Sommerhus Fanø

Lej sommerhus på Fanø med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Fanø fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Fanø, der passer dig allerbedst.

Fanø er med sin placering i noget af det skønneste natur herhjemme et sand feriemekka med brede sandstrande, velordnede ferieområder og smukke engarealer. Med sin placering som den nordligste ø i vadehavet er Fanø i det hele taget en meget interessant ø for folk med hang til store oplevelser i naturen og med byens puls inden for rækkevidde.

Vi har hele 426 sommerhuse på Fanø, og øen er da også lidt af en feriefavorit for både danske og udenlandske turister, der år efter år vender tilbage til øen i hobetal.

Hele vejen op langs Fanøs vestside slynger den brede sandstrand sig, og om sommeren er her et leben af solslikkende badegæster, turister på hesteryg og et virvar af drager i luften, når vejret er til den slags. Hvis I er heldige, kan I også se sæler på stranden.

Fanøs østside er helliget store og smukke skov- og naturområder, hvor I kan gå på opdagelse eller lave et væld af forskellige aktiviteter i naturen.

Når I er i sommerhus på Fanø er oplevelserne lige udenfor døren. Ferieområderne er i vid udstrækning samlet på øens vestside tæt ved de store strande og på Fanøs sydspids, hvorfra I har udsigt over både strande og vadehav. Sommerhusudlejning Fanø er for jer, der gerne vil holde ferie i smuk natur. En ferie i sommerhus på Fanø giver jer gode muligheder for at læne jer tilbage og få en pause fra hverdagen, men der er også mange aktivitetsmuligheder på øen. Her er hyggelige brugskunstforretninger, kunstmuseer og museer med fokus på historien, gamle fiskerhuse og et rigt dyre- og især fugleliv, som I flere steder kan kigge nærmere på. Når I tager i sommerhus Fanø, er der derfor masser at give sig til, når I får lyst til en tur væk fra sommerhuset på Fanø.

Et sommerhus på Fanø giver jer mulighed for at lære den særlige kultur og stemning på Fanø at kende. Fanø er en ø, der i høj grad er præget af søfarten, og der var tidligere skibsbyggepladser flere steder på øen. Der er også stadig bunkere fra 2. verdenskrig på øen. Derfor er der god mulighed for at få et frisk perspektiv på historien med hjem fra ferien, hvis I tager i sommerhus Fanø. Mange tager også til øen, fordi der kan være fordelagtige vejr- og vindforhold til drageflyvning og buggyræs på strandene. Når I er i sommerhus på Fanø, kan I mange steder leje eller købe det udstyr, I skal bruge for at lege i det indimellem vilde vejr, I finder på Fanø.

Sommerhusudlejning Fanø

Som en af de største udlejere af sommerhuse på Fanø, er I garanteret god service og en effektiv købsproces hos Campaya.dk.

Vi sender hvert år et stort antal feriegæster til Fanø, og mange vender tilbage igen og igen, fordi øen bare kan noget særlig og har en særlig østemning over sig. Campaya Sommerhusudlejning Fanø er med jer hele vejen, og har I før, under eller efter jeres ophold i feriebolig på Fanø eller sommerhus Fanø spørgsmål af nogen art, sidder vores kundeservice klar alle dage til at hjælpe jer. Sommerhusene på Fanø ligger ud til noget af den fineste natur, vi kan tilbyde feriegæster herhjemme, og vores sommerhusudlejning på Fanø er således jeres garanti for ferie i naturskønne omgivelser.

Sommerhus Fanø af enhver art

Vi har 426 sommerhuse på Fanø fra både private og bureauer i vores søgemaskine, og det store udvalg betyder, at I kan finde lige netop det sommerhus Fanø, der passer jer allerbedst. Der findes også et stort antal ferielejligheder Fanø Bad meget tæt ved kysten, ligesom der er ferielejligheder på Fanø i byerne flere andre steder på øen til overnatning på Fanø. Vi har et stort antal sommerhuse på Fanø, og mange sommerhuse på Fanø er af høj kvalitet. Der er derfor gode muligheder for at finde et sommerhus på Fanø af lige den type, du drømmer om. Brug vores filterfunktion til at finde det sommerhus på Fanø, der har de ønskede karakteristika.

