6 af Europas mest romantiske storbyer

Når vi tænker på en romantisk ferie, vil de fleste af os tænke storbyferie. Bryd fri af hverdagen i en af disse skønne byer. Her er der plads til romantik.


Venedig

Venedig er om nogen en af de mest romantiske storbyer i Europa. Nyd en gondoltur og stop ved Markuspladsen for at gå gennem de snoede stræder i Serenissima, som Venedig også kaldes. Man kan ikke undgå at blive forelsket i hinanden og i byen. Og husk at når man sejler i gondol, bør man kysse under hver bro for at forblive forelsket for evigt. Kliché? Ja måske, men det er stadig romantisk!


Paris

Når man snakker om romantiske byer, er Frankrigs hovedstad uundgåelig. Paris er kendt som en by for de forelskede. Her er der masser af små hyggelige caféer og seværdigheder at udforske. En sejltur på Seinen med sin elskede i hånden og Eiffeltårnet som pejlemærke er vist noget af det mest romantiske, man kan forestille sig.


Se hele vores udvalg af ferieboliger i Paris her.


Barcelona

Her har I muligheden for den ideelle kombination af strand, kultur og fest. Byen rummer mange seværdigheder og museer, hvor man kan gå på opdagelse om dagen, ligesom man kan slappe af på Barcelonas kilometerlange strand. Når aftenen falder på, kan I slå jer løs i Barcelonas vilde natteliv. Der er et utal af caféer, barer, natklubber og hemmelige undergrundsmiljøer.


Se hele vores udvalg af ferieboliger i Barcelona her.


Lissabon

Det er ikke tilfældigt, at Portugals hovedstad er blevet kåret til en af verdens mest romantiske byer. De gamle bydele i Lissabon er mindst lige så charmerende, som hvad man finder i andre klassiske storbyer, og samtidigt er blandt andet restaurantbesøg noget billigere. Historiske kvarterer, seværdigheder og den smukke Sé katedral er blot noget af det, Lissabon byder på.

Se hele vores udvalg af ferieboliger i Lissabon her.


Wien

Det er her, den berømte Sachertorte stammer fra. Den berømte chokoladekage blev opfundet i Wien af Franz Sacher i 1832. Hvem vil ikke gerne dele sådan et stykke med sin elskede? Når kalorierne skal brændes af igen, er Wien en by fyldt med smukke historiske skatte, som byens mange kirker, slotte og kejserpalæer. Byen er perfekt til en romantisk rejse for to.

Se hele vores udvalg af ferieboliger i Wien her.


Prag

Solnedgangen over Karlsbroen er så smuk, at man næsten får tårer i øjnene. Prag er absolut en af Europas smukkeste hovedstæder. Byen har et levende og stærkt kulturliv. Her er historie og museer nok til at fylde en hel ferie. Prag er en smuk by, hvor man kan slappe af, nyde udsigten over Moldau-floden, drikke lokal øl og spise god traditionel mad til fornuftige priser.

Se hele vores udvalg af ferieboliger i Prag her.