Sommerhus Silkeborg

...Læs mere

Lej sommerhus i Silkeborg med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Silkeborg fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Silkeborg

Silkeborg er en sand sommerhusperle omgivet søer, Gudenåen, store og bakkede skove og i det hele taget noget af den smukkeste natur, der findes herhjemme. Sommerhusene er ofte placeret i eller meget tæt på de enorme skove og med kort vej til de store søer, som I kan bade i og slå jer ned ved og nyde en hyggelig aftenstund på picnictæppet.

Silkeborg kan noget helt specielt sammenlignet med mange af de andre sommerhusområder i Danmark. Her er I pakket ind af skovens træer og kan plaske omkring i de stille skovsøer. Idyl for alle pengene!

Sommerhus Silkeborg: Med skoven og søerne som nabo

Silkeborg er med sin placering i Søhøjlandet et oplagt rejsemål for jer med hang til natur og oplevelser i de store skove og på Silkeborgsøerne. Området er også kendt som Danmarks outdoor-hovedstad, og her er et væld af aktivitetsmuligheder i naturen. Både af den adrenalinfremkaldende slags og de mere rolige, hvor I kan nyde de smukke scenerier fra udsigtspunkter højt hævet over omgivelserne.

Sommerhusområderne ligger både syd og nord for Silkeborg og er i alle tilfælde placeret tæt på skovene og søerne, der bindes sammen af Gudenåen. Med et sommerhus i Silkeborg er I sikre på at holde ferien i naturskønne omgivelser. Samtidig er sommerhusene i Silkeborg placeret tæt ved flere større byer, som I sagtens kan tage en dagstur til og få jer en kulturel oplevelse i - eller bare besøge for at shoppe. Når I tager i sommerhus ved Silkeborgsøerne, har I rig mulighed for at gå på opdagelse i de store naturområder. I kan bygge huler i skovene omkring sommerhuset i Silkeborg, I kan klatre i træer, og I kan dase ved de hyggelige badesøer med tilhørende iscaféer og pandekagehuse. En anden kvalitet ved sommerhuse i Silkeborg er, at mange sommerhuse i Silkeborg ligger med god afstand til naboerne, så I får oplevelsen af at være helt alene ude i naturen.

Silkeborgområdet er det område af Danmark, der minder mest om de store skovområder i Sverige. Her kan I virkelig få en fornemmelse af at holde ferie midt i naturen, og et sommerhus i Silkeborg er på alle måder et godt udgangspunkt for ferie i Silkeborg med fokus på naturen, samværet med hinanden og hyggen på sommerhusterrassen, når aftenmørket indfinder sig. Hvis I tager i sommerhus ved Silkeborgsøerne, er der dog også mange andre oplevelsesmuligheder end de, I finder i naturen.

Silkeborg er en dynamisk by med både mange turister og mange fastboende. Her sker en masse kulturelle aktiviteter som den årlige Silkeborg Ildfestregatta, ligesom der er flere fine museer, gode restauranter og caféer. Sommerhus Silkeborg er en god måde at udforske den spændende by på. Herfra kan I selv tage på udflugter til de mange spændende aktiviteter, og der er fine muligheder for offentlig transport rundt omkring i området.

Campaya Sommerhusudlejning i Silkeborg

Hvis du lejer dit sommerhus i Silkeborg med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Silkeborg.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Silkeborg, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Silkeborg er dansk hygge, når det er allerbedst.

Campaya har i mange år været en af de førende formidlere af sommerhuse i Silkeborg. Vi samler sommerhusudvalget på tværs af private og udlejningsbureauer, så I får det største antal sommerhus i Silkeborg at vælge mellem. Vores sommerhusudlejning i Silkeborg er kendetegnet ved en effektiv online platform, hvor I let og hurtigt kan booke jeres sommerhus i Silkeborg. Vi tilbyder også langtidsleje af sommerhus Silkeborg, hvis I har brug for en mellemstation inden et huskøb, et sommerhus Silkeborg til en intens arbejdsperiode eller andet. Vi kan også hjælpe med helårsleje af sommerhus i Silkeborg.

Vi kan også hjælpe jer med en ferielejlighed i Silkeborg, og vi har et stort antal sommerhuse i Silkeborg nord for byen lige ud til Gudenåen og andre sommerhuse nær Silkeborg og de store søer som Julsø. Sommerhusudlejning Silkeborg giver jer mulighed for at holde ferie midt i Jylland tæt på mange forskellige aktivitetsmuligheder og områder. Vi udlejer sommerhus Silkeborg privat direkte til dig som forbruger. Vi har sommerhus i Silkeborg fra private og sommerhus i Silkeborg fra udlejningsbureauerne, så I får det største udvalg at vælge mellem. Sommerhusudlejning Silkeborg med Campaya er jeres garanti for en ferie i Silkeborg i lige præcis det sommerhus, feriehus, den ferielejlighed eller feriebolig, som bedst passer til jeres præferencer.

