at glemme Ellenz er en central beliggenhed for at besøge julemarkederne (Weihnachtsmarkt) i byerne Bernkastel Kues, Cochem, Koblenz, Traben-Trarbach eller Trier, der begynder hvert år fra slutningen af ​​november. Måske kan du tilbringe jule- og nytårsfestivaler med venner uden for hjemmet ikke noget problem. Da vi har i alt fire lejligheder i bygningen, så hvorfor ikke reservere mere end en lejlighed, så din familie og venner kan slutte sig til dig eller måske hvis du foretrækker bare nogle helt afslappende tid alene alle lejligheder er perfekte til par / venner og har deres egen indgang.
Vores traditionelle vinkælder er åben på selektive aftener i højsæsonen, såvel som i festsæsonen, hvor du kan slutte sig til os for et glas ... eller to! Spørg venligst vores muligheder for over den festlige sæson! Hvis du har en særlig begivenhed måske en fødselsdag eller et jubilæum eller måske vil du bare være forkælet, vi har en concierge-stil til rådighed og kan anbefale mange lokale tjenester, så spørg venligst om bekræftelse af din reservation, og vi vil være glade for at få din anmodning ( Med forbehold for tilgængelighed) venter på dig ved din ankomst.
Og selvfølgelig, hvis du kan lide at nyde det gode vejr i sommermånederne, har vi The Weinkelter Terrace er åben for alle gæster et sted at sidde og nyde glas eller to og reflektere over dagens eventyr og planlægge det næste.

Afstande

  Lufthavn: 42 km
  Butikker: 9 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 1 km
  Bank: 9 km
  Parkering: 1 km
  Posthus: 9 km
  Nabo: 1 km
  Tog: 9 km
  Bus: 1 km

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
1 Soveværelser
0 Ekstra senge
0 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Køjesenge
0 Madrasser
3 Etage nr.
2 Rum
Møbleret
Radio
TV
Internet
Satelit/kabel TV
Opvarmet
Bruser
Hårtører
Strygejern
Strygebræt
Tyske kanaler
Fladskærms TV
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Isolering: Delvist
Ellenz på Mosel er en traditionel og venlig vinproducerende landsby midt i Tysklands Rheinland, perfekt til både korte eller lange opholdsferier. Midtvejs langs den naturskønne Mosel mellem byerne Trier og Koblenz er Ellenz en ideel base i hjertet af Europa med meget at se lokalt og regionalt, med adgangspunkter overalt i Europa takket være den lokale Frankfurt Hahn Lufthavn

Din lejlighed på Zur Alten Weinkelter har et lille, men serviceable køkken. Og indeholder alle redskaber og små apparater, du skal bruge til at lave kaffe, te eller lave lette måltider. Du kan købe friske ruller og brød fra det lille bageri kun en kort gåtur fra din lejlighed. Og nyd din morgen morgenmad i din lejlighed eller hvorfor ikke sidde i det tidlige morgens solskin på vores Weinkelter Terrace og lav planer, hvordan du skal tilbringe dagen "Walking, Cykling, Vinsmagning, en Mosel River Cruise, Castle Tours listen er uendelige eller bare slappe af i vores have med den bog, du altid har lovet dig selv, ville du læse og prøve nogle af Zur Alten Weinkelters udvalg af fine Moselvin.

Hvis du ikke har lyst til madlavning så hvorfor ikke prøve nogle af de lokale restauranter

I Ellenz eller på tværs af Mosel i Beilstein kan du benytte vores gratis gæstebillede, som giver dig fri rejse på de fleste busser og tog i hele Cochem Zell-regionen. Byen Cochem er kun 9 kilometer væk med adgang til den regelmæssige busforbindelse. Forlad bilen med os i vores gratis parkeringsplads og nyd dit ophold i området bilfri

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Tekøkken
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Fælles pool
Terrasse
Terrasse møbler
Privat have
Privat parkering
Parkering på gaden
Åben terrasse
Reception
Parkering
  Grund: Naturgrund
  Have: Privat have
  Terasse: Åben terrasse

Tilgængelighed

Ældrevenligt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes kun til ferieophold
Udlejes ikke til institutioner
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Skov
Panorama
Landskab

Kunst, kultur og historie

Museer
Historisk bymidte
Katedral

Sø og flod

Flod

Lignende boliger

mh17330
mh17331
mh17332