Danmark

21 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Roskilde (2021)

Passionen brænder på det midtsjællandske ved Roskilde og omegn. Hjertet af Sjælland byder på alt fra fordybelse og selvforkælelse til nerve og adrenalinens susen.

Læs hele artiklen »

5 af de bedste spisesteder og restauranter i Århus (2021)

Det pulserende Århus rummer autentiske smagsoplevelser af århusianske ildsjæle med kærlighed for kvalitet og smag. Mulighederne er mange, og det er blot op til jer om at udnytte dem på bedst mulig vis.  

Læs hele artiklen »

17 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Jylland (2021)

Dyk ned i et hav af kulturelle og kunstneriske oplevelser, adrenalinfyldte og spændende sportsaktiviteter og ikke mindst gastronomiske og smagsfulde madoplevelser samt storslåede naturoplevelser i det jyske landskab.

Læs hele artiklen »

13 skønne og alternative aktiviteter og oplevelser i Sønderjylland (2021)

Der er et væld af attraktioner i Sønderjylland indenfor alt fra gastronomi og kunst til natur og historik. Det er den snoende kystlinje ved Lillebælt-sund, og det er de mange lokale råvarer.

Læs hele artiklen »

16 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Sydjylland (2021)

Sydjylland er en destination, der byder på alle tænkelige former for ferie- og naturoplevelser. Det er kystlinjerne ud til de brusende bølger i Vadehavet og i Lillebælt. Det er sort sol i Tøndermarsken. Og det er den generelle landlige atmosfære.  

Læs hele artiklen »

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Hillerød (2021)

Udenfor den historiske bymidte blomstrer den mageløse natur, og erhvervslivet stortrives ligeledes med diverse interessante oplevelser og seværdigheder både i og omkring Hillerød.

Læs hele artiklen »

13 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Helsingør (2021)

Færgerne lægger hyppigt til i den fine havneby, og Helsingør er med sit omkringliggende område en velbesøgt feriedestination med interessante oplevelser og seværdigheder.   

Læs hele artiklen »

13 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Nordsjælland (2021)

Det nordsjællandske landskab er rigt på naturskønne grønne områder, en snoende kystlinje og idylliske søområder, og det blomstrende liv i regionen sikrer jer en ferie fyldt med unikke oplevelser. 

Læs hele artiklen »

De bedste aktiviteter og seværdigheder på Anholt (2021)

Særligt om sommeren er der sprængfyldt med liv på Anholt Havn, der byder velkommen med en fantastisk feriestemning, som kun kan smitte positivt af på én.  

Læs hele artiklen »

20 af de bedste aktiviteter og seværdigheder på Djursland (2021)

Djursland byder på kulturelle og kunstneriske oplevelser, eminente naturoplevelser og ikke mindst unikke smagsoplevelser skabt af lokale råvarer. 

Læs hele artiklen »

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Sydsjælland (2021)

Bryd grænser i højderne, forkæl jeres smagsløg eller dyk ned i fortiden. Sydsjælland gemmer på et væld af passionerede ildsjæle, der brænder for at give jer uforglemmelige oplevelser.

Læs hele artiklen »

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vendsyssel (2021)

Området omkring Vendsyssel er rig på vild natur og en frisk vind i håret. De brede naturarealer mod nord giver anledning til både aktivitet og fordybelse. Et mekka af oplevelsesmuligheder uanset om I er til afstressende øjeblikke eller fart over feltet. 

Læs hele artiklen »

8 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Himmerland (2021)

Himmerland ligger område til et bredt udbud af oplevelser, der alt sammen foregår i smukke naturskønne rammer, hvor vand, dyreliv og vild natur altid ligger lige rundt om hjørnet. Nogle af oplevelserne står I endda midt i det.

Læs hele artiklen »

7 af de bedste golfklubber i Nordjylland (2021)

Det nordjyske landskab domineres af åbne grønne vidder i et kuperet terræn. Et sandt paradis for et spil golf. Derfor er der også rig mulighed for at få slået et par bolde, når turen går til den nordligste del af naturskønne Jylland.

Læs hele artiklen »

19 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Nordjylland (2021)

Fra feriesummende Skagen til den smukke Limfjord. Nordjyllands stærke natur giver anledning til et rigt udbud af oplevelser. Med vind i håret og solskin fra en skyfri himmel, er den nordjyske natur en stor legeplads for både store og små. 

Læs hele artiklen »

13 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Vestsjælland (2021)

Gastronomi, historie, kunst. Det vestsjællandske landskab rummer mere end storslået natur og det brusende hav. Oplev Vestsjællands mange muligheder, hvor hele familien kan være med. 

Læs hele artiklen »

10 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vejle (2021)

Pulserende byliv og storslået natur. Vejle byder på et væld af oplevelser for både store og små i og omkring den historiske by.

Læs hele artiklen »