Sommerhus Gilleleje

...Læs mere

Lej sommerhus i Gilleleje med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Gilleleje fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Gilleleje

Den nordsjællandske ferieperle Gilleleje klynger sig til kysten ud til de rolige farvande mellem Sjælland og Sverige. Her ligger sommerhusene meget tæt på kysten i idylliske, grønne sommerhusområder, og det er en skøn oplevelse af slentre afsted mellem de mange kreative og smagfulde sommerhuse, der ligger som perler på en snor inde bag de grønne hække og de høje træer.

Den skønne strand slynger sig fra udkanten af byen mod vest ind til havneområdet i det centrale Gilleleje, hvor I kan se de fine sejlbåde vugge i havnebassinet, mens I nyder en is eller får en lækker middag hos en af de gode restauranter i Gilleleje.

Når I er i sommerhus i Gilleleje eller Smidstrup lige vest for Gilleleje, holder I ferie i et af Danmarks mest populære ferieområder. Og det med god grund. Byens puls slår i et roligt tempo, der jagter al stress og jag fra hverdagen langt væk. Her skal I bare koncentrere jer om at vågne op i sommerhuset, stille og roligt lulle jer i gang med morgenmad og småsnak og så ellers smide jer på sofaen, læne jer tilbage i havestolen på sommerhusterrassen og så ellers vente på, at dagens inspiration rammer jer. Det er helt op til jer, hvordan ferien i Gilleleje holdes. Det er rigtig skønt at opholde sig i de hyggelige sommerhusområder med leg i haven og spisning på terrassen, og her er også masser af muligheder, hvis I vil på udflugt fra sommerhuset eller ferielejligheden i Gilleleje.

Der er rigtig fine cykelruter i den nordsjællandske natur ud til kysten. I kan også tage på udflugt med Nordsjællands Veterantog, besøge Skibshallerne Gilleleje Museum eller benytte jer af det spændende bymiljø med masser af restauranter, caféer og oplevelsesmuligheder, både i dag- og aftentimerne.

Der er sommerhuse for enhver smag i Gilleleje. I finder store luksussommerhuse helt ud til kysten, sommerhuse med pool i Gilleleje og de billigere og mindre sommerhustyper til det forelskede par eller et par gode venner. Og alt derimellem. Der er fx rig mulighed for at finde et middelstort sommerhus til 6-8 personer i Gilleleje.

Campaya Sommerhusudlejning i Gilleleje

Hvis du lejer dit sommerhus i Gilleleje med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Gilleleje.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Gilleleje, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Gilleleje er dansk hygge, når det er allerbedst.

Der er ikke meget, der er bedre end at slentre gennem de idylliske, grønne sommerhusområder i Gilleleje indtil I rammer den skønne strand ud for Gilleleje, hvor I kan slå jer ned og holde siesta i de skønne, nordsjællandske ferieomgivelser.

Find det helt rigtige sommerhus i Gilleleje

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Gilleleje fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Gilleleje, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Gilleleje med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Gilleleje, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Gilleleje. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Gilleleje. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Gilleleje eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Gilleleje, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Gilleleje

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Gilleleje, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Gilleleje på Campaya.dk.

Sommerhus i Gilleleje er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Gilleleje træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Gilleleje om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Gilleleje. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

De nordsjællandske kystområder ved Gilleleje emmer af hygge, dejlig natur og god stemning i de skønne sommerhuse. Det er ikke mærkeligt, at Gilleleje i 2017 blev kåret som landets mest kreative by og som en by, hvor mennesker befinder sig godt med fine erhvervs- og kulturrammer. Det er kort sagt rigtig skønt at opholde sig i Gilleleje.

Sommerhusudlejning i Gilleleje

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Gilleleje gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Gilleleje, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Gilleleje for enhver smag

Der findes sommerhuse i Gilleleje, Smidstrup og omegn for enhver smag. Her er sommerhus med havudsigt i første geled lige før land bliver til vand. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Gilleleje, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Gilleleje. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker. Ved Gilleleje har vi et stort antal sommerhuse i Smidstrup lige vest for Gilleleje også.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Gilleleje, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Gilleleje, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Gilleleje hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Gilleleje i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Gilleleje i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Gilleleje

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Gilleleje er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Gilleleje

Sommerhus Smidstrup Strand | Sommerhus Gilleleje Strand | Sommerhus Tinkerup Strand | Sommerhus Strand Esbønderup | Sommerhus Feriecenter Kysthusene | Sommerhus Smidstrup | Sommerhus Udsholt Strand | Sommerhus Tinkerup Grundejerforening |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
225 ferieboliger fundet