Mange af sommerhusene på Fanø ligger desuden meget tæt ved vandet. Ud af alle sommerhus Fanø ligger næsten 100 sommerhuse på Fanø med havudsigt mindre end 100 meter fra havet, og langt de fleste sommerhuse på Fanø ligger med mindre end en kilometer til havet. Der er mange sommerhus på Fanø til leje i alle prisklasser. Hvis I gerne vil bo i et sommerhus på Fanø, som lige kan dét ekstra, kan I kigge i vores særlige udvalg her:
Luksussommerhuse på Fanø
Sommerhus med pool på Fanø

Populære sommerhusområder på Fanø

De fleste sommerhuse på Fanø er samlet i ferieområder midt på øen og på Fanøs sydspids. Begge beliggenheder trækker de mange besøgende til på grund af nærheden til de kilometerlange og meget brede, hvide sandstrande. Hvis I vil leje sommerhus Fanø eller leje en feriebolig Fanø, er det dog svært at gå helt galt i byen. I er tæt på vandet, den fine natur og de hyggelige øbyer, uanset hvor I vælger at tilbringe ferien i sommerhus på Fanø.

Sommerhus Nordby
Sommerhus Fanø Bad
Sommerhus Sønderho
Feriecenter Vesterhavet
Sommerhus Rindby Strand

Ferie på Fanø

Hvis I skal på ferie herhjemme og have jer en anderledes oplevelse i meget smuk natur tæt ved byens puls, er der få steder, der trækker lige så meget som Fanø. Her kan I hygge i sommerhuset på Fanø tæt ved noget af den smukkest natur, vi har herhjemme, og I kan tage den korte færgetur over til fastlandet og opleve byens puls. Hvis I gerne vil afsted på ferie i løbet af kort tid, er det muligt at leje et sommerhus Fanø weekend eller last minute, hvis noget er ledigt tæt på afrejsedagen. På den måde kan I få en hyggelig miniferie på Fanø, hvis I lige pludselig får lyst til at tage væk i sommerhus på Fanø i weekenden.

Hvis du lejer dit feriehus på Fanø med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på Fanø på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning Fanø har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Fanø, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Fanø er dansk hygge, når det er allerbedst.

Fanø rummer noget af landets smukkeste natur med den brede sandstrand og nærheden til havet samlet på en og samme ø. Det giver jer rig mulighed for at gå på opdagelse og få en masse gode oplevelser sammen i nogle rammer, der nok adskiller sig en del fra jeres daglige liv. På Fanø er der idylliske ferieområder med god plads til naboerne, her er et rigt kulturliv og masser af sømandshistorie. Det og meget, meget mere kan I gå på opdagelse i, ved at tage i sommerhus på Fanø.

Hvis I tager i sommerhus i Fanø Bad, er I sikret en skøn ferie i særdeles naturskønne omgivelser. Her er I tæt ved det de skønne, hvide sandstrande, som er så elskede af massevis af tilbagevendende feriegæster. I har samtidig det hyggelige feriebymiljø med golfbane, isbutikker og kunsthåndværkbutikker i baghaven, og et sommerhus i Fanø Bad rummer således det bedste fra begge verdener. Et sommerhus i Fanø Bad giver jer rigtig dejlige rammer om en skøn ferie, og der er også fine spisesteder i ferieområdet Fanø Bad!

Find det helt rigtige sommerhus på Fanø

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhuse på Fanø er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Fanø, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende sommerhus på Fanø. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig på Fanø med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed på Fanø eller et sommerhus på Fanø, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie på Fanø, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Fanø, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Fanø eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus på Fanø, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Fanø har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning Fanø har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Fanø, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede indkvarteringsløsning i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Sommerhus Fanø i uge 28, uge 29 og uge 30

Fanø er som mange andre steder herhjemme et meget opsøgt turistmål i højsommerens allermest populære uger. I den periode er det nærmest umuligt at opdrive et ledigt sommerhus Fanø. Derfor er det en rigtig god idé at være ude i god tid, hvis I drømmer om at holde ferien på den skønne ø midt i de smukke vandrige omgivelser. Mange gange er belægningsprocenten i sommerhusene på Fanø om sommeren allerede meget høj om efteråret året forinden, og hvis I vil have frit valg på alle hylder, skal I allerede booke jeres sommerhus Fanø i sommerperioden året forinden.

