Sommerhus Løkken

...Læs mere

Lej sommerhus i Løkken med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Løkken fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Løkken

Hvis I er til ferie i strandkanten, er Løkken helt i top over de bedste feriemål herhjemme. Løkken ligger helt ude til det store vesterhav. På byens brede, hvide sandstrand står de karakteristiske badehuse, og overalt i byen fornemmer I, at der her er tale om en by, som er skræddersyet til dejlige ferier i godt selskab.

Løkken rummer mange hyggelige spisesteder, her er en summen af liv i sommermånederne, og hele dagen er der en naturlig strøm af mennesker, der går mod byens absolutte topattraktion, stranden og det smukke vue ud over det endeløse hav.

Sommerhusene i Løkken og i områderne omkring feriebyen klynger sig til kysten, og I er aldrig mere end nogle minutters gang fra det bløde sand. Turene ned til vandet går gennem de for vestkysten så typiske sandklitter dækket af det kystsikrende marehalm, og på turene til og fra stranden er der gennem tiden fortalt et utal af røverhistorier om store og smås oplevelser ved vandet og i sommerhuset. De skønne naturomgivelser sætter nemlig tankerne i gang og giver jer oplevelser, som ligger langt fra dagligdagens slid og slæb. En del sommerhuse i Løkken er med havudsigt.

I finder ferielejligheder i Løkken med byen lige omkring jer og et væld af sommerhuse tæt ved Løkken i de idylliske sommerhusområder tætindpakket af høje grantræer, hybenbuske og småstier, der leder ned til de blå bølger. Her er små, hyggelige sommerhuse med plads til få personer, her er store luksussommerhuse og sommerhus med pool med plads til hele den pukkelryggede. Og alt derimellem. Løkken er en ferieby med et væld af forskellige sommerhuse i alle størrelser, og uanset hvilket I vælger, er I aldrig langt fra de skønne strande.

Campaya Sommerhusudlejning i Løkken

Hvis du lejer dit sommerhus i Løkken med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Løkken.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Løkken, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Løkken er dansk hygge, når det er allerbedst.

Så stik fødderne i klipklapperne og smut ud af sommerhusdøren og ud i de sandede klitter ned til stranden. Løkken er en oplagt destination for jer, der vil have en afslappende ferie i hinandens selskab i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Find det helt rigtige sommerhus i Løkken

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Løkken fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Løkken, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Løkken med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Løkken, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Løkken. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Løkken. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Løkken eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Løkken, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Løkken

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Løkken, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Løkken på Campaya.dk.

Sommerhus i Løkken er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Løkken træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Løkken om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Løkken. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Når I træder ud af sommerhusdøren, er I med det samme i den smukke nordvestjyske natur. De bølgende klitter fører jer ned til stranden, og på turen derned er der rig mulighed for at stoppe op og lege i en af fordybningerne ned i de bølgende klitter. Der er rig mulighed for at komme hinanden nærmere på ferien i Løkken. Her er masser af aktivitetsmuligheder og skøn natur lige udenfor sommerhuset.

Sommerhusudlejning i Løkken

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Løkken gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Løkken, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Løkken for enhver smag

Der findes sommerhuse i Løkken og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Løkken, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Løkken. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Løkken, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Løkken, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Løkken hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Løkken i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Løkken i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Løkken

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Løkken er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Løkken

Sommerhus Grønhøj | Sommerhus Furreby |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
858 ferieboliger fundet
 • id: mh6652

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med panoramaudsigt og højtbeliggende på klittop med gangsti op ad klitten til huset. Huset er delvist renoveret i 2013 og fremtræder lyst. P-plads ca. 30 meter fra huset. Udlejes ikke til


 • id: mh47208

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende tæt ved hav og strand i det efterspurgte Løkken Syd i rolige, naturskønne omgivelser og gåafstand til Løkken by. Der er badeværelse med spabad og bruseniche. Huset er opført i


 • id: mh55467

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad renoveret i 2018 i to spændende plan. Huset er beliggende i den sydlige del af Løkken by i gåafstand til centrum og Vesterhavet og fantastisk badestrand. Der er en pragtfuld ud


 • id: mh10570

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Moderne sommerhus med spabad og sauna beliggende på en åben klitgrund ca. 250 m fra strand og hav i det attraktive Løkken Syd. Huset er opført i 2002 og indeholder stort badeværelse med spabad og a


 • id: mh7866

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ældre sommerhus med stråtag idyllisk beliggende i det efterspurgte Løkken Syd på en stærkt kuperet højtliggende klitgrund og med smuk havudsigt fra udestue og grund. Huset er indrettet med opholdss


 • id: mh6430

  • Sommerhus
  • 3 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette hus fra 1840 er formentligt et af de ældst bevarede huse i Løkken. Det er primært kendetegnet ved sin stråtækte idyl. Husets navn er ”Vejhuset”. Navnet stammer fra gammel tid, hvo


 • id: mh10628

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende ca. 250 meter fra hav og strand i en rolig sidegade i Løkken by. Fra tagterrassen har I en skøn udsigt over Vesterhavet, klitterne og stranden. Huset er indrettet i moderne dan


 • id: mh11084

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  I spændende ferieområde i den sydlige udkant af Løkken by, og med ganske kort afstand til hav og strand, ligger dette allergivenlige spahus med havkig fra 1. sal. Huset er i to plan med stor ophold


 • id: mh11086

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Spændende sommerhus med spabad og sauna opført i efteråret 2006 beliggende i roligt ferieområde tæt ved Løkken by og tæt ved hav og strand. Bemærk at der er et stort, rundt 4-personers spabad i det


 • id: mh6529

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velbeliggende sommerhus med personlig indretning. Havudsigt og udsigt over klitområdet fra grunden. Huset er indrettet med køkken og opholdsstue i åben forbindelse, tre soverum, badeværelse med adg


 • id: mh11134

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Med en pragtfuld udsigt over naturområdet mod vest ligger dette 2-plans sommerhus med spabad i den sydlige udkant af Løkken. Huset er meget rummeligt og indrettet i moderne dansk stil med store vin


 • id: mh13332

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velholdt saunahus beliggende i naturskønne, rolige omgivelser i det lille fiskerleje Nr. Lyngby midt imellem Løkken og Lønstrup. Huset er opført i 1975, totalrenoveret i 2004 og indrettet med ophol


 • id: mh10302

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst sommerhus beliggende ca. 400 m fra havet i gåafstand til Løkken by. Stor, udendørs swimmingpool til de lune sommerdage. Denne kan bruges i perioden 01.06.-30.09. Dette unikke hus (det eneste i