Sommerhus Rømø

...Læs mere

Lej sommerhus på Rømø med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Rømø fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Rømø

Rømø er et sandt feriemekka med Nordeuropas bredeste sandstrande, et væld af oplevelsesmuligheder i den særegne natur i vadehavsområdet og et rigtig fint udvalg af restauranter, butikker og caféer. På Rømø kan I suse hen over stranden i kite-buggys, ride øen rundt på hesteryg eller bare dase den på strandene eller på sommerhusets terrasse i et af de mange, hyggelige sommerhusområder.

Sommerhus Rømø: Med de brede sandstrande som nabo

Sommerhusene på Rømø er arrangeret i hyggelige sommerhusområder på særligt den midterste og sydlige del af øen.

Vi har 1107 sommerhuse på Rømø, som alle ligger i velindrettede sommerhusområder tæt ved de store strande og kyster på både vest- og østsiden af Rømø. Med sin placering i vadehavsområdet er der nok at se og opleve i naturen på og tæt omkring Rømø. Flere gange dagligt stiger og falder tidevandet, og det er sjovt for både store og små at gå på opdagelse i vadehavsområderne og blive klogere på naturen lige udenfor sommerhusdøren. Et sommerhus på Rømø er jeres garanti for en ferie i skønne omgivelser tæt ved by, noget af Danmarks skønneste natur og mange spændende oplevelsesmuligheder i det dansk-tyske grænseland. Når I er på Rømø, holder I ferie i et område af Danmark, som har et helt særligt forhold til vores store nabo mod syd på grund af den fælles fortid og den tætte relation rent geografisk. De fleste, I møder i butikkerne på Rømø, taler både dansk og tysk, og det tilfører jeres ferie i sommerhus Rømø lidt ekstra krydderi at være så tæt på Tyskland.

Et sommerhus på Rømø ligger meget ofte under en kilometer fra kysten. Og når I skal fra sommerhuset på Rømø ned til vandet, går turen igennem hyggelige, grønne sommerhusområder, små badebyer og den særdeles fine natur.

Rømø tiltrækker hvert år et stort antal turister, men har på trods af det formået at fastholde den meget afslappede atmosfære, der altid har kendetegnet Rømø. Derfor kan I glæde jer til en ferie i sommerhus Rømø, hvor I virkelig får slappet af og hygget jer med hinanden i sommerhuset. I behøver ikke skynde jer fra den ene aktivitet til den næste, når I er på ferie i sommerhus på Rømø. Der er masser af plads til ro og fred, og I kan også få en ferie i sommerhus på Rømø med fuld knald på og masser af aktiviteter. Der er fx mange udbydere af oplevelser på de brede strande, hvor I kan lære at flyve med store drager, køre om kap i vinddrevne strandkøretøjer eller bare soppe i de børnevenlige småbølger eller hygge jer med hinanden i sommerhuset.

Campaya Sommerhusudlejning på Rømø

Hvis du lejer dit sommerhus på Rømø med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Rømø.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Rømø, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Rømø er dansk hygge, når det er allerbedst.

Der er rig mulighed for at få en masse oplevelser med hinanden i den smukke og særegne natur, der kendetegner Rømø. I kan tage en biltur på stranden, som modsat mange andre steder er åben for bilkørsel. Noget, der også kan være ret rart med tanke på, at stranden nogle steder er op mod en kilometer bred!

Vi har 1107 sommerhuse på Rømø i vores søgemaskine, så I kan vælge mellem et væld af forskellige sommerhuse, der passer lige præcis til jeres behov og ønsker. På den måde behøver I ikke gennemsøge en masse forskellige hjemmesider for at finde det rette sommerhus Rømø.

Hvis I har brug for hjælp til at finde det helt rette sommerhus Rømø til jeres ferie, er vores kundeservice klar alle ugens dage til at hjælpe jer. I kan nemt finde det rette sommerhus i vores søgemaskine, og I er også meget velkomne til at rette henvendelse til vores kundeservice, hvis I har særlige ønsker eller spørgsmål eller bare gerne vil tale med en rigtig person om jeres sommerhus leje Rømø.

Med Campaya sommerhusudlejning Rømø kan I være sikre på, at I har det største udvalg af sommerhus Rømø at vælge mellem, og vi står til jeres rådighed gennem hele processen, lige fra før I leje jeres sommerhus på Rømø, til når I er kommet hjem fra ferie på Rømø igen. Sommerhus udlejning Rømø har aldrig været nemmere.

