Sommerhus Nordjylland

...Læs mere

Lej sommerhus i Nordjylland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Nordjylland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

I det nordligste Jylland, hvor landet er snævret ind, og der ikke er langt til havet nogle steder, er der feriestemning alle vegne. Langs de endeløse kyster putter det ene hyggelige sommerhusområde efter det andet sig i de marehalmsdækkede klitter og i ly bag de høje grantræer. Nordjylland er i den grad kendetegnet ved de brede strande, der omkranser hele området. Langt de fleste sommerhuse og ferielejligheder i Nordjylland ligger i idylliske feriebyer og meget tæt på vandet. Mange gange tager det ikke mere end en håndfuld minutter eller endnu mindre at komme fra sommerhusdøren ned til de brede, hvide sandstrande.

Sommerhusområderne i Nordjylland indeholder sommerhus for enhver smag. Her er de mindre og billige sommerhuse og de større luksussommerhuse og sommerhus med pool med plads til hele familien.

Uanset om I er på udkig efter et sommerhus eller en ferielejlighed ved Limfjorden eller ude ved kysterne mod Kattegat eller Vesterhavet, har vi masser af sommerhuse i Nordjylland. De hyggelige, små feriebyer klynger sig til kysterne, og sommerhusene gemmer sig på hyggelige naturgrunde i småskove og klitter, og der er ikke noget som de lange sommerdage i godt selskab med leg og gode samtaler i sommerhuset, mens solen bevæger sig umærkeligt henover himlen.

Faktisk er Nordjylland et af de solrigeste egne af landet grundet placeringen i ly af de norske fjelde. Du kan se nærmere på vejret den kommende tid lige her.

Hvis du lejer dit feriehus med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Nordjylland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Nordjylland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Har du brug for at blive inspireret af nogle af de allerfineste sommerhus på egnen, kan du se med i DR1-programmet om Danmarks skønneste sommerhuse lige her.

Her er I aldrig langt fra havet og kysten. Uanset om det er ved Limfjorden, vestkysten eller østkysten i Nordjylland, I holder jeres ferie. Der er masser af god stemning - og det giver i virkeligheden også sig selv med tanke på de enormt smukke omgivelser - i Nordjylland og de nordjyske sommerhusområder. Hvis I er til en ferie i skønne naturomgivelser, er et sommerhus i Nordjylland et rigtig godt bud.

Find det helt rigtige sommerhus i Nordjylland

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse og ferielejligheder er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Nordjylland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig i Nordjylland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed eller et hus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie i Nordjylland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Nordjylland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Nordjylland eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Nordjylland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede bolig i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus i Nordjylland om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner (fx Fårup Sommerland, som her giver tips om andre oplevelsesmuligheder) og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Der er aldrig langt til havet og stranden. I kan i mange tilfælde tøffe stille og roligt ud af sommerhusdøren og være ved vandet på få minutter fra feriehuset.

Sommerhusudlejning i Nordjylland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et hus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne i Nordjylland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig for enhver smag

Der findes feriehuse i Nordjylland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Nordjylland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Nordjylland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig i Nordjylland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Nordjylland hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus til leje i efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår eksempelvis.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Nordjylland i kortere perioder, fx henover en weekend.

Huse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Nordjylland i en kortere periode.

Få en minderig tur til Nordjylland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus i Nordjylland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse i Region Nordjylland

Populære områder i Region Nordjylland

Sommerhus Jammerbugt | Sommerhus Hjørring | Sommerhus Frederikshavn | Sommerhus Thy | Sommerhus Thisted | Sommerhus Himmerland | Sommerhus Løkken | Sommerhus Aalborg | Sommerhus Blokhus | Sommerhus Skagen | Sommerhus Mariagerfjord | Sommerhus Lønstrup | Sommerhus Vesthimmerland | Sommerhus Læsø | Sommerhus Øster Hurup | Sommerhus Mors | Sommerhus Nykøbing Mors | Sommerhus Brønderslev | Sommerhus Rebild |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
6320 ferieboliger fundet
 • id: mh77116

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Lækkert og rummeligt sommerhus beliggende i Grønhøj mellem Løkken og Blokhus. Huset har plads til 10 personer og har tre værelser, hems, to badeværelser, sauna og spa samt stor stue/køkken/alrum med 25 graders kip. Stor terrasse og dejlig have.


 • id: mh6516

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende direkte på havnekajen ved Nibe Lystbådehavn. Fantastisk flot udsigt over lystbådehavnen, fjorden og hele området. Huset indeholder en kombineret stue og køkken (1 dobbelt soves


 • id: mh38238

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst og moderne indrettet sommerhus beliggende i rolige opgivelser i Klitgård Fiskeleje ved Nibe og kun ca. 20 min kørsel fra Aalborg centrum. Kombineret stue og køkken med keramisk komfur, emhætte


 • id: mh8114

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ældre sommerhus indrettet enkelt og naturligt. Her er plads til alle, åben pejs og den rå natur lige udenfor døren. Gå ud af hoveddøren, 20 skridt op ad bakken og forbered dig på en panoramaudsigt,


 • id: mh55862

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende for enden af en rolig vej og i gåafstand til Limfjorden ved Mou. Der er stue i åben forbindelse med køkkenet og med udgang til terrassen. Soveværelse med dobbeltseng og sovevær


 • id: mh54528

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med flot havudsigt over Kattegat beliggende bare ca. 50 m fra børnevenlig badestrand og tæt på byen. Huset er indrettet med stor stue med brændeovn, åbent køkken med spiseplads og direkte


 • id: mh9330

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på stor naturgrund med masser af plads til leg og boldspil. I haven har I også mulighed for at finde flere kroge, hvor I kan nyde solen og sidde i læ. Køkken og badeværelse ble


 • id: mh65458

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Helt unikt og spændende arkitekttegnet 8-kantet sommerhus med store, lyse og velindrettede rum og store vinduespartier mod dejlig ugenert naturgrund med eg, birk og bregner beliggende tæt på Byrum.


 • id: mh45228

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velholdt sommerhus beliggende på en dejlig stor naturgrund ca. 300 m fra børnevenlig badestrand. Huset er indrettet med to gode værelser, rummeligt badeværelse, åbent køkken til stuen med brændeov


 • id: mh12018

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus i behagelig afstand til fiskerbyen Hals ved Limfjordens munding. Energibesparende hus, da der er oliefyr som hjælper med at spare på strømforbruget. Sovepladserne på hemsen er fortrinsvis