Sommerhus Blokhus

...Læs mere

Lej sommerhus i Blokhus med vores søgemaskine. Vi har samlet feriehusene i Blokhus fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Feriehus i Blokhus

Den nordjyske perle Blokhus er med sin placering helt ud til Vesterhavet i Jammerbugten og med skoven grænsende op mod syd og øst pakket ind i alt det bedste natur, Danmark har at byde på.

Den lange, hvide sandstrand slynger sig op langs kysten forbi den lille badeby, som har omkring 500 fastboende indbyggere. Om sommeren og i årets andre ferieperioder er det tal dog mangedoblet, når byens og den nære omegns mange sommerhuse er fyldt med danske og udenlandske turister i massevis. Sommerhusene er i stor stil placeret ned af idylliske sommerhusveje i klitter og klithederne, der grænser tæt op til byen, og ligger få minutters gang fra Vesterhavet. Andre ligger lidt mere tilbagetrukkent med skovene i den umiddelbare baghave og tæt omkranset af buske, træer og brændestabler. Området er faktisk så smukt, at det har dannet den billedlige ramme om flere film og tv-serier. Det er blandt andet i området omkring Blokhus, at TV2’s populære serie Badehotellet er optaget.

I både leje et sommerhus lidt udenfor Blokhus og et feriehushus eller en ferielejlighed inde i Blokhus, som hver sommer summer af liv, koncerter, aktiviteter og i det hele taget bare liv og glade dage. Her er iskiosker, en hyggelig butiksmidte, restauranter og caféer, så I kan få stillet sulten på jeres udflugter fra sommerhuset, og meget andet. Der er store luksussommerhuse i byen, mindre sommerhuse til bare et par personer og alt her i mellem. I finder også sommerhus med pool i Blokhus med plads til hele den store familie.

Lige rundt om hjørnet ved skovene i den nordlige udkant af byen, finder I Fårup Sommerland, og der sker i det hele taget masser både events på stranden, koncerter og aktiviteter forskellige steder i byen i den stemningsfulde, nordjyske sommer.

Campaya Sommerhusudlejning i Blokhus

Hvis du lejer dit sommerhus i Blokhus med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler husene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Blokhus.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Blokhus, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i ferielejlighed er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Blokhus er dansk hygge, når det er allerbedst.

Med stranden lige rundt om hjørnet og de hyggelige skove med blandt andet gode MTB-tracks og masser af stier til gåture i den nordjyske natur, er der masser af spændende ting at give jer til i Blokhus.

Find det helt rigtige sommerhus i Blokhus

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Blokhus fra de mange forskellige ferieboligudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Blokhus, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Blokhus med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Blokhus, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Blokhus. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres feriebolig i Blokhus. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til feriehuset. Vi kan finde dét feriehus, der passer jer bedst i Blokhus eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Blokhus, som I har drømt om.

Campaya feriehusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Blokhus

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Blokhus, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres feriehus i Blokhus på Campaya.dk.

Feriebolig i Blokhus er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Blokhus træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Blokhus om at opholde sig i feriehuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner feriehuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Blokhus. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusområderne i og ved Blokhus er pakket ind i grønt, og I kan hygge jer i sommerhusenes haver eller på den uendelige strand ved Blokhus, der strækker sig så langt øjet rækker i begge retninger. De stemningsfulde gamle badehuse på stranden giver jeres strandoplevelse et ekstra pift. Tankerne ledes let hen til en anden tid, hvor det fashionable liv i den grad blev levet på og ved de smukke strande.

Sommerhusudlejning i Blokhus

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer en ferielejlighed i Blokhus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Blokhus, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Blokhus for enhver smag

Der findes sommerhuse i Blokhus og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Blokhus, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Blokhus. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Blokhus, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Blokhus, som passer bedst til jeres ønsker.

Ferielejligheder til leje i Blokhus hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på ferielejligheder til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Blokhus i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Blokhus i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Blokhus

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Blokhus er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Blokhus

Sommerhus Blokhus Strand | Sommerhus Feriecenter Nordsøen | Sommerhus Kryle Klit |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
441 ferieboliger fundet