Vores sommerhusudlejning i Silkeborg er kendetegnet ved, at vi hjælper jer med at finde det sommerhus, der passer jer allerbedst. I kan hurtigt og nemt finde jeres ønskede sommerhus i Silkeborg i vores søgemaskine, og hvis I har brug for hjælp i processen, eller hvis I har særlige ønsker til sommerhus Silkeborg, er I meget velkomne til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice, som er klar alle ugens dage til at hjælpe jer videre.

Hvis I nyder at komme ud i naturen på jeres ferie, er det oplagt at booke et sommerhus i Silkeborg. Her har I alt indenfor rækkevidde, og der er et stort antal oplevelsesudbydere og udstyrsudlejere, der kan hjælpe jer afsted på jeres oplevelser ud i naturen.

Luksus for alle pengene - eller billig sommerhusudlejning Silkeborg

Sommerhusene i Silkeborg findes i alle typer og alle prisklasser. I finder de små sommerhuse i Silkeborg, der ligger afsides ude i naturen, og I finder de store sommerhuse med pool og plads til hele familien plus det løse. Faktisk har vi et stort antal sommerhus med pool i Silkeborg, og sommerhus med pool Silkeborg findes i begge ender af prisskalaen. Med billig sommerhusudlejning Silkeborg er I garanteret en ferie i naturskønne omgivelser til en overkommelig pris.

I kan se vores oversigt over billige sommerhuse i Silkeborg her.

Hvis I drømmer om at holde ferie i Himmelbjergets skygge, sejle på Silkeborgsøerne og gå lange ture i de store og bakkede skove omkring byen og tæt ved de store søer, er der ikke noget mere oplagt, end at holde ferien i sommerhus i Silkeborg. Her behøver I ofte ikke gøre andet end at gå ud af døren for at være i den grønne natur.

Det lægger en særlig stemning omkring ferien, når den holdes i de tætte skove omkring Silkeborg. Her er der masser af plads til at læse en god bog i sommerhuset, sidde på terrassen og nyde et glas vin med gode venner med udsigt til sø og skov, og her er oplevelsesmuligheder i hobetal.

Se vores store udvalg af sommerhuse i Silkeborg herunder.

Find det helt rigtige sommerhus i Silkeborg

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Silkeborg fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Silkeborg, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Silkeborg med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Silkeborg, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Silkeborg. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Silkeborg. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Silkeborg eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Silkeborg, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Silkeborg

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Silkeborg, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Silkeborg på Campaya.dk.

Sommerhus i Silkeborg er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Silkeborg træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Silkeborg om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Silkeborg. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning i Silkeborg

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Silkeborg gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Silkeborg, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Silkeborg for enhver smag

Der findes sommerhuse i Silkeborg og Søhøjlandet for enhver smag. Her kan I leje sommerhuse fra private, og det er også muligt at langtidsleje sommerhus Silkeborg, hvis I har brug for en midlertidig base tæt ved Østjyllands mange byer og arbejdspladser. Vi har også billig sommerhusudlejning i Silkeborg, store luksus sommerhuse i Silkeborg og meget andet. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Silkeborg, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Silkeborg. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Silkeborg, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Silkeborg, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Silkeborg hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Silkeborg i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Silkeborg i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Silkeborg

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Silkeborg er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Silkeborg

Sommerhus Fårvang | Sommerhus Ans | Sommerhus Bryrup | Sommerhus Gjern | Sommerhus Svejbæk | Sommerhus Kjellerup | Sommerhus Virklund |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
142 ferieboliger fundet
 • id: mh43794

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i lille sommerhusområde tæt på Gudenåen og Tange Sø. Sommerhuset er praktisk indrettet og har en god terrasse både bag og foran sommerhuset. Huset er en god base for familien, som vil nyd


 • id: mh12538

  • Sommerhus
  • 16 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Rummeligt, allergivenligt og moderne indrettet sommerhus med spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende i Søhøjlandet. I området er der fælles, udendørs swimmingpool. Sommerhuset er


 • id: mh10348

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  For enden af lukket vej ligger dette velholdte og utraditionelle sommerhus med sauna. Huset er bestående af fire længer med en 50 m² stor, ugeneret solgård i midten. Pga. husets indretning er


 • id: mh37214

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette velindrettede sommerhus er beliggende på stor grund på ca. 3000 m², så her er der plads til leg og afslapning. Sommerhuset er velindrettet med køkken i direkte forbindelse med opholdsstu


 • id: mh7995

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i et af Danmarks aller smukkeste områder ca. 400 m fra Gudenåen og tæt ved skov og Tange sø, hvor der er mulighed for at bade og sejle i kano. Renoveret køkken og gulve fra 201


 • id: mh43466

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lyst sommerhus med god indretning. Køkken i åben forbindelse med stuen. 3 gode soverum og terrasse, hvor aftenen kan nydes ved grillen. Børnevenlig have med legehus, gynger og trampolin. Huset li