Sommerhus Enare

...Læs mere

Hvis du lejer dit sommerhus i Enare med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhuse og hytter i Enare på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv udlejer dem for. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning til ferien i Enare.

Find den helt rigtige hytte i Enare

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over hytterne i Enare fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle indkvarteringsmuligheder er oplistet. Hvis I finder en hytte Enare, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på den, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om huset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i hytte Enare, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie i sommerhus Enare, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus Enare.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Enare, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille via vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Digital med lokal tilstedeværelse

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse. Når I lejer et feriehus eller en ødegård Enare gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over udvalget, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Noget for enhver smag

Der findes feriehuse og hytte i Enare og omegn for enhver smag. Vi har ødegård Enare leje billig, særligt hvis I er tidligt ud. Oftest har I nemlig et meget større udvalg, hvis I lejer tidligt, og så bliver det lettere at finde et billigt sommerhus Enare. Vi har luksus sommerhus Enare. Vi har fx flere sommerhus med spa i Enare, ligesom vi har gode muligheder for at finde et hus til et weekendophold Enare til jer. Hvis I har brug for råd og vejledning i processen, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice, som meget gerne hjælper jer videre. Et sommerhus, eller en stuga som det kaldes i vores broderland, er ideel til et weekendophold Enare i de skønne omgivelser. Hvis I har lyst til en romantisk ferie er en hytte med spa i Enare helt oplagt. Findes der noget bedre end at hygge i hytten med lidt champagne og så ellers en tur i spabadet, hvor I fodrer hinanden med chokoladeovertrukne jordbær? Hvis I tager i sommerhus med spa i Enare kan spabadet selvfølgelig også “bare” bruges som et afslapningssted, hvor I kan læne jer tilbage i boblerne og måske hygge med en god bog. Det er oplagt at bruge ferieboligen som udgangspunkt for en kør selv ferie Enare.

Hvis der ikke er et sommerhus Enare, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
5 ferieboliger fundet
 • id: ihfi1530.680.1

  • Byhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser

  310 North of Rovaniemi, 37 km southwest of Inari, Lake Kuivajärvi 90 m (length of the lake 5,7 km and width 1,4 km, distance to the opposite shore about 400 m), shallow, sand/rocky bottom, a pier, own


 • id: ihfi1530.687.1

  • Byhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser

  265 km north of Rovaniemi, in Saariselkä holiday resort in Laanipalo area. Wooden semi-detached house, built in 2013. In the kitchen-living room sofa bed, 2 bedrooms each with 2 beds, sauna, shower r


 • id: ihfi1530.688.1

  • Byhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser

  260 km North of Rovaniemi, Saariselkä tourist center. Apartment in second floor of two storey wooden row house, built in 1999. Living room, two bedrooms with two single beds in each, sauna, washroom/t


 • id: ihfi1530.683.1

  • Byhus
  • 7 Sovepladser
  • 2 Soveværelser

  260 km north of Rovaniemi, in Saariselkä holiday center (Kaunispää fell / southern slope). Integrated log villa, built in 2010. Between the villas storage room (width 4 m). Rooms on three floors.


 • id: ihfi1530.685.1

  • Byhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser

  255 km north of Rovaniemi, in Saariselkä Holiday center in Laanila area. Log cottage, built in 2016. Kitchen - living room with sofa bed for one person, 2 bedrooms each with 2 beds, sauna, shower roo