Sommerhus Bork Havn

...Læs mere

Lej sommerhus i Bork Havn med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Bork Havn fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Bork Havn med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Bork Havn.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Bork Havn, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Bork Havn er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Bork Havn

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Bork Havn fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Bork Havn, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Bork Havn med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Bork Havn, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Bork Havn. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Bork Havn. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Bork Havn eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Bork Havn

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Bork Havn, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Bork Havn på Campaya.dk.

Sommerhus i Bork Havn er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Bork Havn træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Bork Havn om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Bork Havn. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Bork Havn

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Bork Havn gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Bork Havn, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Bork Havn for enhver smag

Der findes sommerhuse i Bork Havn og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Bork Havn, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Bork Havn. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Bork Havn, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Bork Havn, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Bork Havn hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Bork Havn i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Bork Havn i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Bork Havn

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Bork Havn er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
527 ferieboliger fundet

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus ligger i et sommerhusområde ved Bork Havn. Denne egn er meget velegnet til surfing og gæster, der ønsker en ferie i naturskønne omgivelser, da der bl.a. er mange natur-/cykelstier i  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus moderniseret i 2008 med køkken med klinkegulv. På terrassen sidder I blot ca. 50 m fra vandet og kan følge med på tætteste hold. Fra stuen på 1. sal er der udgang til balkon og udsigt ove  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i 2 etager helt unikt beliggende bare ca. 50 meter fra Ringkøbing Fjord. Både fra stuen, hvor spisepladsen findes, har I udsigt over fjorden, men specielt fra 1. sal har I hele panoramaud  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende midt i en lille oase på en helt lukket grund med træer og buske rundt om huset. Grunden er indhegnet, så hunden kan lukkes sikkert ud. På den delvist overdækkede terrasse vil d  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velholdt sommerhus med to lukkede terrasser hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Sommerhuset ligger på stor børnevenlig grund i rolige omgivelser ved Bork Havn. Åbent køkken til stuen med spi  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad og sauna, tæt på det dejlige havnemiljø i Bork Havn. Her finder i et sommerhus med en helt ideel, beboervenlig indretning og alt i indbydende kvalitet. Opdelt i en forældre- og  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt fredfyldt beliggende sommerhus på lukket og helt ugenert grund i Bork Havn. Her kan familien finde ro og tid til rigtigt at nyde ferien. Sommerhuset har en god indretning med stort badevære  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på en af Bork Havns bedste adresser. Huset er særdeles veludstyret og indrettet med topmoderne møbler. Huset er udstyret med et 2-personers spabad, som giver lindring til ømme  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Usædvanligt sommerhus som er specielt kendetegnet ved sin gode planløsning, hvor hele huset er perfekt udnyttet og unikt møbleret med mange flotte detaljer, f.eks. er der et utal af indbyggede spot  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lige der hvor skoven mødes med fjord og strand finder I Bork Havn. Her ligger dette kvalitetssommerhus. Der er gulvvarme i køkkenet. Fra huset er der uhindret adgang til en sydvendt terrasse med in  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i meget roligt kvarter. I husets spabad og sauna kan I få lindring til trætte muskler. Der er også installeret aircondition. Græsplæne med plads til leg. I umiddelbar nærhed fi  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Bjælkesommerhus med stort badeværelse med spabad, gode, store soveværelser og to hemse beliggende ved Bork Havn. Konstruktion og indretning er i særklasse og noget ud over det sædvanlige. Sommerhus  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhuset byder op til 8 personer velkommen til en dejlig ferie i det naturskønne Bork Havn. Her får I spabad og sauna i et sommerhus indrettet i en indbydende kvalitet. Lofterne går til kip, hvi  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad og sauna beliggende i rolige omgivelser i gåafstand til det hyggelige havnemiljø ved Bork Havn. Funktionel, kombineret opholds- og spisestue med køkkenafdeling. Udgang til prag  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Skønt og lyst indrettet sommerhus, beliggende rigtig godt i Bork. Tæt på windsurferpladsen, hvor der altid foregår en masse både sommer og vinter. Sommerhuset er indrettet med stue og køkken i åben fo  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lige der hvor skoven møder fjord og strand finder I Bork Havn. Sommerhuset ligger på en helt lukket grund, uforstyrret, fredeligt og uden trafik. Huset er bl.a. udstyret med sauna til lindring til


Filter
Vis kort