Sommerhus Løkken

...Læs mere

Lej sommerhus i Løkken med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Løkken fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

Hvis I er til ferie i strandkanten, er Løkken helt i top over de bedste feriemål herhjemme. Løkken ligger helt ude til det store vesterhav. På byens brede, hvide sandstrand står de karakteristiske badehuse, og overalt i byen fornemmer I, at der her er tale om en by, som er skræddersyet til dejlige ferier i godt selskab.

Løkken rummer mange hyggelige spisesteder, her er en summen af liv i sommermånederne, og hele dagen er der en naturlig strøm af mennesker, der går mod byens absolutte topattraktion, stranden og det smukke vue ud over det endeløse hav.

Sommerhusene i Løkken og i områderne omkring feriebyen klynger sig til kysten, og I er aldrig mere end nogle minutters gang fra det bløde sand. Turene ned til vandet går gennem de for vestkysten så typiske sandklitter dækket af det kystsikrende marehalm, og på turene til og fra stranden er der gennem tiden fortalt et utal af røverhistorier om store og smås oplevelser ved vandet og i sommerhuset. De skønne naturomgivelser sætter nemlig tankerne i gang og giver jer oplevelser, som ligger langt fra dagligdagens slid og slæb. En del sommerhuse i Løkken er med havudsigt.

I finder ferielejligheder i Løkken med byen lige omkring jer og et væld af sommerhuse tæt ved Løkken i de idylliske sommerhusområder tætindpakket af høje grantræer, hybenbuske og småstier, der leder ned til de blå bølger. Her er små, hyggelige sommerhuse med plads til få personer, her er store luksussommerhuse og sommerhus med pool med plads til hele den pukkelryggede. Og alt derimellem. Løkken er en ferieby med et væld af forskellige sommerhuse i alle størrelser, og uanset hvilket I vælger, er I aldrig langt fra de skønne strande.

Hvis du lejer dit feriehus med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Løkken, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Løkken er dansk hygge, når det er allerbedst.

Så stik fødderne i klipklapperne og smut ud af sommerhusdøren og ud i de sandede klitter ned til stranden. Løkken er en oplagt destination for jer, der vil have en afslappende ferie i hinandens selskab i smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Find det helt rigtige sommerhus i Løkken

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse og ferielejligheder er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Løkken, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig i Løkken med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed eller et hus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie i Løkken, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Løkken, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Løkken eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Løkken, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede bolig i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus i Løkken om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Når I træder ud af sommerhusdøren, er I med det samme i den smukke nordvestjyske natur. De bølgende klitter fører jer ned til stranden, og på turen derned er der rig mulighed for at stoppe op og lege i en af fordybningerne ned i de bølgende klitter. Der er rig mulighed for at komme hinanden nærmere på ferien i Løkken. Her er masser af aktivitetsmuligheder og skøn natur lige udenfor sommerhuset.

Sommerhusudlejning i Løkken

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et hus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne i Løkken, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig for enhver smag

Der findes feriehuse i Løkken og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Løkken, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Løkken. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig i Løkken, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Løkken hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus til leje i efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår eksempelvis.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Løkken i kortere perioder, fx henover en weekend.

Huse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Løkken i en kortere periode.

Få en minderig tur til Løkken

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus i Løkken er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Løkken

Sommerhus Løkken Strand | Sommerhus Nr Lyngby | Sommerhus Nr Lyngby Strand | Sommerhus Feriecenter Løkken |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
954 ferieboliger fundet
 • id: mh6529

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velbeliggende sommerhus med personlig indretning. Havudsigt og udsigt over klitområdet fra grunden. Huset er indrettet med køkken og opholdsstue i åben forbindelse, tre soverum, badeværelse med adg


 • id: mh7860

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette spændende sommerhus er beliggende på en naturgrund ganske tæt ved hav og strand og har panoramaudsigt over havet fra både stue, køkken og grund. Stue og køkken er i åben forbindelse, bad med


 • id: mh8114

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ældre allergi venligt sommerhus indrettet i personlig stil. Gå ud af hoveddøren, 20 skridt op ad bakken og forbered dig på en panoramaudsigt, der tager pusten fra enhver. Nyd den ugenerte klitgrund


 • id: mh67049

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lille og velindrettet sommerhus med personlig indretning beliggende på en stor naturgrund ved det gamle fiskerleje Nr. Lyngby lidt nord for Løkken. Fra grunden er der kig til vandet. Sommerhuset in


 • id: mh8977

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Rummeligt sommerhus beliggende i det naturskønne område Munkens Klit lidt syd for Løkken. Fra hus, grund og terrasse er der en flot udsigt over klitområdet. Huset er opført i 1973, moderniseret i 2


 • id: mh15920

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i det hyggelige fiskerleje Nr. Lyngby nogle få kilometer nord for Løkken. Huset ligger i ganske kort afstand til såvel hav som strand og fra grunden er der havudsigt. Huset er


 • id: mh16878

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Lyst og moderne sommerhus med spabad beliggende på en ugenert naturgrund i det charmerende lille fiskerleje Nr. Lyngby ca. 5 km nord for Løkken. Huset indeholder badeværelse med bruseniche, gæsteto


 • id: mh56826

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Moderne sommerhus med sauna og masser af plads og smagfuld indretning i let, lys stil beliggende på en åben naturgrund i roligt, naturskønt område lidt nord for Løkken. Huset er opført i 1971, reno


 • id: mh8898

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus tæt ved klitterne i Løkken. Solgård afskærmet mod øst, nord og vest. Køkkenet er fra 2008. Indretningen er i personlig stil. Sommerhuset er beliggende på naturgrund i roligt ferieområde t


 • id: mh9094

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende ugenert på læfyldt naturgrund i Grønhøj Strand. For at minimere energiomkostningerne er der installeret luft/luft varmepumpe i huset. Huset er indrettet med 3 soverum samt barn


 • id: mh14775

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velholdt sommerhus med personlig indretning i lys, dansk sommerhusstil. Huset har en helt enestående beliggenhed i klitterne og har panoramaudsigt over hav og strand fra hus, terrasse og grund. Alt


 • id: mh55797

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad og sauna samt en fantastisk beliggenhed i klitterne til Vesterhavet. Huset ligger højt med flot udsigt til havet og det naturskønne klitlandskab. Der er aktivitetsrum med billa


 • id: mh9144

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad beliggende ved den attraktive Grønhøj Strand på en stor, plan plænegrund omgivet af lav beplantning. Indretningen er med 3 gode soveværelser, 2 badeværelser med brus og gulvvar


 • id: mh61233

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velindrettet sommerhus beliggende i rolige, naturskønne omgivelser på en plan naturgrund delvis omgivet af beplantning ved Nr. Lyngby. Huset er fra 1998 og løbende vedligeholdt og moderniseret, så