3 skønne feriecentre i Tyskland
 

3 skønne feriecentre i Tyskland

Tyskland byder på nogle rigtig fine feriecentre. De giver både mulighed for afslappende strandferie og kombineret storbyferie.


De tyske feriecentre er blevet mere og mere populære over de seneste år hos de danske turister. Der er nok flere gode grunde hertil men en af dem kunne være at et ophold i et tysk feriecenter er en del billigere. Både selve opholdet er billigere og leveomkostninger ligger også et stykke under den danske.


Dertil kommer at tyskerne er rigtig gode til at lave badelande. I kort afstand af Berlin finder I Nordeuropas største badeland i Tropical Island, her er det muligt at kombinere en tur i feriecentret med en storbyferie. Er man mere til en afslappende strandferie er både Weissenhäuser tæt på Puttgarden måske den oplagte mulighed.


Om man så vælger at holde ferien i et af de mange feriecentre der er i det danske land eller man vælger turen sydover til Tyskland helt op til en selv. Men der er garanti for badevejr og timevis af underholdning.


I feriebyen Tropical Islands bor I helt privat i jeres eget feriehus midt i skøn natur. Alligevel er Europas største indendørs badeland lige indenfor rækkevidde med kun ti minutters gang! Og så er entréen til det tropiske badeland inkluderet i lejeprisen for alle gæster i feriehuset! Ligegyldigt, om I vil på et weekendophold, en Miniferie eller et længere ferieophold, er det muligt at ankomme på alle årets dage. I feriehuset finder I både boblebad og sauna, hvor afslappende stunder kan nydes. 

Find din feriebolig i Tropical Island her


Weissenhäuser Strand 5 km vest for Oldenburg i Schleswig-Holstein er det foretrukne valg for børnefamilierne når de har brug for et lille afbræk fra hverdagen. Med kun 1/2 times kørsel fra Puttgarden eller 2 timers kørsel fra Kruså er I hurtigt fremme i det store badeland. Weissenhauser Strand er på 7.500 kvm med flere forskellige vandrutsjebaner, vandkanoner, geysere og meget meget mere.

Find din feriebolig i Weissenhäuser Strand her


Ligegyldigt om I er på udkig efter en wellness-miniferie eller bare vil forkæles en enkelt dag, så har Ostseebad i Damp wellness-behandlinger, der passer til jeres behov.  Der er 4.000 kvm. at boltre sig på for både store og små familiemedlemmer, med badeland, wellness afdeling, aktivitetscenter og meget mere. Ostsee Resort Damp ligger smukt direkte ud til Østersøen på halvøen Schwansen i Slesvig, kun ca. 1 times kørsel fra Kruså eller en lille time fra Kiel.

Find din feriebolig i Ostseebad Damp her