Sommerhus, feriecenter eller ferielejlighed Rømø

Rømø er hvert år en yndet turistdestination for mange mennesker fra både ind- og udland, og på trods af de mange mennesker kan I altid finde jer en hyggelig krog i naturen, som I kan have helt for jer selv.

I kan bo på mange forskellige måder på Rømø. De fleste vælger at holde ferie i sommerhus på Rømø, men der findes også mange ferielejlighed Rømø, hvor I kan holde ferien tæt på byernes faciliteter. Vi samarbejder også med feriecenter Rømø (Enjoy Resort Rømø), hvor I kan holde ferie i komfortable omgivelser med mange aktivitetsmuligheder og en god restaurant lige ved hånden. Uanset om I vælger at holde ferie i sommerhus, ferielejlighed, på et feriecenter, i en feriebolig eller i et feriehus Rømø, kan vi hjælpe jer. Vi har sommerhus Rømø leje for enhver smag. Nogle sommerhuse på Rømø ligger tæt ved kysten og med havudsigt, andre lidt længere ind på land. Nogle sommerhus på Rømø ligger ude i den vilde natur, mens andre ligger midt i de hyggelige feriebyer. I kan finde det sommerhus Rømø, der passer jer allerbedst i vores sommerhussøgemaskine ved at lede herunder. Noget af det særlige ved Campaya sammenlignet med andre sommerhusudlejning Rømø bureauer er, at vi samler sommerhus Rømø privat og sommerhusene fra sommerhusbureauerne et sted og lader vores besøgende søge i hele udvalget af sommerhus Rømø.

Sommerhusområder Rømø

På trods af den forholdsvis begrænsede størrelse, Rømø er Danmarks 15. største ø, er der flere forskellige populære sommerhusområder på øen. Når I kører over vejdæmningen til Rømø, kommer I ind i den nordlige ende af øen, når vi taler sommerhusområder på Rømø. Lidt nord for dæmningen finder i Toftum, hvor I blandt andet kan besøge Kommandørgården, et intakt hvalfangerhjem fra 1700-tallet, og her er ligeledes et meget hyggeligt sommerhusområde med mange hyggelige, stråtækte sommerhus Rømø, som I let kan finde i vores sommerhusoversigt herunder.

Tæt ved, men lidt længere syd- og vestpå, finder i Bolilmark og byens tilhørende sommerhusområde, som i vid udstrækning ligger midt på øen i de naturskønne engområder med lyng og sand som underbund. Der er også et stort antal sommerhus Rømø i Lakolk midt på øen og helt ud til de store sandstrande på øens vestside. Her har I et levende bymiljø særligt i sommermånederne omkring byens butikscenter fyldt med hyggelige småbutikker, caféer og restauranter, hvor I både kan forsyne jer til dagens ture til stranden og hygge jer i aften- og nattetimerne. Lakolk er et af de centrale feriesteder på Rømø og et godt udgangspunkt for en ferie med masser af aktiviteter med afsæt i sommerhus Rømø.

Et andet meget populært sommerhusområde på Rømø er Havneby på den sydlige del af Rømø. Her findes en stor del af ferielejlighederne og sommerhus på Rømø, og mange er arrangeret under et af feriecenter på Rømø. Der findes også rigtig gode restauranter i forlængelse af feriecenterne på Rømø.

Uanset hvor på Rømø I vælger at holde jeres sommerhusferie er der aldrig langt til de øvrige steder og byer, og hvis I drømmer om en rigtig øferie, er et sommerhus på Rømø et rigtig godt bud.

To af de mest populære sommerhusområder på Rømø:
Sommerhus Lakolk
Sommerhus Havneby

Luksussommerhus Rømø

Rømø er med sin placering ved Vesterhavet og Vadehavet tæt på grænsen et meget opsøgt feriemål for mange udenlandske og danske sommerhusgæster.

Det betyder samtidig, at der er et rigt udvalg af forskellige sommerhustyper på øen. Vi har mere end 200 luksus sommerhuse på Rømø med alt fra pool og jacuzzi til et tocifret antal soveværelser og plads til hele familien inklusiv onkler, tanter og grandkusiner. Vi har sommerhus Rømø 10 personer og helt op til 25 personer, så I kan også leje sommerhus Rømø, hvis I skal holde fest og gerne vil have overnatningsmuligheder til jeres gæster. Hvis I har brug for hjælp til at finde det luksus sommerhus rømø med pool, eller hvis I har andre særlige ønsker, er I meget velkomne til at kontakte vores kundeservice. Luksus sommerhus Rømø ligger ofte i meget naturskønne omgivelser med gode udenomsarealer, hvor I også kan lege, spille og sole jer, uden at skulle tænke for meget på naboerne.

