Feriebolig Lombardiet

...Læs mere

Lej feriebolig i Lombardiet med vores søgemaskine. Vi har samlet feriehuse og ferielejligheder i Lombardiet fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den indkvarteringsløsning, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer din feriebolig i Lombardiet med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler feriehuse og ferielejligheder i Lombardiet på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejningsbureauernes egne portaler.

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på rejser til Lombardiet. Når I er indlogerede i jeres feriebolig Lombardiet, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller terrassestolen med en god kop kaffe, en kold øl eller måske et glas vin og ellers bare nyde hinandens selskab. En ferie i feriebolig i Lombardiet er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med hyggelige gåture og oplevelser i nærområdet og med brætspil ved spisebordet eller familiemiddage på terrassen.

Find det helt rigtige feriehus i Lombardiet

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over ferieboligerne i Lombardiet fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor hele udvalget er oplistet. Hvis I finder en feriebolig Lombardiet, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på ferielejligheden eller feriehuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om den pågældende bolig. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad ferieboligen koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig Lombardiet med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer feriehuset eller ferielejligheden. Hvis I har brug for hjælp til at finde den rigtige feriebolig Lombardiet, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en bolig, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i feriebolig Lombardiet. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres feriehus eller ferielejlighed Lombardiet. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje ferieboliger, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til jeres feriehus eller ferielejlighed Lombardiet. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde en feriebolig eller ferielejlighed, der til fulde lever op til jeres forhåbninger.

Campaya er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder den perfekte feriebolig Lombardiet, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres bolig i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede ferieboligudlejere på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres feriebolig Lombardiet på Campaya.dk.

Feriebolig i Lombardiet er hygge og god stemning

De fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser sydpå med familien og vennerne. En ferie i eget feriehus Lombardiet eller ferielejlighed Lombardiet kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. I rejser væk fra hverdagen og ned til det gode vejr i Lombardiet, som meget ofte indbyder til masser af timer udenfor i solen med plasken i vandet i havet eller den nærmeste pool. Lej et hus i Lombardiet med pool, hvis I vil have bademulighederne helt indenfor rækkevidde. Vi har dansk udlejning af lejlighed i Lombardiet, og vi udlejer feriebolig Lombardiet privat udlejning og fra udlejningsbureauer, så I er sikret det størst mulige udvalg.

Når I er i feriebolig i Lombardiet træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest med hinanden i anderledes omgivelser. Campaya kan hjælpe jer med billige rejser til Lombardiet og billige ferielejligheder Lombardiet. Med en feriebolig Lombardiet betaler I nemlig ikke for forplejning og andre ting, som hotellerne tager med i deres priser. I får den rene ferieoplevelse, hvor I helt selv bestemmer, hvornår I spiser, om I vil spise hjemme eller ude, hvornår I skal være tilbage fra dagens ture og meget mere. På den måde bliver der bedst plads til lige netop jeres familie og jeres behov. Kontakt Campaya hvis I har brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig Lombardiet.

Digital med lokal tilstedeværelse

Campaya er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i Lombardiet. Når I lejer en ferielejlighed eller et feriehus Lombardiet gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne i Lombardiet, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Lombardiet for enhver smag

Der findes ferieboliger i Lombardiet og omegn for enhver smag. Det er oplagt at bruge ferieboligen som udgangspunkt for en kør selv ferie Lombardiet, og I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde den indkvartering, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres feriebolig Lombardiet må koste, hvilken periode I skal bruge boligen i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være en et feriehus eller ferielejlighed Lombardiet med pool og meget mere.

Hvis der ikke er en ferielejlighed eller et feriehus Lombardiet, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige muligheder ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et feriehus eller en ferielejlighed Lombardiet, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den feriebolig Lombardiet, som passer bedst til jeres ønsker.

Få en minderig ferie i Lombardiet

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med badeture til stranden, hygge og plasken i poolen og ture ud til lokale seværdigheder. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og en feriebolig Lombardiet er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en tur til sydens sol, som står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Lombardiet

Feriebolig Brescia | Feriebolig Sondrio | Feriebolig Como | Feriebolig Varese | Feriebolig Lecco | Feriebolig Mantova | Feriebolig Bergamo | Feriebolig Pavia | Feriebolig Milano | Feriebolig Lodi | Feriebolig Province of Cremona |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
724 ferieboliger fundet
 • id: ihit2610.100.1

  • Byhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Komfortabelt 2-familiehus "Via Vai". 400 m fra bymidten af Spinone al Lago, rolig beliggenhed, 400 m fra søen. Til medbenyttelse: have 300 m2 (indhegnet) med græsplæne og træer, pool (oppsted svømme


 • id: ihit2080.150.1

  • Villa
  • 9 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Villa "Bice", bygget i 1950. 800 m fra bymidten af Laveno, 200 m fra søen, i en blind vej. Til alene benyttelse: have 500 m2 med græsplane. Tilkørsel til til huset. Parkeringsplads (for 2 biler, ove


 • id: ihit2370.100.1

  • Villa
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  2-familiehus "Ferrovia". 500 m fra bymidten af Porlezza, solrige beliggenhed, 600 m fra søen. Til alene benyttelse: grund 80 m2 (indhegnet). Havemøbler. Tilkørsel til til huset. Fødevarebutik 200 m,


 • id: ihit2410.100.8

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Residens "La Cava". 11 km fra bymidten af Como, rolig beliggenhed ved bakke, 50 m fra søen. Til medbenyttelse: park 2 ha, liggeplæne, pool (14 x 7 m, 18.05.-14.09. poolen åbningstider: 09:00-20:00).


 • id: ihit3418.800.1

  • Villa
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Moderne, smuk, rustikt hytte "Chalet Anna", 880 meter over havets overflade, bygget i 2003, omgivet af træer og græsmarker. 33 km fra bymidten af Bormio, 30 km fra centrum af Aprica, uden for byen,


 • id: ihit2419.140.1

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  3-familiehus "Salvatore". I lille byen Ligomena, 5 km fra bymidten af Menaggio, 15 km fra centrum af Porlezza, høj beliggenhed, område med lidt traffik, 5 km fra søen, beliggende ved en landevej. Tr


 • id: ihit2085.500.1

  • Villa
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Villa "Terrazze sul lago". I lille byen Colmegna, 3 km fra bymidten af Luino, 3 km fra centrum af Maccagno, ved bakke, 100 m fra søen, krydse vejen, ved en hovedvej. Til alene benyttelse: have i for


 • id: ihit3420.200.3

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Smuk, hyggeligt, komfortabelt 3-familiehus "Santa Lucia", 1'171 meter over havets overflade, omgivet af træer og græsmarker. I lille byen Santa Lucia, 3 km fra bymidten af Bormio, rolig, solrige bel


 • id: ihit2082.135.1

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Stor 2-familiehus "Pietro". I lille byen Muceno, isoleret, rolig, høj beliggenhed, 2.5 km fra søen. Til medbenyttelse: have 5'000 m2 med græsplæne og træer. Grill. I huset: cykelrum, vaskemaskine (t


 • id: ihit2082.135.2

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Stor 2-familiehus "Pietro". I lille byen Muceno, isoleret, rolig, høj beliggenhed, 2.5 km fra søen. Til medbenyttelse: have 5'000 m2 med græsplæne og træer. Grill. I huset: cykelrum, vaskemaskine (t


 • id: ihit2411.150.1

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  3-familiehus "Sabrina", på 3 etager. I lille byen Careno, 1 km fra bymidten af Pognana Lario, 2 km fra centrum af Nesso, ved bakke, 300 m fra søen, beliggende ved en landevej. Til alene benyttelse: