Sommerhus Skagen

...Læs mere

Lej sommerhus i Skagen med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Skagen fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Skagen

Skagen er en af de klassiske danske feriebyer. Folk fra særligt de øverste samfundslag har taget på ferie i det skønne området på toppen af Danmark i mange, mange år, og i dag er Skagen stadig et af de mest populære steder at holde ferie herhjemme. Og det er virkelig heller ikke så mærkeligt.

Skagen ligger helt oppe på det smalleste område af Jyllands nordspids. Her er Kattegatskysten på den ene side og få kilometer mod vest ligger Vesterhavet. Det giver en intens feriestemning i området. Den smukke natur med vandreklitter, en tilsandet kirke og ikke mindst det storslåede syn på Jyllands spids, hvor havene slår sammen og brydes, suppleres smukt af et rigt udvalg af oplevelsestilbud, caféer, restauranter og hyggelige butikker. Her er med andre ord alt, hvad I skal bruge for at få en helt uforglemmelig ferie.

Sommerhusene og ferielejlighederne i Skagen er både placeret i byen og i de smukke, grønne naturområder omkring byen. Hvis I har været på ferie i Skagen før, ved I, at der er særlig tradition for at male de gamle skagenshuse lysegule med hvide kalkblonder på tagene. Oprindeligt blev den hvide kalkning brugt til at styrke tagenes modstandsstyrke mod vind og vejr, men i dag har det mest af alt en æstetisk funktion.

De gamle gule huse med de hvide kalkmønstre på toppen er da også med til at give Skagen en hel særlig stemning, som ikke findes noget andet sted i Danmark. Mange af de traditionsrige huse lejes i dag ud som sommerhuse, og det er virkelig en hyggelig oplevelse af holde ferien i et sådan stykke dansk kulturarv. Husene ligger på de små kringlede veje i Skagen centrum og ud mod udkanten af byen, og de små sommerhusveje er fyldt med legende børn, familier og venlige lokale hele sommeren. Den hyggelige bymidte summer af liv hele sommeren, og der er rig mulighed for at finde jer et hyggeligt sted at nyde frokosten eller en god is i den gamle kystby.

Der er selvfølgelig også mere traditionelle sommerhustyper i Skagen, hvor naturen ligger lige i baghaven, og hvor der er få minutters gang til strand og hav.

En ferie i Skagen er en ferie i det inkarnerede sommerhusdanmark. Det er hygge og god stemning med solen højt på himlen og skøn natur til alle sider. Det er dejligt samvær med de mennesker, du holder allermest af, og det er dejlige aktiviteter, mad og gåture i noget af det ypperste natur, Danmark har at byde på. Vel mødt til en uforglemmelig ferie i Skagen!

Campaya Sommerhusudlejning i Skagen

Hvis du lejer dit sommerhus i Skagen med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Skagen.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Skagen, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Skagen er dansk hygge, når det er allerbedst.

Når I har brug for en lille tur ud af sommerhuset, giver Skagen jer som få andre steder mulighed for at tage på opdagelse i noget af det smukkeste og rigest natur, vi har herhjemme. Mod nord ligger Grenen, hvor Vesterhavet og Kattegat mødes, og på begge sider af Skagen ligger de to have og pakker jer ind i en hel særlig feriestemning. Der er masser af gallerier, højgastronomiske restauranter og hyggelige caféer i Skagen, og her er et buzz og leben af alle mulige forskellige slags mennesker i særligt sommerhalvåret. Det er ikke mærkeligt, at Skagen igennem mange år har etableret sig som en sand sommerhusfavorit herhjemme. Det er faktisk helt naturligt. Bo i sommerhus i Skagen midtby, ferielejlighed i Skagen Centrum eller sommerhus i den skagenske natur. Med vores feriehusudlejning kan du finde det hele. Tag et kig i listen herunder.

Find det helt rigtige sommerhus i Skagen

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Skagen fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Skagen, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Skagen med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Skagen, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Skagen. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Skagen. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Skagen eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Skagen, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Skagen

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Skagen, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Skagen på Campaya.dk.

Sommerhus i Skagen er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Skagen træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Skagen om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Skagen. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Hverdagen er da også langt væk, når I sidder ved middagsbordet på terrassen og nyder hinandens selskab, hyggelige snakke og et godt glas vin indtil de sene aftentimer, mens I skuer ud i den skønne skagenske natur eller den idylliske ferieby.

Sommerhusudlejning i Skagen

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Skagen gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Skagen, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Skagen for enhver smag

Der findes sommerhuse i Skagen og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Skagen, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Skagen. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Skagen, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Skagen, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Skagen hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Skagen i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Skagen i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Skagen

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Skagen er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Skagen

Sommerhus Skagen By | Sommerhus Gl. Skagen |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
399 ferieboliger fundet