Mange af sommerhusene på Fanø bookes nemlig år efter år af de samme lejere fra både ind- og udland, fordi mange oparbejder en særlig tilknytning til enkelte sommerhuse på Fanø, der jo er kendetegnet ved at have mange smukke og særegne ældre huse med særlige karakteristika.

Fanø er den oplagte ramme om en idyllisk sommer, hvor tempoet skal ned, og der skal være god tid til hvert. Enkelt. Skridt. Mod solnedgangen, som ikke findes meget smukkere, end når den maler himlen rød i et rigt nuanceudvalg spejlet i lammeskyerne, der svæver henover det uendelige, blåmørke hav. Dagene i sommerhus på Fanø kan både fyldes ud med et rigt udvalg af mange spændende oplevelsesmuligheder og foregå i total afslapning og langsomhed. Mange tager netop i sommerhus Fanø for at komme væk fra hverdagens travle trummerum. Og hvad er en skønnere kontrast til hamsterhjulet end langsomme morgener, hvor man står op, når man har lyst. Og ikke når man skal. Og hvad er mere antidagligdag end en dag, hvor du ikke skal nå en hel masse, men bare kan slå dig ned på en bænk eller en terrassestol en hel dag og stirre ud i horisonten, hvis det er det, du ønsker dig. Eller hvis det bare er det, du kan konstatere, er sket, når dagen er gået. Ingen stress og jag. Bare en masse tid, som du kan dedikere til lige præcis det, du vil.

Sløve stranddage, hvor I ligger og skuer ud over det store hav og mærker sommervarmen brænde en masse tanker væk og erstatter dem med nye. Nye tanker, der handler om, hvor fint et sandslot børnene tæt ved har bygget. Og som måske får dig selv til at gå i gang med selv at producere et nydeligt sandslot med til- og afløb til voldgraven fra havet tæt ved.

Det er bare noget af det, du kan få tiden til at gå med i et sommerhus på Fanø. Det er fuldstændig og til dig selv at bestemme, hvad dine dage på den skønne ø midt i den formidable natur skal bruges på. Nogle tager i sommerhus Fanø for at slappe af og lade batterierne op, andre tager afsted for at få en på opleveren og nyde godt af det rige fornøjelsesudvalg, øen har at byde på.

Fanø rummer så mange små, hyggelige byer og formidabel natur, som I kan fornøje jer i. Mange fugleinteresserede valfarter hvert år til Fanø for at kigge på de store flokke, der slynger sig på himlen og tager et hvil på en af øens strandenge eller i en tot lyng. Det omkringliggende hav er et stort spisekammer for mange tusinde fugle store som små, og her er derfor et rigt fugle- og dyreliv, som kan fascinere store og små.

Det er også oplagt for de ravkyndige at trave op og ned af de store kyster og lede efter de små - og nogle heldige gange - store orange klumper af forstenet harpiks. Det er sjovt at tage på skattejagt om dagen, og det kan være endnu sjovere at gøre om natten med uv-lygter, så I kan se ravstykkerne lyse op blandt sten, indstrømmet træ og lægter og meget andet godt i vandkanten. Vi har ikke meget guld herhjemme, men det nordiske "guld" kan i den grad være spændende at gå på opdagelse efter og få adrenalinen til at pumpe, når du finder et særligt stykke rav. Eller måske dit allerførste.

Fanø har i mange år også været lidt af et tilløbsstykke for kunstnere af enhver slags. Populære nye bands har i mange tilfælde taget den korte færgeoverfart til et af sommerhusene på Fanø og indkvarteret sig her i jagten på den perfekte plade. Ligesom andre residere mere fast på øen, mest kendt måske Johnny Madsen, der maler og har galleri på Fanø.

