Sommerhus Ejerslev

...Læs mere

Lej sommerhus i Ejerslev med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Ejerslev fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Ejerslev med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Ejerslev.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Ejerslev, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Ejerslev er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Ejerslev

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Ejerslev fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Ejerslev, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Ejerslev med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Ejerslev, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Ejerslev. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Ejerslev. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Ejerslev eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Ejerslev

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Ejerslev, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationsssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Ejerslev på Campaya.dk.

Sommerhus i Ejerslev er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Ejerslev træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Ejerslev om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Ejerslev. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Ejerslev

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Ejerslev gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Ejerslev, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Ejerslev for enhver smag

Der findes sommerhuse i Ejerslev og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Ejerslev, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Ejerslev. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Ejerslev, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Ejerslev, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Ejerslev hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Ejerslev i kortere perioder, fx henover en weekend. FEriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Ejerslev i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Ejerslev

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Ejerslev er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
20 ferieboliger fundet
 • id: mh12285

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus - sten ude og træ inde - beliggende på stor, ugenert naturgrund ca. 300 m fra badestrand med badebro. Huset er indrettet med 2 afdelinger, hver afdeling har 2 soveværelser og 1 badeværels


 • id: mh13093

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på lukket naturgrund i rolige omgivelser ca. 300 m fra vandet ved Ejerslev. Huset er personligt indrettet med lyse møbler og klinkegulv. Der er delvist overdækket terrasse med


 • id: mh69874

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette fiske- og aktivitetshus er beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved et af de bedste steder for fiskeri af havørreder på Mors. Sommerhuset er indrettet med aktivitetsrum med billard og bord


 • id: mh57009

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Skønt sommerhus kun 100 m fra Limfjorden, hvor der er en børnevenlig badestrand med badebro. Huset indeholder 2 værelser, 1 med 1 dobbeltseng og 1 med 2 køjer. Desuden er der et gæstehus på 10 m2 med


 • id: mh56983

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser

  110m2. Dejligt sommerhus beliggende på 1.500m2 have/naturgrund. Huset er nænsomt renoveret og det gamle køkken er bibeholdt. Der er 4 værelser, hvor der er 2 senge i to af værelserne og 1 seng i de 2


 • id: mh57052

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt sommerhus med sti til stranden. Huset ligger i attraktivt sommerhusområde tæt på Ejerselv Havn. Huset er løbende renoveret og fremstår lyst og venligt. Der er 2 værelser, 1 med 1 dobbeltseng


 • id: mh57034

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt sommerhus ved Ejerslev Lyng, som er et skønt sommerhusområde på Nordmors. Grunden er på 1.600 m2 og er delt op i en have og en fodboldbane. Der er 2 værelser i huset. Der er 1 værelse med en d


 • id: mh57011

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Skønt sommerhus med god beliggenhed i mindre sommerhusområde på Nordmors, tæt på Feggesund. Der er en flot udsigt over Limfjorden og huset ligger på en 830m2 stor naturgrund. Grunden er lukket mod nab


 • id: mh65564

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Tæt på Ejerslev havn ligger dette skønne anneks. Annekset er bygget sammen med hovedbygningen, men med egen indgang og terrasse. I stueplan er der kombineret køkken - stue og soveplads med 1 dobbeltse


 • id: mh65152

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt lyst sommerhus beliggende i skønt sommerhusområde tæt på Ejerslev havn. Huset er renoveret i 2014 og fremstår lyst og indbydende. Kombineret stue og køkken. Der er 2 værelser, 1 med dobbeltsen


 • id: mh57055

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Tæt på Feggeklit ligger dette skønne hus på 120m2. Huset er bygget i sten udvendig og træ indvendigt og er delt op i 2 afdelinger. Hver afdeling har værelser og badeværelse. Desuden er der sauna og wh


 • id: mh57032

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt sommerhus på Nordmors med plads til 6 personer. Der er 1 værelse med 1 dobbeltseng og der er 2 dobbelt sovesofaer i opholdsstuen. Det er lidt lavt til loftet under bjælkerne. Der er klinkegul


 • id: mh57045

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Stort skønt sommerhus der i stueplan er handicapvenligt indrettet med brede døre, ingen dørtrin og handicap bruserum. Huset ligger ved Galleri Hesselbjerg og er lyst og venligt indrettet. 1 værelse i


 • id: mh57056

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  164m2 moderne sommerhus på Hulhøjen, tæt på Ejerslev Havn og Feggeklit. Der er plads til i alt 12 personer, der er 4 værelser, hvor der er 2 senge i 3 af værelserne og 1 værelse med 1 enkelt seng og 1


 • id: mh65853

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt sommerhus beliggende i sommerhusområdet Ejerslev Lyng tæt på Ejerslev havn. Der er plads til 8 personer i 4 værelser. 2 værelser med dobbeltseng, 1 værelse med 2 senge og 1 værelse med 2 køjer