Frankrig

Gør bilen klar til vinterferien

Når bilen pakkes og der køres ud på vinterferie i Europa er det vigtigt at være opmærksom på at der findes forskellige regler rundt omkring for vinterdæk, pigdæk og andet udstyr. Vær sikker på at have det rigtige udstyr inden i begiver jer afsted.

Læs hele artiklen »

Frankrig er verdens mest populære ski destination

Der er mange steder i verden at tage hen hvis man ønsker at stå på ski. Som dansker er de mest populære valgt stadig Norge, Sverige og Østrig. Men for de ski løbere der virkelig vil have udfordringer når de pakker skiene i tagboksen går turen mod Frankrig, her findes de største og mest snesikre områder i Europa, klar til at blive indtaget.

Læs hele artiklen »

Hvor skal skiferien gå hen?

Hvor skal skiferien gå hen? Skal turen gå til Sverige eller Norge eller skal du en tur til Alperne. Læs mere om destinationerne her i vores lille rundtur til de mest populære destinationer i Europa.  Læs hele artiklen »

Stjernestunder blandt Heraults vinmarker

Det spæde efterår står i vinhøstens tegn, og landsbyerne i Herault dufter sødligt af gærede druer. Hele året rundt kan du smage dejlige vine her. Læs hele artiklen »

Dengang Cote d'Azur gik amok i pragtvillaer

Et besøg i Villa Ephrussi de Rothschild på rigmandshalvøen Cap Ferrat giver indblik i luksuslivet blandt velhavere i forgangne tiders Belle Epoque Læs hele artiklen »

To enestående haver i Herault

Lad dig fortrylle af to unikke haver i Herault, begge skabt ved ekstrem stædighed. St Adrien er vokset ud af vulkaner og Roquebrun er et kaktusparadis Læs hele artiklen »

Gys og jasminfest i parfumehovedstaden Grasse

Roserne fejres i maj. Til august er det jasminernes tur. Parfumebyen Grasse er provencalsk idyl men også rammen for en særdeles dyster fortælling Læs hele artiklen »

Montpellier – Frankrigs smarteste by på tærsklen til Middelhavet

Montpellier er netop blevet kåret som Frankrigs Smart-City nummer et. Endnu en grund til at besøge byen, der ikke blot er ”intelligent” men også smuk. Læs hele artiklen »

Tour de France – mens vi venter på spegepølsen!

Elsker du Frankrig, så skal du en gang i livet opleve Tour de France-stemningen, mens spændingen stiger i grøftekanten og løven endelig dukker op! Læs hele artiklen »

Herault har det hele

Herault er nok Frankrigs mest varierede departement. Her har du alt inden for rækkevidde: bjerge, strande, storbyliv, fredelige landsbyer og en palet af unikke landskaber. Læs hele artiklen »

Fyrstedømmets formel for fristelser

Ser man efter, har Monaco meget mere at byde på end Formel 1, kasino, fyrstefamilie, paladser, rigdom, glamour og skattefrihed. Læs hele artiklen »

Fra stjernetræf til munkeliv på 25 minutter

25 minutter med lille færge bringer dig fra brølende filmfestival i Cannes til stille munkeliv på Île Saint-Honorat. Læs hele artiklen »

Villefranche-Sur-Mer: Cote d'Azurs fotogene kæledægge

Oplev fine sandstrande, fiskerlejeidyl og velholdt middelalderby ved Villefranche-Sur-Mer, 5 km fra Nice. Læs hele artiklen »

Antibes - hvis du er til luksus, elegance og glamour

Spektakulære yachts i Cote d'Azurs største lystbådehavn, fæstningsmur med vue, Picasso museum, elegante butikker, det gode liv og glamour. Læs hele artiklen »

Kogletoget fra Nice kører igen

Efter driftstop, undersøgelser af stenskred og afsporing kører det populære Train des Pignes, Kogletoget, mellem Nice og Digne-les-Bain igen. Læs hele artiklen »