Sommerhus Blåvand

...Læs mere

Lej sommerhus i Blåvand med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Blåvand fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Blåvand

Hvis I vil have inkarneret sommerhushygge i noget af den bedste, mest varierede og fantastiske natur, vi har i Danmark, er det Blåvand, I skal tage til. Her har I Vesterhavet på den ene side, de roligere vande i Ho Bugt på den anden og det dyrerige og dragende vadehav mod syd, som med god grund er en del af UNESCO’s verdensarvsliste.

Der venter jer med andre ord naturoplevelser i absolut verdensklasse, når I holder ferien i Blåvand. Der er ofte få skridt fra sommerhusdøren ud i den smukke natur, og i mange tilfælde kan I nå havet på få minutter. Sommerhusene ligger nemlig i stor stil i de kystnære områder, hvor I bare er en kort klip-klap-travetur fra de store, hvide sandstrande, som findes hele vejen rundt om Blåvand.

Selve Blåvand har udviklet sig til lidt af en ferieperle. Her er alt hvad hjertet kan begære af små (og store) brugskunstbutikker, delikatesseforetninger, restauranter, caféer og oplevelsesmuligheder i rigt mål. Der er fx rig mulighed for at komme med på tur ud i den smukke natur med en naturvejleder, ligesom der er særdeles gode muligheder for at nyde hinanden og de hyggelige omgivelser fra en af spisestedernes terrasser, hvorfra I kan se på de andre feriegæster og få den travle hverdag godt på afstand.

Der findes sommerhuse for enhver smag i byen. I kan få store luksussommerhus i Blåvand, sommerhuse med pool, ferielejligheder i Blåvand, ligesom der også er en del mindre sommerhuse med plads til meget få mennesker. Og alt derimellem. Der er rigtig, rigtig mange sommerhuse i Blåvand. Der er med garanti også et, der passer til jeres ønsker og krav. Det kan du blive meget klogere på i vores søgemaskine her på siden, hvor vi har samlet hele sommerhusudvalget i Blåvand.

Campaya Sommerhusudlejning i Blåvand

Hvis du lejer dit sommerhus i Blåvand med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Blåvand.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Blåvand, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Blåvand er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er naturen i særklasse, hvis I vil have en ferie med sand mellem tæerne, storslåede udsigter fra toppen af de marehalmsklædte klitter og et rigt udvalg af aktivitetsmuligheder i baghaven, hvor der både ligger store søer og skove fyldt med spændende oplevelsesmuligheder. Blåvand er dansk sommer og sommerhusferie, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige sommerhus i Blåvand

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Blåvand fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Blåvand, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Blåvand med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Blåvand, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Blåvand. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Blåvand. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Blåvand eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Blåvand, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Blåvand

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Blåvand, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Blåvand på Campaya.dk.

Sommerhus i Blåvand er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Blåvand træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Blåvand om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Blåvand. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Der er få ting her i verden, der er hyggeligere end at samles om terrassebordet og nyde en god middag med alt, hvad dertil hører af god mad, vin, øl og samtaler med mennesker, I ser alt for lidt i det daglige, hvor de hverdagslige rytmer råder. Det er der rig mulighed for i Blåvand.

Sommerhusudlejning i Blåvand

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Blåvand gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Blåvand, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Blåvand for enhver smag

Der findes sommerhuse i Blåvand og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Blåvand, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Blåvand. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker. Når I leder, vil I se, at det er muligt at finde et mindre sommerhus Blåvand udlejes billigt i store dele af året, ligesom I har mulighed for at booke nogle sommerhuse i Blåvand last minute, når I er tæt på afrejsedatoen. Kontakt eventuelt vores kundeservice og hør nærmere herom.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Blåvand, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Blåvand, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Blåvand hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Blåvand i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Blåvand i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Blåvand

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Blåvand er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Blåvand

Sommerhus Blåvand Strand | Sommerhus Ho |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
1132 ferieboliger fundet
 • id: mh7856

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Stråtækt sommerhus beliggende direkte ved havet på strandgrund ved Blåvand. Renoveret i 2015, hvor der også blev etableret panoramavinduer på 1. sal. Beliggende direkte i strandkanten bare ca. 20 m


 • id: mh11757

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette swimmingpoolhus ligger med panoramaudsigt over og et stenkast fra en af Danmarks bedste badestrande. Den store pool- og spabadafdeling har en 15 m² stor pool og 5-personers standvandssp


 • id: mh12541

  • Sommerhus
  • 21 Sovepladser
  • 9 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

  Få minutters gang fra Vesterhavet ligger dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna, der ganske enkelt rummer alt, hvad hjertet kan begære af aktivitets- og udfoldelsesmuligheder. Den


 • id: mh11404

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus er beliggende i et stille og roligt område i udkanten af Blåvand på en stor naturgrund med beplantning. Husets midtpunkt vil ubetinget være poolrummet med den 18 m² store swi


 • id: mh46678

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  På en meget stor naturgrund ca. 600 m fra stranden og med kort afstand til Blåvand Fyr ligger dette træsommerhus med stråtag og swimmingpool. I swimmingpool-afdelingen finder I swimmingpool


 • id: mh8759

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhuset er totalrenoveret i 2018. Huset har to etager. I stuen er der et åbnet køkken, opholdsstue, to soveværelser og badeværelse. På anden etage er der ligeledes to soveværelser samt ophold


 • id: mh12570

  • Sommerhus
  • 24 Sovepladser
  • 10 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

  Her et af Danmarks flotteste sommerhuse. Huset er opført i 2006 og beliggende på en af Blåvands mest attraktive grunde helt ude ved Blåvand Fyr. Her er fuld panoramaudsigt over Vesterhavet fra det


 • id: mh11369

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende ca. 1450 m fra Blåvand Strand og den store, hvide sandstrand. Poolafdelingen indeholder udover poolen (5,5 x 3,5 x 1,3 m) et 2-personers spabad samt et badeværelse med


 • id: mh7889

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Helt unikt ved Blåvand Strand ligger dette sommerhus med en fantastisk 180 graders panoramaudsigt over Vesterhavet. Huset ligger med den bedst tænkelige placering helt ned til stranden og fantastis


 • id: mh37507

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med stråtag i et af Blåvands mest attraktive områder. Fra sommerhuset er der udsigt over vandet fra 1. sal. 2 badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche. I det ene badeværelse er de


 • id: mh59564

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Hold ferien i dette sommerhus med både indendørs og udendørs spabad, sauna, dampkabine og diverse aktiviteter centralt placeret i Blåvand. Der er også gratis, trådløst internet med IT-stik i de fle


 • id: mh12319

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Ca. 5 minutters gang fra sandstranden ligger dette 2-plans sommerhus med swimmingpool, sauna og 8-personers standvandsspabad. Huset ligger på en ugenert naturgrund og fra 1. salen med repos


 • id: mh7898

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Dette sommerhus er til jer, der søger det gode liv i naturskønne omgivelser, og som sætter pris på luksus og en udsigt i topklasse. Huset er et lavenergihus, som er opvarmet af jordvarme. De


 • id: mh12129

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med beliggenhed tæt på en af landets bedste badestrande og et aktivt bymiljø. ra køkken/alrummet er der frit udsyn til den store poolafdeling, som foruden swimmingpoolen også er indrettet


 • id: mh7641

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Midt i Blåvand by ligger dette sommerhus på en stor grund, hvor der er plads til udendørs aktiviteter. Der er fælles swimmingpool (pool 3,5 x 8,0 x 1,1) og spabad med separat omklædningsrum til her