Sommerhus Fur

...Læs mere

Lej sommerhus på Fur med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Fur fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Fur

Den lille limfjordsø Fur er på trods af sin begrænsede størrelse et meget spændende sted at besøge.

Øen slutter brat på nordsiden, hvor stejle skrænter strækker sig langt ned mod Limfjordens overflade. I de spektakulære klinter og skrænter kan I tydeligt se, hvordan de forskellige jordtyper fra forskellige perioder ligger lagvist, og synet er storslået og ganske unikt i en dansk målestok.

Sommerhusferie på Fur

Sommerhusene på Fur ligger i naturskønne omgivelser omgivet af fine og velholdte strande. Øen har været bosat i mange tusinde år, og I kan derfor også finde flere spændende fortidslevn i naturen.

Når I er i sommerhus på Fur, er det samtidig oplagt at besøge det lokale bryghus eller museum, hvor I blandt andet kan dykke mere ned i øens specielle geologiske struktur.

Der er både store, luksuriøse sommerhuse på Fur med plads til hele familien og mindre, billige sommerhuse til få tusinde kroner for en uges leje.

Hvis I tager i sommerhus på Fur, er I garanteret en ferie med noget af det mest specielle natur i Danmark som nabo.

Campaya Sommerhusudlejning på Fur

Hvis du lejer dit sommerhus på Fur med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Fur.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Fur, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Fur er dansk hygge, når det er allerbedst.

Modsat andre af landets øer er Fur stadig en relativt uopdaget ferieperle blandt feriefolket. Det betyder, at I her kan blande jer med lokalbefolkningen og virkelig få en fornemmelse af, hvad det vil sige at leve sit liv på en lille ø i Limfjorden. Fur er adskilt fra fastlandet af det smalle Fur Sund, og I skal derfor på en kort færgetur for at komme til øen, som med sin særegne natur er lidt af en overraskelse for mange sommerhusgæster, der besøger øen.

Find det helt rigtige sommerhus på Fur

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Fur fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Fur, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Fur med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Fur, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Fur. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Fur. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Fur eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Fur, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Fur

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Fur, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Fur på Campaya.dk.

Sommerhus på Fur er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Fur træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Fur om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Fur. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Det sker for mange helt af sig selv, når I træder ombord på færgen til Fur og lægger fastlandet bag jer. Der hersker en særlig og afslappende østemning på Fur. Her behøver det hele ikke gå så stærkt. Der er god tid til handleturen i supermarkedet, hvor I sammen kan sammensætte den lækre feriemiddag til sommerhuset med alskens store bøffer, rødvin, chokoladeis, chips til familiedysten i jeres yndlingsbrætspil om aften og måske endda Coco Pops eller andet lækkert til morgenmaden. Det er jo ferie!

Sommerhusudlejning på Fur

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Fur gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Fur, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Fur for enhver smag

Der findes sommerhuse på Fur og omegn for enhver smag. Der er sommerhus Fur havudsigt, og der er huse længere inde på øen. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Fur, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Fur. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Fur, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Fur, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Fur hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Fur i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Fur i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Fur

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Fur er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
23 ferieboliger fundet
 • id: mh10544

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i 2-etager. Opholdsstuen har bl.a. pejs. Der er båd til fri afbenyttelse. Brug af båd sker på lejers eget ansvar/forsikring. Huset er ideelt for dem, der ikke fordrer den store luksus men


 • id: mh38145

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  På Limfjordsøen Fur finder I dette sommerhus på en højtbeliggende naturgrund i rolige omgivelser, kun ca. 150 m fra Limfjorden. Der er en flot udsigt over området og Limfjorden. Huset er moderne og


 • id: mh50045

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  På Limfjordsøen Fur finder I dette rummelige sommerhus, som er gennemrenoveret i 2017. Huset er på hele 242 m² og velegnet for familier der ønsker god plads. Huset er moderne og komfortabelt i


 • id: mh12012

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på stor naturgrund med udsigt over Limfjorden. Den lille Limfjordsø Fur ligger som prikken over Skive-egnen. Få minutters færgesejlads giver mulighed for en flot oplevelse på ø


 • id: mh48605

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  På Limfjordsøen Fur finder I dette velholdte sommerhus. Huset er beliggende på en natur/skovgrund i rolige omgivelser, kun ca. 200 meter fra Limfjorden. Fra huset og terrasse er der udsigt til den


 • id: mh10468

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Velindrettet sommerhus beliggende på en stor naturgrund ca. 75 m fra dejlig, børnevenlig badestrand. Huset indeholder opholdstue med brændeovn og udgang til den 18 m² overdækkede terrasse. Sto


 • id: mh16227

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  På Limfjordsøen Fur finder I dette sommerhus, som er højtbeliggende i rolige omgivelser og med en udsigt over området og Limfjorden. Huset er gennemrenoveret i 2014 og fremstår lyst og indb


 • id: mh61226

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus til den kræsne gæst er smagfuldt, lyst og imødekommende og totalt moderniseret i 2016. Huset er beliggende på 1.985 m² grund med den skønneste panoramaudsigt til åbne marker, L


 • id: ss24528

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Med udsigt over Limfjorden ligger dette flotte sommerhus på den hyggelige ø Fur. Til huset hører et stort og flot, til dels overdækket terrasseareal, som inviterer til udendørs hygge. Bemærk, at færge


 • id: ss25110

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Ved kanten af Limfjorden ligger Villa Frida. Ejendommen danner rammer om ferieoplevelser direkte ved fjorden - på en af Danmarks smukkeste øer. Med plads til 10 overnattende gæster er Villa Frida den


 • id: ss8271

  • Sommerhus
  • 18 Sovepladser
  • 8 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Hyggelig, gammel gård i to etager med flot beliggenhed. Til gården hører en staldbygning, som er indrettet med en stor stue, der kan benyttes som festsal med plads til ca. 40 spisende gæster.


 • id: ss25111

  • Sommerhus
  • 20 Sovepladser
  • 10 Soveværelser
  • 9 Badeværelser

  Ved kanten af Limfjorden ligger Fur Strand Villaerne. De to ejendomme danner rammer for ferieoplevelser direkte ved fjorden på en af Danmarks smukkeste øer. Med plads til i alt 20 + 10 overnattende gæ


 • id: ss5954

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  På den sydlige del af Limfjordsøen Fur ligger denne utroligt lækre feriebolig i sten, bygget i 1998. Huset er i 2 etager og har en utrolig god beliggenhed næsten helt ud til vandet. Fra såvel grunden,