For mange børnefamilier, som måske holder ferie med andre børnefamilier, fra ind- og udland er det et stort plus, hvis sommerhus Rømø med pool, så familien også kan aktiveres, hvis vejret er mindre godt. Der findes også et rigt udvalg af sommerhuse og ferielejligheder ved feriecentrene på Rømø.

De store sommerhuse på Rømø er ideelle til en ferie, hvor sommerhuset er udgangspunktet for et væld af oplevelser i det sydvestlige Danmark. I kan både hygge jer med hinanden med brætspil og madlavning i sommerhuset og småspil i haven, og der er masser af aktivitetsmuligheder på Rømø og mange historisk interessante steder, slotte og byer tæt ved. De store sommerhuse Rømø er meget populære at leje for både danskere og tyskere, og sommerhusene er da også i rigtig god kvalitet og har ofte deres egne særlige karakteristika som stråtag, store pools, enorme terrasser og meget andet.

Ferie på Rømø

En ferie på Rømø med familien er noget, I kommer til at huske i mange år frem. Her er en natur, som I ikke finder mange andre steder hverken herhjemme eller andre steder. De brede sandstrande er helt unikke og de største i Nordeuropa, og der er en spændende fauna og et spændende dyreliv både til lands til vands og i luften, hvor tusindvis af fugle flyver omkring for at finde føde i de brede vadehavsflader. Hvis I er på udkig efter et sommerhus Rømø weekend eller et sommerhus Rømø last minute, kan I være heldige at kunne leje et sommerhus til Rømø ferie, hvis I er tæt på den ønskede bookingdato. Når vi kommer tæt på udlejningstidspunktet, åbner flere sommerhusbureauer nemlig op for at leje sommerhusene ud i kortere perioder.

Ferie på Rømø er ferie i en egn af landet, som for mange vækker mindelser om barndommens og ungdommens sommerhusture. Rømø har i generationer været et meget populært sommerhusområde herhjemme, og det er absolut ikke underligt.

Der indfinder sig en særlig feriestemning i kroppen, når I kører over dæmningen til Rømø. Øen er nærmest designet til ferie og oplevelser i naturen, og det kan sagtens mærkes på menneskene på Rømø. Der er smil og glade ansigter i forretninger og på gader og stræder, og i sommerhus Rømø og de omgivende sommerhusområder, finder I jer hurtigt til rette i en stemning af ferie og hygge.

Hvis I gerne vil holde ferien på Rømø i sommerhus med hund eller et andet kæledyr, har vi et stort antal sommerhus med hund på Rømø, hvor jeres hund er mere end velkommen.

Find jeres sommerhus med hund på Rømø her.

Sommerhuset på Rømø kan også danne grundlaget for en ferie med flere ekskursioner ud i naturen.

Der er masser af muligheder for at se alskens fugle, både i trætoppe og i luften, sæler og små skovdyr som egern og harer. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for jeres ferie til Rømø. Her er virkelig noget, der kan tiltale enhver, og sommerhus på Rømø er et hit for både ung og gammel.

Hvis I har bestemt jer for at holde ferien i et lejet sommerhus på Rømø, har vi et bredt udvalg af sommerhuse herunder, som I kan lade jer inspirere af eller leje.

Find det helt rigtige sommerhus på Rømø

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Rømø fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Rømø, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Rømø med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Rømø, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Rømø. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Rømø. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Rømø eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Rømø, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Rømø

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Rømø, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Rømø på Campaya.dk.

Sommerhus på Rømø er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Rømø træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Rømø om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Rømø. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Rømø er da også en ø, som på mange måder trækker jer væk fra hverdagen. Øen ligger i et afsidesliggende område af landet, og her er på alle måder kræset om at skabe de bedst mulige ferieoplevelser for jer som gæster. I kan kommer med på hesteryg ned over de brede sandstrande, køre kite-buggy henover det hvide sande eller bare slænge jer i sommerhuset, spille spil og nyde hinandens selskab.

Sommerhusudlejning på Rømø

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Rømø gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Rømø, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Rømø for enhver smag

Der findes sommerhuse på Rømø og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Rømø, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Rømø. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Rømø, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Rømø, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Rømø hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Rømø i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Rømø i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Rømø

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Rømø er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder på Rømø

Sommerhus Sønderstrand | Sommerhus Havneby | Sommerhus Feriecenter Rim | Sommerhus Kongsmark | Sommerhus Lakolk | Sommerhus Feriecenter Rømø Resorts | Sommerhus Bolilmark | Sommerhus Toftum | Sommerhus Nr. Tvismark | Sommerhus Kromose |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
1107 ferieboliger fundet
 • id: mh65567

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette sommerhus ligger på toppen af en klit i udkanten af Kongsmark på Rømø. Både fra sommerhuset og fra terrassen er der en enestående panoramaudsigt over Vadehavet og de omkringliggende marker og


 • id: mh10743

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Designerhus direkte på havnefronten med panoramaudsigt over havn, Vadehavet, øen Sild, strand, klitter og golfbaner. Fra tagterrassen i 3. sals højde med 4-5 personers spabad og grill kan udeliv og


 • id: mh12391

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Velindrettet sommerhus med bl.a. stort, indbygget spabad og sauna. På den anden side af det centralt placerede spise/opholdsrum kommer I ind i det store aktivitetsrum, hvor I kan tage et spil dart,


 • id: mh55808

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna er beliggende på Rømøs nordlige del tæt ved store naturområder, som byder på mange aktivitetsmuligheder. Det dejlige område indbyder til pragtfulde


 • id: mh44208

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Sommerhus med panoramaudsigt over Vadehavet. Der er to badeværelser, hvoraf det ene er med spabad og sauna. Der er aktivitetsrum med bordfodbold. Der er en stor, kombineret ophold- og spisestue med


 • id: mh55241

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med havkig beliggende på en kuperet grund med træer tæt på Havneby, hvor der er indkøbsmuligheder. Huset har entre, stue med brændeovn og trægulv. Køkken med udgang til terrasse, hvorfra


 • id: mh37521

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus på stor naturgrund med fyrretræer og ikke langt fra Vadehavet. Badeværelse med 2-personers spabad, bruser, gulvvarme og direkte adgang til saunaen. Lyse trævægge- og lofter med synlige bj


 • id: mh55638

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med aktivitetsrum og spabad beliggende tæt på Havneby. Udendørs finder I en saunatønde og vildmarksbad der opvarmes med brænde som selv skal medbringes. Der er en stor, kombineret ophold-


 • id: mh10341

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette hus er for de kræsne feriegæster. Opvarmede klinkegulve i opholdsstue og køkken. Badeværelse med eksklusiv dampbrusekabine. Direkte adgang til altan, hvor den flotte udsigt over Vadehavet kan


 • id: mh7164

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus fra 1966 beliggende på en skøn og ugenert naturgrund på 2600 m² med træer, lyng og bær i området ved Sønderstrand. Ofte passerer rådyr og andet vildt over grunden. Huset er udstyret


 • id: mh63999

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette særdeles veludstyrede og løbende vedligeholdte sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna ligger på en attraktiv, stor naturgrund i et roligt område på Rømø. Her er der rig mulighed for hygg


 • id: mh9265

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Eksklusivt og arkitekttegnet hus i de bedste materialer. Et lyst og rummeligt hus med 2 badeværelser, det ene særdeles rummeligt med 2-personers spabad og adgang til sauna. Det funktionelle køkken


 • id: mh14513

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med en utrolig beliggenhed. Fra opholdsstuens vinduer og fra terrassen foran huset er der udsigt over Vadehavet og naturgrunden. Huset har terrasser henholdsvis mod øst, vest og syd. Beli


 • id: mh37524

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette sommerhus med sauna. Veludstyret køkken i åben forbindelse med opholdsrummet. Opholdsrummet har store vinduespartier, som giver et godt lysindfald og en


 • id: mh16615

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med panoramaudsigt over golfbanen samt de åbne marker. Fra det åbne køkken kan I følge med i aktiviteterne i stuen, hvor brændeovnen giver en god varme på de køligere aftener. Stuen er me


 • id: mh16613

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhuset er beliggende på en 1714 m² næsten lukket naturgrund i et roligt område i det fredelige område omkring Toftum på Nordøen. Åbent køkken fra 2014 i direkte forbindelse med spisepla