Sommerhus Middelfart

...Læs mere

Lej sommerhus i Middelfart med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Middelfart fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Middelfart

Med placeringen helt ud til Lillebælts slyngninger og Båring Vigs skønne badestrande er sommerhusområderne i Middelfart og den umiddelbare omegn skønt placeret i den idylliske fynske natur. Her er I altid tæt ved en af de langstrakte hvide badestrande og de mange oplevelsesmuligheder i Middelfart og nærområderne i både Jylland og på Fyn.

Middelfart ligger lige ved Lillebæltsbroen, og det er nemt at komme til og fra byen og de mange seværdigheder i både Middelfart, Odense og Trekantsområdet i Jylland, så her er I virkelig tæt på både den skønne fynske natur og de mange oplevelsesmuligheder i området.

Derfor er en ferie i sommerhus i Middelfart det samme som at åbne en masse døre, så I kan gøre ferien til lige præcis det, I drømmer om. Her er store luksussommerhuse med plads til hele den pukkelryggede, fine sommerhuse med pool i Middelfart og mindre og billige sommerhuse tæt på strand og natur, hvor I kan putte jer og nyde hinandens selskab i de naturskønne områder.

Campaya Sommerhusudlejning i Middelfart

Hvis du lejer dit sommerhus i Middelfart med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Middelfart.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Middelfart, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Middelfart er dansk hygge, når det er allerbedst.

I Middelfart er I aldrig langt fra den natur, som I måske ikke ser nok til i jeres daglige arbejde i byerne og på kontorerne, og det er skønt at få lidt luft til hovedet og fornyet energi ved at holde ferie i et af de skønne sommerhuse ud til Lillebælt og Båring Vigs skønne strande.

Find det helt rigtige sommerhus i Middelfart

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Middelfart fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Middelfart, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Middelfart med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Middelfart, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Middelfart. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Middelfart. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Middelfart eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Middelfart, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Middelfart

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Middelfart, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Middelfart på Campaya.dk.

Sommerhus i Middelfart er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Middelfart træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Middelfart om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Middelfart. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Smut en tur ud af sommerhusdøren og ned til en af strandene ved Båring Vig, kast jer i de blå bølger, slå lidt smut, eller sæt jer godt til rette og sku langt ud over det blå hav. Det er da inspirerende og noget helt andet end madpakker, støvsugning og tagrenderensning!

Sommerhusudlejning i Middelfart

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Middelfart gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Middelfart, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Middelfart for enhver smag

Der findes sommerhuse i Middelfart og omegn for enhver smag. Vi har sommerhuse i og tæt ved Strib og flere sommerhuse i Middelfart med havudsigt ud til Båring Vig. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Middelfart, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Middelfart. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Middelfart, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Middelfart, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Middelfart hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Middelfart i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Middelfart i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Middelfart

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Middelfart er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Middelfart

Sommerhus Brenderup | Sommerhus Asperup | Sommerhus Vejlby Fed | Sommerhus Nørre Aaby | Sommerhus Ejby |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
103 ferieboliger fundet
 • id: mh16363

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med udsigt over vand og sø, en af de bedste beliggenheder i området. Huset er et endehus, som ligeledes giver fred og ro. På 1. sal er der en balkon med udsigt over området og et kig til


 • id: mh8617

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Båring Vig ligger dette sommerhus. Fra terrassen er der et flot kig til vandet. Tre soveværelser, badeværelse med bruseniche og gulvvarme og kombineret opholds-/spisestue indrettet med møbler i


 • id: mh56177

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus bare ca. 10 m fra havet og med panoramaudsigt over vandet ved Bro Strand. Udsigten kan nydes både fra huset og grunden. Sommerhuset er opført i to plan, og stueplan er indrettet med et kø


 • id: mh55912

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med udsigt over vand og sø, en af de bedste beliggenheder i området. Huset er et endehus, som ligeledes giver fred og ro. På 1. sal er der en balkon med udsigt over området og et kig ti


 • id: mh10798

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Her bor I i ferieboliger i charmerende, svensk skærgårdsstil, som alle er indrettet med spabad og sauna. Bro Strand er en idyllisk plet på det nordfynske landkort. Fra denne feriebolig er der havki


 • id: mh62319

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Stråtækt sommerhus på en 2360 m2 stor naturgrund, som grænser op til et stort åbent areal. Fra terrassen og grunden er der udsigt over havet ved Båring Vig. Sommerhuset er i to plan. Stueplan har s


 • id: mh8563

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus med spabad og sauna i Feriecenter Bro Strand byder hele familien velkommen til en ferie i idylliske omgivelser. Her bor I i ferieboliger i charmerende, svensk skærgårdsstil. Gratis


 • id: mh8565

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus med spabad og sauna i Feriecenter Bro Strand byder hele familien velkommen til en ferie i idylliske omgivelser. Nyd udsigten fra den lille terrasse på 1. sal mod vandet og markerne


 • id: mh56179

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på en 2119 m2 stor naturgrund ved Båring Ege, som grænser op til et stort, åbent friareal. Fra terrassen er der udsigt over havet ca. 425 m fra huset. Huset har lys kombineret