Og det giver faktisk ret god mening, at mange tager hertil for både at hente inspiration og have mulighed for at isolere sig og dybdekoncentrere sig om et projekt. Inspirationen ligger lige udenfor døren. Omgivelserne på Fanø er meget anderledes i de større byer herhjemme, hvor bilerne tordner afsted og travlheden er over alt. På Fanø slentres der. Ned i tempo, god tid til en snak med den lokale købmand og et storslået kig ud over naturen, som er formidabel alle steder på øen.

Når du er i sommerhus Fanø, har du derfor mulighed for at gøre ferien til lige netop det, du drømmer om. Samtidig er øen faktisk ret tilgængelig. Den ligger lige i forlængelse af motorvejsnettet, så tilrejsende fra alle afkroge af landet kan komme hertil forholdsvis hurtigt og problemfrit.

Saml på skønne minder på Fanø

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Ferien på Fanø kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus på Fanø om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Der er nemlig masser af afledning fra dagligdagens opgaver på den smukke ø i toppen af Vadehavet, som af UNESCO er kåret som verdensarv. Der venter jer således oplevelser i natur, der er i absolut og anerkendt verdensklasse på Fanø. Glæd jer!

Sommerhusudlejning på Fanø

Campaya Sommerhusudlejning Fanø er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Fanø gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne på Fanø, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Hvis du selv ejer et sommerhus på Fanø, er du meget velkommen til at kontakte os for en dialog om at udleje dit sommerhus på Fanø direkte hos os. Vi samarbejder med mange udlejningsbureauer på Fanø og private udlejere, så vi har fingeren i jorden og ved i detaljen, hvad der skal til for at udleje dit sommerhus Fanø effektivt på alle tidspunkter af året. De seneste mange år har vi haft udsolgt af vores mange hundrede sommerhuse på Fanø i de mest populære uger om sommeren, og der er også en rigtig høj belægningsprocent på andre tidspunkter af året. Det vil sige, at hvis I udlejer jeres sommerhus på Fanø på Campaya, er I sikret mange udlejninger året rundt. Vi har samtidig en helt skarp prismodel, ligesom vi køre med meget fleksible rammer om jeres udlejning, så I helt selv styrer, hvornår og hvor ofte jeres sommerhus Fanø udlejes. Det giver jer rig mulighed for selv at bruge jeres sommerhus Fanø hele året og i de perioder, hvor I ikke selv ønsker at være der, kan sommerhuset på Fanø lejes ud. Og hvis I så ombestemmer jer og alligevel gerne vil en tur i jeres sommerhus Fanø, ændrer I det bare i jeres bookingkalender. På den måde er I altid fri til at benytte jeres sommerhus på Fanø lige som, I vil, samtidig med at I har en effektiv og nem mulighed for at leje ud, når I alligevel ikke er der. Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål af nogen art til det. Vi rådgiver jer gerne, så I finder den udlejningsløsning, der passer jer allerbedst.

Feriebolig på Fanø for enhver smag

Der findes feriehuse på Fanø og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger på Fanø, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Fanø, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Fanø. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde en indkvarteringsløsning, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig på Fanø, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus på Fanø til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig på Fanø. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus på Fanø til leje i årets øvrige ferieperioder.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Fanø i kortere perioder, fx henover en weekend.

Sommerhuse på Fanø, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende sommerhus på Fanø ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Fanø på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Fanø i en kortere periode.

Få en minderig tur til Fanø

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus på Fanø er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Fanø

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse på Fanø har Campaya?

  Campaya udlejer Mere end 400 sommerhuse på Fanø på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus på Fanø her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus på Fanø?

  De fleste sommerhuse på Fanø koster 4000-6000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. I højsæsonen er de gennemsnitligt lidt dyrere.

  Se alle vores sommerhuse på Fanø her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse på Fanø har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse på Fanø ligger ved kysten.

  Næsten 100 af vores sommerhuse på Fanø ligger mindre end 100 meter fra havet Find et kystnært sommerhus på Fanø her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse på Fanø er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse på Fanø udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus på Fanø i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores 400 sommerhuse på Fanø her.

Populære områder på Fanø