Sommerhus Sjælland

...Læs mere

Lej sommerhus på Sjælland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Sjælland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Sjælland

Sjælland gemmer på et væld af vige, bugter og kysterstrækninger med sommerhuse helt ud til strandene i de rolige vande med børnevenlige forhold og hybenbuskindpakket sommeridyl. Faktisk slynger sommerhusområderne sig rundt på hele Sjællands kyst fra de skønne områder i Nordsjælland til de naturperlerne omkring Roskilde Fjord og Isefjord, Odsherred og de snørklede kyststrækninger på Sjællands vest- og sydkyst.

En ferie i sommerhus på Sjælland er ferie i et område af Danmark, som qua sin størrelse har det hele. Her er kulturelle aktivitetsmuligheder i rigt mål, historiske mindesmærker, hvor end du vender dig hen, storslåede kongeslotte, storby indenfor rækkevidde og masser af skønne naturperler og afsidesliggende strandstykker, som I kan have helt for jer selv og nyde en picnic med fuglekvidder, bølgeskvulp og jeres egen samtale som eneste lydtapet.

Der er sommerhuse for enhver smag og pengepung på Sjælland. I finder veludstyrede og smagfulde luksussommerhuse og sommerhuse med pool på Sjælland med plads til hele familien. I finder også de mindre og billige sommerhuse på Sjælland helt ude i vandkanten med plads til et enkelt par og masser af hyggelig stemning med morgenmad på sengen og skønne middage på sommerhusterrassen midt i naturen. I finder også ferielejligheder på Sjælland i de idylliske badebyer, hvor I har alle fornødenheder som dagligvarebutikker, restauranter, caféer og så videre lige indenfor rækkevidde.

En ferie ved kysten på Sjælland giver jer masser af tid og plads til at nyde naturen, samværet med hinanden i sommerhuset og de børnevenlige strande. De mindre farvande, som den sjællandske kyst grænser op til, betyder, at strandenes vande er forholdsvist rolige og badevenlige.

Sjælland er en oplagt destination for jer, der gerne både vil være tæt på en masse forskellige aktivitetsmuligheder og den skønne sjællandske natur, som gemmer sig om enhver vejsvingning ude i de idylliske sommerhusområder.

Campaya Sommerhusudlejning på Sjælland

Hvis du lejer dit sommerhus på Sjælland med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Sjælland.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Region Sjælland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Sjælland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her har I alle byens oplevelsesmuligheder lige indenfor rækkevidde, og I har samtidig mulighed for at trække jer tilbage til hyggen og samværet i sommerhuset, hvor I kan hygge med kortspil, vin, havelege og få snakket mere sammen, end hvad der er tid til i det daglige.

Find det helt rigtige sommerhus på Sjælland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Sjælland fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Region Sjælland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Sjælland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Sjælland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Sjælland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Sjælland. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Sjælland eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Sjælland, som I har drømt om.

Mange er interesserede i langtidsleje af sommerhus på Sjælland, blandt andet på grund af den store boligmangel i København. Det kan vi også hjælpe med, ligesom vi kan hjælpe med en miniferie på Sjælland i sommerhuse eller et last minute sommerhus. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det nemlig ofte muligt at leje uudlejede sommerhuse i kortere perioder, fx hen over en weekend. Det kan også være en god mulighed for at leje et sommerhus tæt ved København i en weekend og få en hyggelig miniferie i by og naturen.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Sjælland

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Sjælland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Sjælland på Campaya.dk.

Sommerhus på Sjælland er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Region Sjælland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Sjælland om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Sjælland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Uanset hvad I er til, byder Sjælland på masser af muligheder. Sommerhusområderne er der masser af, og mange har deres forskellige udtryk og karakteristika, som I kan forelske jer i. Samtidig er der strøet seværdigheder og oplevelsesmuligheder med lind hånd ud over Danmarks største ø, og I finder alt fra storslåede kongeslotte i Nordjylland til historiske oplevelsescentre på det centrale Sjælland og mange andre legeland og oplevelsessteder for både børn og voksne på Sjællands vestlige side.

Sommerhusudlejning på Sjælland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Sjælland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Sjælland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Sjælland for enhver smag

Der findes sommerhuse på Sjælland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Sjælland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Region Sjælland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Sjælland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Region Sjælland, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Sjælland hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Sjælland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Sjælland i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Sjælland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Region Sjælland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Region Sjælland

Sommerhus Falster | Sommerhus Guldborgsund | Sommerhus Marielyst | Sommerhus Vestsjælland | Sommerhus Nordsjælland | Sommerhus Sydsjælland | Sommerhus Odsherred | Sommerhus Vordingborg | Sommerhus Lolland | Sommerhus Møn | Sommerhus Gilleleje | Sommerhus Rødby | Sommerhus Kalundborg | Sommerhus Nykøbing Sjælland | Sommerhus Slagelse | Sommerhus Dronningmølle | Sommerhus Stevns | Sommerhus Næstved | Sommerhus Karrebæksminde | Sommerhus Tisvildeleje | Sommerhus Enø | Sommerhus Rågeleje | Sommerhus Faxe | Sommerhus Kulhuse | Sommerhus Hornbæk | Sommerhus Lejre | Sommerhus Bogø | Sommerhus Præstø | Sommerhus Liseleje | Sommerhus Tisvildeleje | Sommerhus Rørvig | Sommerhus Asserbo | Sommerhus Havnsø | Sommerhus Hundested | Sommerhus Stillinge Strand | Sommerhus Holbæk | Sommerhus Køge | Sommerhus Solrød | Sommerhus Ringsted | Sommerhus Roskilde |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
4047 ferieboliger fundet