Sommerhus mh11748

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

En perle i absolut topklasse indenfor velvære, komfort og luksus. Huset er opført i eksklusive materialer som blankpoleret granit på gulve og bordplader, moderne rustikke bygningsmaterialer og meget flotte lyseffekter i såvel opholdsrum, aktivitetsrum og overdækket terrasse. Beliggende på ugenert grund med flot lyngbevoksning for enden af lukket vej.

For at bevare husets høje standard er bestilt afrejserengøring obligatorisk. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

I det imponererende poolrum med 6-personers spabad og swimmingpoolen (3,5 x 5,2 x 1,5 m) med modstrømsanlæg/svømmetræner og foruden den store 8-10 personers sauna vil I blive præsenteret for ægte tyrkisk dampbad med indlagt varme i bænke. Energibesparende varmepumpe installeret til pool- og rumopvarmning.

Gode, rummelige soveværelser og nydelige moderne badeværelser med god skabsplads. Flere af værelserne har eget tv. Et af badeværelserne har dobbelt brusekabine med sidedyser til vandmassage.

Stor, lys og rummelig opholdsstue og køkken. Energibesparende brændeovn til træpiller, stereo surround sound, video, dvd-afspiller og særdeles komfortabelt køkken - grovkøkken med alt i hårde hvidevarer og stor frysekapacitet i "Amerikaner" køle-fryseskabet, der også laver isterninger og iskoldt drikkevand.

Det store vinduesparti i stuen giver adgang til 3,5 x 4 x 5,5 m terrasse til grillaftener og videre til ca. 250 m² åbne terrasser. Til børn og voksne er der også udendørs aktiviteter: stor legeplads, flot beach-volleybane og havetrampolin (brug af denne sker på lejers eget ansvar/forsikring).

Man glemmer næsten alle naturoplevelserne og den hvide sandstrand på Rømø.

Rømø er kendt for sine kilometerlange og kilometerbrede badestrande samt et naturskønt landskab bestående af lange klit- og engbælter. Over 90% af øen er ren natur med store, fredede områder og desuden findes der en af Europas bredeste og fineste strande, der flere steder er 3 km brede. De fleste steder kan I køre bilen helt ned til vandkanten. Her findes alle mulige former for vandsport.

Rømø byder på mange seværdigheder, som f.eks. Kommandørgården, en flot rødstensbygning med udlænger fra det 18. århundrede. Beboelsesrummene har vægge, lofter og døre prydet med malerier og hele vægge dækket af hollandske fliser. Ved den lille kirke kan I også på de overdådigt udsmykkede gravstene finde vidnesbyrd om de mange kommandørfamilier, der har levet på Rømø. Rømø er andet end strand. Der er også store lyngheder som blomstre i et fantastisk lilla tæppe i august og september måned. Ligeledes kan I på en blæsende dag søge ly i en af de mange små plantager, hvor der er flere afmærkede stier og udsigtspunkter.

Rømø Kirke mellem Kongsmark og Havneby har 5 kirkeskibe, der er skænket af kaptajner, som har været i havsnød men slap med livet i behold. Der er også gode ridemuligheder på bl.a. Rømø Ranch, der tilbyder ture på stranden.

Rømøs bagland har et væld af oplevelser at byde på. To af Danmarks ældste byer, Ribe og Tønder, indbyder til et besøg. Legoland ligger kun ca. 1,5 times kørsel væk. En udflugt til Sild med Rømø- Sild færgen gennem Vadehavet er i sig selv en stor oplevelse.

Afstande

  Butikker: 1500 m
  Restauranter: 1500 m
  Vand: 1000 m

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Jacuzzi
Sauna
Indendørs pool
Video
Tøretumbler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: 55 m2, brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, video, parabol
6 Soverum: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(2S)+(2S)+(2S)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, sauna
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, standvand whirlpool og pool, el-varme, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund med træer 2500 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Priser per uge

28. dec 2019 - 4. jan 2020 DKK 16950

Pris fra Kr. 16950 Kr. 16950

Lignende boliger

mh11418
mh10343
mh10342
mh12391
mh12393
mh13942