Sommerhus Nordjylland

...Læs mere

Lej sommerhus i Nordjylland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Nordjylland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Nordjylland

I det nordligste Jylland, hvor landet er snævret ind og der ikke er langt til havet nogle steder, er der feriestemning alle vegne. Langs de endeløse kyster putter det ene hyggelige sommerhusområde efter det andet sig i de marehalmsdækkede klitter og i ly bag de høje grantræer. Nordjylland er i den grad kendetegnet ved de brede strande, der omkranser hele området. Langt de fleste sommerhuse og ferielejligheder i Nordjylland ligger i idylliske feriebyer og meget tæt på vandet. Mange gange tager det ikke mere end en håndfuld minutter eller endnu mindre at komme fra sommerhusdøren ned til de brede, hvide sandstrande.

Sommerhusområderne i Nordjylland indeholder sommerhus for enhver smag. Her er de mindre og billige sommerhuse og de større luksussommerhuse og sommerhus med pool med plads til hele familien.

Uanset om I er på udkig efter et sommerhus eller en ferielejlighed ved Limfjorden eller ude ved kysterne mod Kattegat eller Vesterhavet, har vi masser af sommerhuse i Nordjylland. De hyggelige, små feriebyer klynger sig til kysterne, og sommerhusene gemmer sig på hyggelige naturgrunde i småskove og klitter, og der er ikke noget som de lange sommerdage i godt selskab med leg og gode samtaler i sommerhuset, mens solen bevæger sig umærkeligt henover himlen.

Campaya Sommerhusudlejning i Nordjylland

Hvis du lejer dit sommerhus i Nordjylland med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Nordjylland.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Region Nordjylland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Nordjylland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er I aldrig langt fra havet og kysten. Uanset om det er ved Limfjorden, vestkysten eller østkysten i Nordjylland, I holder jeres ferie. Der er masser af god stemning - og det giver i virkeligheden også sig selv med tanke på de enormt smukke omgivelser - i Nordjylland og de nordjyske sommerhusområder. Hvis I er til en ferie i skønne naturomgivelser, er et sommerhus i Nordjylland et rigtig godt bud.

Find det helt rigtige sommerhus i Nordjylland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over ferieboligerne i Nordjylland fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Region Nordjylland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Nordjylland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på feriehuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Nordjylland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Nordjylland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres ferielejlighed i Nordjylland. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Nordjylland eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Nordjylland, som I har drømt om.

Campaya Ferieboligudlejning er din garanti for en tryg ferie i Nordjylland

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Nordjylland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Nordjylland på Campaya.dk.

Sommerhus i Nordjylland er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Region Nordjylland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Nordjylland om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Nordjylland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Der er aldrig langt til havet og stranden. I kan i mange tilfælde tøffe stille og roligt ud af sommerhusdøren og være ved vandet på få minutter fra feriehuset.

Sommerhusudlejning i Nordjylland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Nordjylland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Nordjylland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

FEriebolig i Nordjylland for enhver smag

Der findes sommerhuse i Nordjylland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et feriehus i Nordjylland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Region Nordjylland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Nordjylland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Region Nordjylland, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Nordjylland hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på feriehuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Nordjylland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Nordjylland i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Nordjylland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Region Nordjylland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Region Nordjylland

Sommerhus Hjørring | Sommerhus Jammerbugt | Sommerhus Frederikshavn | Sommerhus Thy | Sommerhus Thisted | Sommerhus Løkken | Sommerhus Blokhus | Sommerhus Skagen | Sommerhus Grønhøj | Sommerhus Aalborg | Sommerhus Mariagerfjord | Sommerhus Sæby | Sommerhus Hirtshals | Sommerhus Fjellerup | Sommerhus Lønstrup | Sommerhus Ålbæk | Sommerhus Hals | Sommerhus Klitmøller | Sommerhus Læsø | Sommerhus Vesthimmerland | Sommerhus Hou | Sommerhus Lyngså | Sommerhus Vorupør | Sommerhus Øster Hurup | Sommerhus Saltum | Sommerhus Mors | Sommerhus Agger | Sommerhus Nykøbing Mors | Sommerhus Tversted | Sommerhus Slettestrand | Sommerhus Brønderslev | Sommerhus Skallerup Klit | Sommerhus Løkken |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
5598 ferieboliger fundet
 • id: mh10258

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på lukket grund. Huset er opført i 2007 i gedigne materialer og her er der tænkt på hver en detalje. Parabol til skandinaviske tv-kanaler. Fladskærms-tv i soverum er til Boxer-


 • id: mh63160

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med havudsigt fra den store grund. Sommerhuset er beliggende mellem Løkken og Lønstrup i den fantastisk smukke natur og med sti direkte til stranden, kun ca. 200 meter derfra. Huset indeh


 • id: mh7841

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Arkitekttegnet sommerhus beliggende i et meget attraktivt sommerhusområde. Huset ligger direkte op af børnevenlig badestrand og har panoramaudsigt over Kattegat. Der er havudsigt fra samtlige af hu


 • id: mh16463

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Charmerende sommerhus med havudsigt på græsgrund ca. 70 m fra børnevenlig badestrand. Huset er indrettet med entré til stue med brændeovn og åbent køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der udsigt


 • id: mh48047

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i naturskønt område tæt på Ålbæk og ca. 100 m til børnevenlig badestand og klitter. Der er badeværelse med spabad og sauna til afslapning efter en aktiv dag i området. Sommerhu


 • id: mh12256

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Helt unikt beliggende ved Tornby Strand ligger dette sommerhus med en fantastisk 180 graders panoramaudsigt over Vesterhavet. Huset ligger med den bedst tænkelige placering ca. 375 m fra vandet og


 • id: mh64757

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med en særdeles unik og skøn beliggenhed med udsigt til havet og den flotte lynggrund. Sommerhuset har en moderne, lys og hyggelig indretning. I stueplan er der en lille entre, veludstyre


 • id: mh43215

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med spabad og sauna beliggende i naturskønne omgivelser tæt ved stor klitplantage, tæt ved Blokhus by og tæt ved Blokhus strand. Fra en solnedgangsbænk på den store fællesgrund er der lid


 • id: mh63792

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med havkig til Kattegat og kun ca. 150 m til børnevenlig badestrand. Sommerhuset har to soveværelser, god stue med spiseplads og køkken med god skabsplads, hvor udsigten til Kattegat kan


 • id: mh12124

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Rummeligt sommerhus med sauna beliggende ved det lille fiskerleje Thorup Strand. Der er stort aktivitetsrum med dart og billard. Herfra er der adgang til udestue med spiseplads og sofaarrangement.