Villa mh15845

  • Villa
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Lejligheden har en stor stue med sofaer og spiseplads. Der er tre soveværelser. Stue og soveværelse fører direkte ud på terrassen gennem skydedøre til en fantastisk udsigt. To af soveværelserne har dobbeltsenge og den tredje har to enkeltsenge.
Der er et fuldt udstyret køkken, som er fuldt udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine og køleskab / fryser etc. Denne lejlighed har simpelthen alt hvad du behøver. Der er en stor fælles pool og børnepool . Privat parkering.
Den ligger kun en ti minutters kørsel fra stranden, hvor du vil finde restauranter og barer.
Afstandene er cirka: Malaga lufthavn 60 km øst Benahavis 10 km øst , Marbella 17 km øst Fuengirola 45 km øst Puerto Banus 10 km øst , Gibraltar 55 km vest
Priserne er baseret på 6 personer.

Lejligheden ligger i et lukket samfund med 24 timer sikkerhed. Lejligheden er i den perfekte position for både golfspillere og soldyrkere og er i den perfekte position til at udforske lækkerier af Costa del Sol og det sydlige Spanien.
Golfspillere kan forkæle sig selv på en af de tre nærliggende golfbaner af flamingoer , Alferini og Tramores ; er der også Villa Padierna Michael Campbell Golf Academy. Den 18 hullers Los Flamingos kursus er 5.714 meter. par 71 bane , blev designet af den berømte arkitekt Antonio Garcia Garrido og det kan prale med en uberørt landskab , med masser af forskellige sorter af træer og en fantastisk udsigt over Middelhavet . De Grønne er generøse i størrelse ; fairways er smallere på den første del af kurset, hvor mere præcision er nødvendig , end i den anden ; bunkerne er fyldt med knust hvid marmor sand; fairways er dækket i Bermuda , undtagen på visse huller, hvor græsset er blevet brugt, mens greens og teesteder er dækket i Penncross .
Flamingos Golf har været vært for prestigefyldte turneringer , som de europæiske seniorer Championship i 2002, 2003 , 2004 og i år 2010 de spanske Women Open .

Lejligheden er en kort køretur til stranden, Marbella, Estepona og Puerto Banus er alle kun et par minutters kørsel væk. Puerto Banus er, hvor du vil se de smukke yachter , nogle af verdens mest luksuriøse biler og fantastiske designerbutikker. Du kan nyde internationalt køkken og slappe af i en af de mange fashionable barer . Puerto Banus er stedet hvor du kan finde de mest eksklusive butikker og restauranter på Costa del Sol , biografer og indkøbscentre - centre som El Corte Ingles eller Marina Banus.
Blot en kort gåtur fra marinaen er bull -ringen af Puerto Banus og Centro Plaza , hvor du kan finde butikker, restauranter, banker og supermarked . The Marbella Casino og stranden er også kun en kort gåtur væk.

Marbella centrum er femten minutter i bil, der kan du nyde en 15 km lang promenade , der går hele vejen til San Pedro, med mange strand restauranter, hvor du kan nyde nogle store lokale fiskeretter. Den Gamle By , også i byens centrum , er fuld af historie og charme denne del af byen man ikke må gå glip af. En anden seværdighed man skal se er den berømte Orange Square. Både Marbella og Puerto Banus tilbyder alt i vejen for barer , restauranter og natklubber . Det er også kun et par kilometer til Golf Valley. Du vil finde mange grunde til at komme tilbage igen og igen , de små barer og butikker, den gamle romerske mur , de smalle brostensbelagte gader og farverige altaner. Og selvfølgelig de lokale, virkelig venlige og åbne mennesker .

I den anden retning finder du Estepona , det er bare en kort køretur til "The New Golden Mile " Estepona er kendt for sine strande, som strækker sig langs omkring 21 km kyststrækning . Det er et populært feriested og feriemål. På grund af sin naturlige miljø , omgivet af havet og bjergene , Estepona har en mikro- klima med over 325 dage med solskin om året, er det et populært året rundt feriemål , har to Euro Blå Flag strande, et moderne sports marina med mange tapas-barer og restauranter. Den hvide vægge bymidte har mange butikker og maleriske torve .
Lejligheden ligger i en meget sikker gated community 24 timer sikkerhed. Lejligheden er i den perfekte position for både golfspillere og soldyrkere og er i den perfekte position til at udforske lækkerier af Costa del Sol og det sydlige Spanien.

Afstande

  Lufthavn: 45 km
  Butikker: 2 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
0 Enkeltsenge
4 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
A/C
DVD
Møbleret
Radio
TV
CD
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Hårtører
Video
Strygejern
Strygebræt
Dørtelefon
Trådløst
  Feriebolig: Villa

Puerto Banus : Det ligger kun 10 minutter fra centrum af Marbella , 5 minutter fra byen San Pedro de Alcantara , og 15 minutter fra Estepona. Dens berømte havn med luksusyachter, udendørs barer og restauranter tiltrækker besøgende fra hele verden . I løbet af dagen , er det en shoppers paradis med mange designerbutikker, butikker og det store El Corte Ingles stormagasin. Om aftenen kan de besøge barer, klubber og restauranter som kan underholde dig hele natten. Der er en multi-screen biograf , med udsendelse af film på engelsk , regelmæssige lokale bådture og det populære lørdag marked afholdt i nærheden af tyrefægterarenaen.Rejser og Ankomst til Lejlighed: Fra alle større lufthavne i Europa , kan du flyve til Malaga. Du kan leje en bil , se detaljerne vores hjemmeside, tage en taxa eller tage en bus. Et Google map link til kørsel instruktioner fra Malaga lufthavn til vores kontor i enten El Rosario eller Nueva Andalucia til indsamling af din feriebolig nøgler er angivet på bekræftelsen.SIERRA NEVADA er en fantastisk ferieoplevelse for hele familienDenne ski paradis er ikke kun for skiløbere , men attraktivt for hele familien uanset alder og kondition .

Sierra Nevada er en 2 timers kørsel fra Marbella. Du kan let køre frem og tilbage på én dag.Sierra Nevada lukker ned for ski aktiviteter ved udgangen af april.Holiday Cars TIL LEJE - CAR LEVERING ved afkørsel HALL i Malaga Lufthavn ! For at undgå cueing op i timevis for at hente din bil , på BSAFE Carhire din bil vil blive leveret personligt til dig i exit hal Malaga lufthavn. Klik på vores webside på knappen " Biludlejning " og følg vejledningen.Tjek nu ! - Kontakt ejeren - klik på : Besøg ejerens hjemmeside

************************************************** ********************************

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Blender
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Balkon
Grill
Terrasse
Terrasse møbler
Havemøbler
Solsenge
Privat parkering
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Havudsigt
Bjerge

Priser per uge

30. sep 2019 - 20. dec 2019 Kr. 16434
21. dec 2019 - 9. jan 2020 Kr. 21365
10. jan 2020 - 31. mar 2020 Kr. 16434
1. apr 2020 - 30. apr 2020 Kr. 19721
30. apr 2020 - 31. maj 2020 Kr. 21365
31. maj 2020 - 30. jun 2020 Kr. 21365
30. jun 2020 - 31. aug 2020 Kr. 22597
31. aug 2020 - 30. sep 2020 Kr. 21365
30. sep 2020 - 20. dec 2020 Kr. 16434
21. dec 2020 - 9. jan 2021 Kr. 21365

Pris fra Kr. 16434 Kr. 22597

Lignende boliger

mh15752
mh15308
mh14367
mh41384
mh41385
mh6091