Sommerhus Svendborg

...Læs mere

Lej sommerhus i Svendborg med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Svendborg fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Svendborg

Svendborg på Sydfyn rummer den store provinsbys mange oplevelsesmuligheder som teatre, restauranter, caféer, museer, butikker og gallerier og så meget andet, der er med til at skabe den perfekte ramme om jeres ferie.

For udover at være Fyns næststørste by efter Odense er Svendborg lidt af en feriefavorit for mange, der både kommer på besøg her i hoteller og i sommerhusene, der er spredt ud i naturen omkring Svendborg med let hånd. Og det er da heller ikke underligt, at Svendborg og omegn har etableret sig som et hyggeligt feriested. Her er I tæt på de mange øer i Det sydfynske øhav, og der er mange daglige færgeture ud til øer med Ærø som den største. Samtidig er naturen med de fine strande omkranset af marker og skove og koblet sammen af småveje og -stier, som på alle måder er idylliske at gå omkring på på jeres ture til og fra sommerhuset.

Der findes sommerhuse i alle genrer i og omkring Svendborg. Her er store luksussommerhuse og mindre og billige sommerhuse midt i naturen.

Svendborg er inkarneret sydfynsk charme og idyl og et oplagt sted at smutte på ferie og efterlade hverdagens trummerum derhjemme.

Campaya Sommerhusudlejning i Svendborg

Hvis du lejer dit sommerhus i Svendborg med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Svendborg.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Svendborg, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Svendborg er dansk hygge, når det er allerbedst.

Den hyggelige sydfynske natur, de små blomsteromkransede veje og den dejlige stemning i sommerhusområderne i og tæt ved Svendborg er et dejligt afbræk fra hverdagen på kontorer, byggepladser og i byerne. Her er I helt ude ved vandet og kan mærke naturen på en helt anden måde.

Find det helt rigtige sommerhus i Svendborg

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Svendborg fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Svendborg, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Svendborg med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Svendborg, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Svendborg. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Svendborg. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Svendborg eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Svendborg, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Svendborg

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Svendborg, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Svendborg på Campaya.dk.

Sommerhus i Svendborg er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Svendborg træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Svendborg om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Svendborg. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning i Svendborg

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Svendborg gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Svendborg, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Svendborg for enhver smag

Der findes sommerhuse i Svendborg og omegn for enhver smag. Vi har ferielejlighed i Svendborg, og vi har mange sommerhuse i Svendborg og omegn med havudsigt tæt ved skov og strand. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Svendborg, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Svendborg. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Svendborg, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Svendborg, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Svendborg hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Svendborg i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Svendborg i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Svendborg

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Svendborg er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Svendborg

Sommerhus Hesselager | Sommerhus Thurø | Sommerhus Skårup Fyn | Sommerhus Vejstrup | Sommerhus Oure | Sommerhus Gudbjerg Sydfyn | Sommerhus Skovsbo | Sommerhus Vester Skerninge |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
76 ferieboliger fundet
 • id: mh16160

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I et lille sommerhusområde ned til stranden i Bøsøre ligger dette ældre sommerhus. Huset er løbende renoveret og har køkken fra 2014. 2 soveværelser samt anneks. Der er terrasse både foran og bag h


 • id: mh56697

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Med en helt utrolig udsigt over vandet ved Skårup Strand ligger dette sommerhus bare ca. 5 m fra havet. Både fra huset og terrassen er der en utrolig flot udsigt over havet, ja man kan faktisk stå


 • id: mh56145

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Med en helt utrolig udsigt over havet ved Elsehoved ligger dette sommerhus bare ca. 30 m fra stranden. Både fra huset og terrassen er der en flot udsigt over havet. Den kombinerede spise/opholdsstu


 • id: mh8139

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Fra dette feriested kan I indendørs og udendørs nyde den flotte udsigt ud over Storebælt til Langeland og Storebæltsbroen. Huset har god plads til 6 personer til og være et godt udgangspunkt for fe


 • id: mh8881

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på ugenert naturgrund. Dejlig udsigt over havet. Der er installeret energibesparende varmepumpe/aircondition. Tag en tur rundt på Tåsinge og besøg de gamle, smukke landsbyer. E


 • id: mh10047

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i første række med udsigt over vandet og Storebæltsbroen. Huset er fra 1978, renoveret i 1995. Opholdsstue, soverum, køkken og badeværelse har havudsigt. Et atypisk højtliggende sommerhus


 • id: mh55929

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst sommerhus beliggende på en 725 m² stor naturgrund ca. 320 m fra kysten. Der er en sandkasse på grunden. Huset er indrettet med to soveværelser, badeværelse med bruseniche og kombineret sp


 • id: mh10626

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med spabad og sauna beliggende få hundrede meter fra kysten. Huset har panoramaudsigt fra terrassen, hvor I kan opleve det sydfynske øhav. Bregninge Kirke og Valdemar Slot er nogle af de


 • id: mh56250

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst sommerhus beliggende på en ugenert naturgrund ca. 160 m fra kysten ved Bøsøre. Huset er indrettet med tre store, lyse soveværelser, badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt kombineret spis


 • id: mh56714

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus ligger med panoramaudsigt over havet ved Tåsinge. Det åbne køkken er udstyret med keramiske kogeplader, varmluftsovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Herfra er der udgang til terrasse


 • id: mh65064

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad og sauna beliggende i første række til havet på 2000 m2 naturgrund på Tåsinge. Sommerhuset er indrettet med opholdsstue med bl.a. tv. Der er kombineret køkken og spiseplads med


 • id: mh8195

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Et lille stenkast fra stranden ligger dette sommerhus. Sidder I på terrassen på 1. sal, har I en flot udsigt. Huset indeholder nogle gode soverum samt opholdsstue med udgang til terrasse, derudover


 • id: mh55907

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Panoramaudsigten over Svendborg Sund, Valdemar Slot og Thurø er fra dette sommerhus beliggende på Tåsinge kun ca. 150 m fra havet meget betagende. Den samme udsigt kan nydes fra husets aktivitetsru


 • id: mh6386

  • Sommerhus
  • 2 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ca. 220 m fra vandet ligger denne lejlighed. Balkon med havemøbler, hvor I kan nyde udsigten og området og et flot kig til Svendborg Sund. Stort soverum, masser af skabsplads, køkken med bl.a. opva


 • id: mh53814

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med bl.a. opholdsrum med direkte adgang til husets åbne/overdækkede terrasse, hvorfra I kan se vandet. Huset er renoveret i 2017 med alle de moderne faciliteter, I kan ønske jer, bl.a. gr