Sommerhus Lolland

...Læs mere

Lej sommerhus på Lolland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Lolland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Lolland

Som den største af de danske Sydhavsøer er Lolland et oplagt feriemål for jer, der gerne vil holde ferien tæt på strand, vand og med naturen tæt omkring jer.

Klimaet i Smålandsfarvandet er en smule mildere end i resten af landet, og det har sat sit præg på den lollandske natur, hvori der blandt andet er anlagt et stort antal frugtplantager, som er oplagte at besøge på ferien.

Lolland går også under navnet Pandekageøen på grund af det meget flade terræn på øen. Der er derfor god mulighed for at skue langt ud over både kornmarker og havet fra de mange sommerhuse på Lolland, som i stor stil er anlagt i hyggelige sommerhusområder tæt ved strandkanten.

Vi har hele 456 sommerhuse på Lolland på både nordkysten og i høj grad på sydkysten, hvor I i godt vejr kan se hele vejen til Tyskland.

Sommerhusene på Lolland findes i alle prisklasser. Her kan I leje store luksussommerhuse med plads til hele den pukkelryggede, sommerhuse med pool og små sommerhuse tæt ved vandet. Et sommerhus på Lolland er oplagt til både den rolige ferie i naturskønne omgivelser og den aktive ferie fyldt med aktiviteter. Her er masser af plads til fred og ro, gåture med udsigt over havet og hyggelige aftener i sommerhuset, og her er også fine oplevelsessteder som Knuthenborg Safaripark, hvor I kan se sjældne dyrearter på tæt hold. Naturen ved Lollands største by Nakskov og omkring Nakskov Fjord med de mange grønne småøer er absolut også værd at krydse af som udflugtssted, og det er oplagt at tage på sejltur på fjorden med en af oplevelsesudbyderne som fx Postbåden, der kan sejle jer omkring på fjorden.

Campaya Sommerhusudlejning på Lolland

Hvis du lejer dit sommerhus på Lolland med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Lolland.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Lolland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Lolland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er I aldrig langt fra vandet, og der er masser af fine muligheder for oplevelser, som får tankerne ledt langt væk fra dagligdagens gøremål. Tag på opdagelse i en af de mange frugtplantager, find jeres helt eget sted på Lollands lange strande eller hvad med en kajaktur i sundet mellem Falster og Lolland?

Find det helt rigtige sommerhus på Lolland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Lolland fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Lolland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Lolland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Lolland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Lolland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Lolland. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Lolland eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Lolland, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Lolland

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Lolland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Lolland på Campaya.dk.

Sommerhus på Lolland er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Lolland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Lolland om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Lolland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Det er måske ikke alle, der forbinder Lolland med ferie, men her er faktisk rigtig fine muligheder for at holde ferien i dejlig natur, og så er Lolland med sin placering i Smålandsfarvandet også et af de steder herhjemme, hvor vejret er bedst med færre regnfyldte dage og en højere gennemsnitstemperatur sammenlignet med de øvrige egne af landet.

Sommerhusudlejning på Lolland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Lolland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Lolland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Lolland for enhver smag

Der findes sommerhuse på Lolland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Lolland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Lolland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Lolland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Lolland, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Lolland hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Lolland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Lolland i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Lolland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Lolland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder på Lolland

Sommerhus Rødby | Sommerhus Dannemare | Sommerhus Nakskov | Sommerhus Fejø | Sommerhus Bandholm | Sommerhus Harpelunde | Sommerhus Maribo | Sommerhus Torrig | Sommerhus Horslunde | Sommerhus Errindlev |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
448 ferieboliger fundet
 • id: mh16476

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Nyd en ferie eller weekend med familie og venner i dette rummelige 14-personers Skanlux spa- og aktivitetshus. Huset ligger ca. 350 meter fra det smukke dige og Østersø-sandstranden med laguner, d


 • id: mh15547

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus til familier som vil have en ferie tæt på natur. Der er rigt dyreliv i hele området, og det er ikke usædvanligt, at dyrene kommer helt ind i haven. Derer mange vandrestier i hele området.


 • id: mh38292

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på stor grund med god mulighed for boldspil. Der kan grilles og solbades ugeneret i haven. Huset ligger tæt på naturområde, så der kan ses på fugle og andre dyr. Stranden lig


 • id: mh16478

  • Sommerhus
  • 18 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  18-personers allergivenligt Skanlux pool- og aktivitetshus, der ligger ca. 300 fra det smukke dige og Østersø-sandstranden med laguner, der gør badeferien ekstra børnevenlig. Her får I dejlige ople


 • id: mh48016

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende op til grønt område og kun ca. 200 meter fra kysten. Nysted har børnevenlig sandbadestrand ved Skansen samt område med badebro. Nysted havn har hygge og charme med små fiskerbå


 • id: mh11073

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velbygget sommerhus med god indretning beliggende på en dejlig grund med gynge og sandkasse til børnene. Efter en dag med masser af spændende oplevelser kan I slappe af i spabadet, hvor I kan få go


 • id: mh11002

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på Askø, som ligger ca. 25 minutters sejlads fra Bandholm/Maribo og Knuthenborg Park & Safari. Huset er udstyret med sauna og spabad. Sommerhuset har åbent køkken med alle


 • id: mh12053

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Tæt på Østersøen ligger dette sommerhus ca. 500 m fra stranden. Efter en dag på stranden eller udflugter byder huset på hyggelig indretning. Her kan I tage en tur i spabadet eller i saunaen. I det


 • id: mh43680

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus ca. 200 m fra havet og Bandholm Havn med badeanlæg/badebroer. Huset er malet i lyse farver. På 1. salens repos er der stort bordfodbold spil. TV med tilslutning til Chromecast, hvorfra I


 • id: mh13207

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på grund med træer. Der er terrasser, som indbyder til solbadning og hyggelige grillaftener. På græsset er der sandkasse og sansegynge. Ca. 5 min til stranden fra huset. Tæt på